Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2007

Τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Πήρα το ακόλουθο μήνυμα και το βάζω εδώ ώστε στα πλαίσια της μεγάλης κινητοποίησης που έχει ξεκινήσει να το δούμε ακόμα περισσότεροι:
"Καλημέρα.
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων » Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης Ένα CITROEN CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε. Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINΟ C3 είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί . Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ. Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….
Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ…….."
Έλεος πιά με τους οδηγούς -φονιάδες.

6 σχόλια:

Δ. Τζ. είπε...

Απλά συγκλονιστικό... Δυστυχώς καθημερινά ακούμε ιστορίες σαν κι αυτήν. Ασυνείδητοι οδηγοί, από εγκληματική αμέλεια τραυματίζουν ή σκοτώνουν κάποιον, και στη συνέχεια εξαφανίζονται. Ό, τι κι αν πούμε για τους δικούς του πάντως είναι λίγο στον εφιάλτη που ζουν...

cinderella είπε...

Στην αρχή όταν μου ήρθε το μάϊλ δεν το πίστεψα γιατί συνεχώς λαμβάνω τέτοια. Όταν όμως το είδα και στηνν τιβί τότε συγουρεύτηκα και είπα να το ανεβάσω!! Δεν ξέρω τι να πω και έχεις δίκιο σε αυτό. Απλά να βρεθεί ο φονιάς θέλω!

Grammateas είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΕΜΕΣΙΣ... ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Κάπου διάβασα ότι ο υπαίτιος βρέθηκε επειδή στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν κάμερες. Δεν ξέρω αν ισχύει. Αν πάντως ισχύει, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Και το αντίθετο επίσης.

cinderella είπε...

Παραπάνω έγραψα συγουρεύτηκα έναντι σιγουρεύτηκα! oohps! Sorry!
Pε παιδιά μακάρι να βρεθεί. Το ξέρω γραμματέα μου οτι έχει κινητοποιηθεί το σύμπαν. Από την τροχαία έως τη Citroen.

@ Αlgenibe μου πραγματικά μακάρι!!
Αν και το ζήτημα των ποινών όπως λέει και ο γραμματέας είναι ΄πολύ μεγάλο θέμα! Συνήθως αυτού του είδους οι εγκληματίες τιμωρούνται με πολύ χαμηλές ποινές (αν είναι ποτέ δυνατόν!!)

cinderella είπε...

Έπιασε τόπο η κινητοποίηση στο διαδίκτυο για τον εντοπισμό του οδηγού ενός κόκκινου CITROEN C3 της πρώτης έκδοσης του 2003 που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε έναν 42χρονο οικογενειάρχη. Μετά από 6 ημέρες ο δράστης παραδόθηκε την Παρασκευή μόνος του στην Τροχαία Περιστερίου. Πρόκειται για έναν 32χρονο οικοδόμο, κάτοικο Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος προσπάθησε όπως είπε στην Τροχαία, να κρατήσει μυστικό απ’ όλους, ακόμη και απ’ την οικογένεια του, το τι έγινε τα ξημερώματα της 17ης Νοεμβρίου.

Ο 32χρονος πάρκαρε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο έξω απ’ το σπίτι του και το σκέπασε με μία ασημένια κουκούλα, για να κρύψει απ’ ό,τι φαίνεται κάθε στοιχείο. Σύμφωνα με τον διοικητή Τροχαίας Περιστερίου Δημήτρη Κολτούκη, ο 32χρονος οδηγός όταν είδε ότι έσφιγγε ο κλοιός και τα στοιχεία έδειχναν ότι δεν πρόκειται για CITROEN SAXO, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά για CITROEN C3, τότε κατάλαβε, ότι ήταν θέμα ημερών η σύλληψη του και έτσι ομολόγησε. Οι άνδρες της Τροχαίας είχαν από την Πέμπτη στα χέρια τους τη λίστα με όλα τα CITROEN C3 της πρώτης έκδοσης του 2003 που βρίσκονται στην Αθήνα. Ανάμεσα στα 540 αυτοκίνητα της λίστας, ήταν και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε κανείς να καταθέσει, γιατί ο 32χρονος παραδόθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Ο αδελφός του άτυχου 42χρονου έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στο διαδίκτυο, για να ευχαριστήσει όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό του, όλους τους blogers που έδωσαν μαζί του αγώνα, για να βρεθεί ο δράστης του τροχαίου, τονίζοντας: «Αυτή η μέρα ας είναι μια αρχή να γίνουμε περισσότερο άνθρωποι. ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ… ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ».