Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2008

Σσσςςς!! Αρχίζει το lost!



Ναι ξέρω, είναι Αμερικανιά.
Ναι ξέρω, είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά.
Ναι, ο Τζακ είναι ο Mr Perfect και αυτό το μοντέλο έχει από καιρό αποσυρθεί από την αγορά.
Ναι, ο Σώγιερ είναι τσογλάνι αλλά εμένα μου αρέσει και δε σηκώνω κουβέντα.

Αφήστε λοιπόν τις μιζέριες, πάρτε μια σακούλα πατατάκια μπάρμπεκιου, το οικογενειακό μέγεθος, μια δίλιτρη κόκα κόλα όχι λάιτ αλλά κανονική. (Μην με πλησιάσετε με ποπ κορν γιατί δεν αντέχω τη μυρωδιά τους. Μην κάνετε καμιά εξυπνάδα και φέρετε κλασσικά πατατάκια, δεν τα τρώω). Ευπρόσδεκτες επίσης οι σοκολατο-αηδίες του περιπτέρου καθώς και το οικογενειακό μέγεθος παγωτό σοκολάτα- βανίλια- φράουλα (ζητείται κάποιος να τρώει τη βανίλια!) Βάλτε το κινητό στο αθόρυβο. Και ελάτε να δούμε το lost μαζί.

Κωδικός πρόσβασης 4 8 15 16 23 42

Αρχίζει το lost
Παράτα με τώρα
Πλησίασ’ η ώρα
Αρχίζει το lost
Αρχίζει το lost
Κανείς μην κουνιέται σωπάστε
Κι αρχίζει το lost

Υ.Γ. Καταγγέλω το γκούγκλη ως τσαρλατάνο. Στην αναζήτηση για junk food photos στη πρώτη σελίδα μου έβγαλε φωτογραφία του Μαμαλάκη! Αίσχος!! Ο άνθρωπος έχει λιώσει σόλες να γυρίζει τη χώρα για να μας μεταφέρει αυθεντικές, σπιτικές συνταγές κι εμείς τον κατατάσσουμε παρέα με τα crisps! E, δεν υπάρχει Θεός!!

Μέρα που είναι ίσως θα έπρεπε να γράψω για το θάνατο (και όχι την κοίμηση, μην τα παραλέμε) του Αρχιεπισκόπου. Δυστυχώς όμως σε ηλικία περίπου 15 χρονών πήρα διαζύγιο και αποστάσεις από τους εκπροσώπους της εκκλησίας στο μάταιο τούτο κόσμο. Μια Πέμπτη, ο Μανωλάκης με τον οποίο δεν είχα και πολλές παρτίδες, ένα καλημέρα και ένα γεια λέγαμε, ρώτησε τον Αρχιεπίσκοπο που είχε επισκεφθεί το σχολείο μας για τις λιμουζίνες που τον μετέφεραν και την αναγκαιότητα επίδειξης του πλούτου της εκκλησίας σε επίπεδο χρυσαφικών και αυτοκινήτων την ώρα που παιδάκια πεινάνε, ο ιός του AIDS θερίζει στο τρίτο κόσμο και γενικότερα η ένδεια και ο πόνος δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Έτσι απλά. Κι ευγενικά. Γιατί η αυλή μας είχε φρακάρει από τις μαύρες Mercedes. Mercedes να δει το μάτι σου. Και χρυσαφικό να γυαλίζει και να σε τυφλώνει, τύφλα να έχει ο Λαλαούνης στη Βουκουρεστίου. Σούσουρο ξεσηκώθηκε, ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε σε λίγο έντονο ύφος κι ας μίλαγε σε μαθητή Γυμανσίου έστω και ψαγμένο και κάπου εκεί εγώ έφαγα το χαστούκι μου και συνειδητοποίησα ότι η πίστη είναι εντός μας, η θρησκεία είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ο Μανωλάκης είχε απόλυτο δίκιο. Οπότε καλό ταξίδι στον Αρχιεπίσκοπο. Όπως και σε κάθε άλλον άνθρωπο που κάποια μέρα έρχεται η ώρα να βρεθεί με το δημιουργό του και να κάνει λογαριασμό για τις μέρες βασιλείας του και τις πράξεις που τις συνόδεψαν.

41 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Σε ίδιους ρυθμούς κινείσαι κι εσύ βλέπω! Χεχε! Καλή διασκέδαση!!!

afrodiet είπε...

Τζακ και ξερό ψωμί!!!
Τρελός γιατρός!
Αχ, έχω έναν πόνο γιατρέ τώρα που το θυμήθηκα.

Get lost, λοιπόν, με την καλή την έννοια!
:))

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ cinderella;
Γιατι σας αρεσει σε ολους αυτη η σειρα;
Εγω τη μισω αυτη και ολες αυτες τις αμερικανικες σειρες που εχουν γινει μοδα.Ειναι αποβλακωτικες.Ενας ηλιθιος εθισμος.
Αυτα που λες στην πρωτη παραγραφο ειναι σωστα.

Δ. Τζ. είπε...

Καλησπέρα καλή μου Cinderella. Πρέπει να ομολογήσω ότι το Lost δε το έχω παρακολουθήσει (παρά μόνον το πρώτο επεισόδιο), αν και μ' αυτά που ακούγονται και κυρίως με όσα γράφεις μου κινείς την περιέργεια να ασχοληθώ με το… σπορ –άσε που εμπιστεύομαι το γούστο σου!

Απ' τα της ψυχαγωγίας στα τα του... χτύπα ξύλο. Αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα θέματα της εκκλησίας, ωστόσο συμπαθούσα το Χριστόδουλο: ιδίως με τα όσα πέρασε και με τη δύναμη που έδειξε στο τέλος. Όπως λες κι εσύ, καλό του ταξίδι. Άσχετα αν τον συμπαθούμε ή όχι. Δεν έχει σημασία αυτό τούτη την ώρα. Όσοι μιλούν για "σκατ... στον τάφο" (δε διανοούμαι καν να το γράψω, ποιος ξέρει ίσως είμαι πολύ πουριτανός) και "thank you cancer..." απλά δεν είναι, δε μπορεί να είναι άνθρωποι...

cinderella είπε...

@ Γκρινιάρη μου
Ε μα τι, παιδιά είμαστε;;
Παιδιά είμαστε!!! Φερε τη δίλιτρη πιο κοντά! Και άσε κάνα πατατάκι και για μένα!! :)))

cinderella είπε...

@ Afrodiet
Όλος δικός σου. Εγώ κρατάω το τσογλάνι! Μου πέφτει πολύ καλό παιδί ο γιατρός και προτιμώ τη συσκευασία με το ξανθό μαλλί, το αξύριστο μούσι και το γαλαζοπράσινο μάτι! Κόλαση!! :)))
Φιλάκια συναδέρφισσα στη τρέλα!

cinderella είπε...

@ Ανήσυχε

Δεν ξέρω γιατί αρέσει σε όλους αυτή η σειρά. Το ξέρω οτι είναι τρελή Αμερικανιά. Αλλά εξίσου ηλίθιος εθισμός είναι και τα δελτία ειδήσεων αυτή την εποχή, οι εκπομπές του εθνοσωτήρα Μάκη, τα τηλεδικαστήρια και τα εξώγαμα που μας έχουν κατακλύσει. Όλα μια σήψη και μια φθορά προκαλούν στον κοινωνικό ιστό και στις αξίες. Τουλάχιστον το lost δεν είναι τόσο επιβλαβές. ;)))
Άμα το δεις μια φορά πιστεύω οτι θα σου αρέσει! Μόνο το πρώτο επεισοδιο αρκει!!

cinderella είπε...

@ Δ.Τζ. μου
Σε προειδοποιώ είναι λίγο παρατραβηγμένο! Μην αρχίσεις να βρίζεις μετά τη cinderella σε παρακαλώ!! Είναι ωραίο πάντως! Με παρέα και πίτσες ότι καλύτερο!! :))

Έχεις απόλυτο δίκιο για τον Αρχιεπίσκοπο. Οι αφίσες που βγήκαν, τα μότο που κυκλοφόρησαν και τα κρύα αστειάκια ήταν μεγάλη ντροπή. Όπως έγραψα η πίστη και η θρησκεία είναι πολύ προσωπικά ζητήματα και η προσέγγιση τους θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Απο κεί και πέρα οι νεκροί συγχωρούνται και κανείς δεν έχει το διακίωμα να χτυπά αυτόν που δεν είναι σε κατάσταση να απαντήσει ή να αμυνθεί!

Ανώνυμος είπε...

Δε μας λες και μας σε ποιο καναλι και ποια μερα και ωρα θα την δειξουν?

Ζητω οι αμερικανιες !

Poet1 είπε...

Συγνωμη δεν βλεπω αμερικανιες... Σαν το lost and others ! Κατι αλλο που να αρχιζει αυτες τις μερες ; Καλημερα και καλο μηνα ευχομαι...!

BUTTERFLY είπε...

Τηλεπαθεια εχουμε???
Καλο το Λοστ? δεν το εχω παρακολουθησει ποτε.

leila είπε...

εγω παλι δεν εχω ξεκολλησει απο το 24.. Μπαουερ και ξερο ψωμι που λενε.. μηπως να κολλησω με το Λοστ.. και να .. χαθω;;;;

---

για τον Αρχιεπισκοπο.. τα ειπες ολα.. κατα τη γνωμη μου η θρησκεια ειναι μεσα μας και οχι στο τι φαινεται και τι εχουμε να επιδειξουμε.. φαντασου ομως οτι καποιοι ανθρωποι τα εχουν αναγκη ολα αυτα.. ισως να τα βρισκουν φυσιολογικα.. προσωπικα δεν μπερδευω προσωπα και θρησκεια.. ο καθενας εκφραζεται κατα πως νομιζει καλυτερα.. και γω επισης..

Unknown είπε...

Απ' την στιγμή που το άρχισα έχω πλουτίσει το Seven χεχε!

Δεν ξέρω τι λένε μερικοί αλλά το lost έχει έξυπνο σενάριο και φοβερές ανατροπές.

@anisixos:Τι πάει να πει αμερικανιά; Τόσες σειρές έχουν βγει της πλάκας και δεν είχαν αναγνώριση δεν σημαίνει ότι αρέσει στον κόσμο είναι απαραίτητα κακό. Και το X Files αμερικάνικης παραγωγής ήταν. So what?

cinderella είπε...

@ xeirovomprira μου
Απ' όσο ξέρω παίζεται στο abc και η πρεμιέρα ήταν χτες. Απο κεί και πέρα δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί εγώ το κατεβάζω από το ίντερνετ!!
Πάντως αν θες κάνε ένα πέρασμα από το blog του γκρινιάρη που θα ξέρει σίγουρα περισσότερα από μένα!

cinderella είπε...

@ Donald
Καλησπέρα και καλό μήνα!!
Μην υποτιμάς τις αμερικανιές. Πολλές φορές οι ελληνικούρες με το σοβαρό περιτύλιγμα είναι πιο επικίνδυνες από αυτές. (Βλέπε Λιακόπουλος κλπ κλπ!!)

cinderella είπε...

@ Χριστινιώ τηλεπάθεια έχουμε!!
Καλό το lost, στο προτείνω!! :)))

cinderella είπε...

@ Leila μου

Δεν εχω δει το 24! Όπως επίσης και prison break για να μην εθιστώ και σε αυτά και μετά με μαζεύουνε!! :)))

Το βασικό είναι οτι η πίστη είναι εντός μας. Απο κεί και πέρα, η προβολή του πλούτου και η επίδειξη δύναμης και χρήματος κατά την ταπεινή μου άποψη δεν συνάδει με το μήνυμα του Χριστού οπότε με αφήνει παγερά αδιάφορη.
Παραδείγματος χάρη, οι κυρίες που κάνουν τους μεγάλους σταυρούς αλλά από κεί και πέρα φέρονται στους ανθρώπους που τους υπηρετούν ως ανθρώπους β' κατηγορίας πάντα με αηδίαζαν.

cinderella είπε...

@ samael
Σκύψε να σου πω ένα μυστικό! Εγώ τα κατεβάζω από το ίντερνετ (με ελληνικούς υπότιτλους!!)

Όσον αφορά το σχόλιο σου προς τον ανήσυχο το ίδιο είπα καιεγώ με άλλα λόγια. Εμένα οι σοβαροφανείς ελληνικούρες μου τη δίνουν στα νεύρα! Τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν!

Roadartist είπε...

αααααααα lost και ξερό ψωμί!! :)

tzonakos είπε...

Eσυ το πας φιρι φιρί να σε βάλω στο τοπ των αγαπημένων μπλογκεραίων.
Κατ αρχήν εγω βλέπω Prison Break και με το Lost ήμουν πραγματικά χαμένος την άλλη φορά που το έδειχνε, δεν καταλάβαινα τι γίνεται.
Μάλλον κατάφεραν να μου δώσουν να καταλάβω οτι αν το έβλεπα θα ήμουν Lost :)
Ελπίζω να αφόρισε τα παπούτσια του Μανωλάκη ο εκλιπών -επιτέλους- παρασκευαϊδης ωστε αυτα να μην λιώσουν ποτέ. Το ίδιο παρακαλούσα να πάθω και εγω.
υποθέτω δε οτι δεν απάντησε στον μαθητή στο ερώτημα αλλα θα του ειπε αλλα λόγια μη τον πάρει ο διάολος.
Καλό ΣΚ Kanaperella :)

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον και η καθαριστρια μου ειναι LOST . Για κοιτατε ρε παιδια ειναι καμια με σκουπα εκει μεσα?

cinderella εξηγησε λιγο . Μιας και ειπες οτι τα βλεπεις με ελληνικα απο κατω.Τις σεζον 4 τα επεισοδια ξεκινησες να κατεβαζεις η ολα απο την αρχη?Για να καταλαβω απο που τα κατεβαζεις και σε ποιο σημειο ειμαστε στα επεισοδια δηλαδη.

cinderella είπε...

@ roadartist

Lost και πατατάκια μπάρμπεκιου!!! :))))

@ Τζονάκο μου
Τα παραλές και με κακομαθαίνεις!! :))) (Αν και ομολογώ αυτό με τις διακρίσεις το έχω σκεφτεί κι εγώ να το κάνω!)
Είναι ωραίο το lost, δεν θα χαθείς στο εγγυώμαι εγώ!!
Όσον αφορά το Μανωλάκη, δυστυχώς η απάντση ήταν περίπου "ας κινηθούν πρώτα οι υπόλοιποι έχοντες και κατέχοντες του πλούτου και η εκκλησία ας ακολουθήσει γιατί εμείς έτσι κι αλλιώς κάνουμε πολλά" (σε ελέυθερη μετάφραση πάντα). Βέβαια κάμερες δεν είχαν υπάρξει να καλύψουν ούτε την ερώτηση, ούτε την απάντηση και πολύ αμφιβάλλω αν θα παιζόταν κιόλας. Η ουσία πάντως είναι μια, δεν υπάρχει Αθανασία!! ;))
Καλό ΣΚ καλέ μου!! Τέλειο το παρατσούκλι!! :)

cinderella είπε...

@ xeirovompira μου
Στην εξεταστική του Οκτωβρίου που είχε κρατήσει μια αιωνιότητα και μια μέρα και είχε περιορίσει μια γυναίκα δίδυμο σουρτούκα και νεαρά στους τέσσερις τοίχους το lost υπήρξε μια κάποια λύσις!!

Για να μην ζουρλαθώ λοιπόν και φάω τους τοίχους, άνοιξα το μπλόγκ και άρχισα να βλέπω και lost. Το κατέβαζα τότε επεισόδιο επεισόδιο και τώρα, την ώρα τούτη που σου γράφω κατεβάζω το διπλό της 4ης σεζόν. Με ελληνικούς υπότιτλους αν και τα αγγλικά μου φυσάνε και θέλω να με πιστέψεις σε αυτό!! χαχαχα!!

Ανώνυμος είπε...

Την πρώτη σεζόν την είδα χωρίς διαλείμματα.. ;p (δεν δούλευα και το καταευχαριστήθηκα)

tractatus είπε...

Προτείνουμε να κλείσουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου και φροντίζουμε να το διαδώσουμε. Το σκεπτικό και το μπάννερ σε λίγα αλλά σε λίγο πολλά blogs. Αν θέλετε μπορείτε κι εσείς να το διαδώσετε....

Poet1 είπε...

Τι σχεση εχει ο Λιακοπουλος που αναφερεις με τις σειρες τις ελληνικες που λεω εγω ; Ημαρτον ! Αλλα νταλλον καταλαβες... Για τηλεοπτικες σειρες σου ειπα...

cinderella είπε...

@ If-ιγένεια μου
Καλημέρες και πολλά φιλιά!! Ελπίζω η καινούργια δουλειά να βαίνει καλώς!! :))

@ tractatus
Ενημερώθηκα σχετικώς από το Τζονάκο αν και έχω μερικές ενστασεις ως προς την επιτυχία του εγχειρήματος.
Κατ' αρχάς, δεν θα υπάρξει καθολικότητα (μικρό κομμάτι αστών θα κλείσουν την τηλεόραση, υπάρχει όμως μεγάλη μερίδα κόσμου σε χωριά που η τηλεόραση είναι το κύριο κομμάτι ενημέρωσης και ζωής τους. Είναι μάλιστα το κομμάτι εκείνο που χειραγωγείται πιο εύκολα, επηρεάζεται περισσότερο και έχει λιγότερες διεξόδους. Με αυτούς τι γίνεται;)
Επιπλέον, θεωρώ οτι όσοι πραγματικά έχουν καταλάβει το παιχνίδι και έχουν τη δυνατοτητα, έχουν κλείσει την τιβι προ πολλού και έχουν στραφεί στο ίντερνετ. Άσε που αυτοί που επίτηδες θα κλείσουν εκείνη τη μέρα την τηλεόραση θα πέσουν με μεγαλύτερη μανία την επομένη με τα μούτρα από τη στέρηση.
Τέλος η AGB μετρά επι ανοικτών δεκτών. Επι της ουσίας λοιπόν δεν θα φανεί τίποτα. Τα ποσοστά θα βγούν κανονικά και οι τηλεθεάσεις θα είναι ίδιες μιας και μετρώνται με βάση αυτούς που έχουν ανοιχτή την τηλεόραση και παρακολουθούν. Μόνο αν κλείναν οι λίγοι αυτοί που έχουν μηχανάκια την τηλεόραση θα είχε κάποιο αντίκρισμα το εγχείρημα.
Και κάτι ακόμα. Δεν είναι όλη η τηλεόραση σάπια. Μπορούμε να γυρίσουμε τη πλάτη στα δελτία ειδήσεων και σε ορισμένες ενημερωτικές εκπομπές. Υπάρχουν όμως και αξιόλογες δουλειές που καλό θα είναι να μην μπαίνουν στον ίδιο κορβανά!
Καλησπέρες!

cinderella είπε...

@ Donald
Και πάλι. Υπάρχουν αξιόλογες ελληνικές σειρές (φέτος δεν γεμίζουν ούτε τα δάχτυλα του ενός χεριού, πέρυσι ήταν κάπως περισσότερες) αλλά και πάλι σε πλοκή και σασπένς δεν συγκρίνονται με τις Αμερικανιές. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα βρίσκονται χιλιόμετρα πίσω.
Μόνο λόγω χίουμορ μπορώ να πω οτι προτιμώ τις ελληνικές κωμωδίες έναντι των Αμερικάνικών καθώς η πλάκα τους δεν με αγγίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν μας ζητάνε να κλείσουμε την TV την μέρα που αρχίζει το LOST 4.
Αντε παιδιά την κάναμε πάλι την επανάσταση.
Τρέμετε κατεργάρηδες τηλεορασάνθρωποι.
Οι bloggers θα σας τιμωρήσουν για τα τηλεσκουπίδια σας.
Βέβαια υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι.Οτι κανείς μας δεν διαθέτει μηχανάκι της AGB.
Οπότε...μάπα το καρπούζι.
Αλλά εμείς δεν πτοούμαστε.
Απαιτούμε κουλτούρα,διανόηση και βαθιές αναλύσεις του στύλ"από που κλάνει το μπαρμπούνι".
Απαγορεύονται αυστηρά οι αμερικανιές τύπου LOST,και οτιδήποτε κάνει το χειλάκι του Ελληνα να σκάσει ένα δειλό χαμόγελο.
Οι bloggers δεν αστειεύονται.
Αν δεν εισακουστούμε,θα κλείσουμε και τα ραδιόφωνα και τότε θα δείτε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Η συντονιστική επιτροπή των καμμένων μυαλών.

cinderella είπε...

@ Kαμμένα μυαλά;
Πόσο; Κι απο τι; Έχει σημασία. Από τη διανόηση; Τα blogs; Τα μεσημεριανά ή τα δελτία ειδήσεων;
Στη λέσχη σας χωράω; Που θα βρω να κάνω αίτηση εγγραφής;
Στα υπόλοιπα που λέτε συμφωνώ. Αν το κίνημα έπεφτε πάνω στο LOST φυσικά θα αποστατούσα. Στις 10 με 11 θα κάνω και πάλι την κουτσουκέλα γιατι θα δω το "Αν υπήρχες θα σε χώριζα". Αδιαπραγμάτευτο αυτό. Το κίνημα γίνεται Δευτέρα. Να υποθέσω οτι τη Τρίτη που έχει Λαζόπουλο θα βάλουμε το volume στη διαπασών;
Ολόκληρη λέσχη έναν κερατά με μηχανάκι της AGB δεν μπορείτε να βρείτε να μου λυθεί και μένα η απορία;
Αυτοί που θα κλεισουν την τηλεόραση αλλά παράλληλα θα έχουν το βίντεο να γράφει μετράνε στο δείγμα ή είναι καφρόνια;
Αυτό το κακό που εμείς οι bloggers θεωρούμε οτι είμαστε ένα σκαλί κάτω από το Θεό και μερικά πάνω από τη κυβέρνηση δεν είναι ένα σαφές δείγμα ματαιοδοξίας και καλαμιού;
Εγώ δεν θεωρώ πάντως οτι επιτελώ έργο, σόρρυ συνάδερφοι, κριτικάρω, σχολιάζω, γράφω, εκτονώνομαι και έχω σαφή και καθορισμένα όρια ώστε η διαδικτυακή ζωή να μην μπλέκεται με την πραγματική.

Απάντησα με χιούμορ. Τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν είμαι ένθερμος υποστηρικτής τους ανέφερα στην απάντηση μου στην tractatus.

Υ.Γ. Απο πού κλάνει το μπαρμπούνι;;

Ανώνυμος είπε...

Τι το περασαμε εδω μεσα Αμερικαν Μπαρ?
Ειναι δυνατον να ρωτας απο που κλανει το μπαρμπουνι?Ετσι ευκολα νομιζεις δινονται τετοιες απαντησεις στα καΦτα ζητηματα ?Η σοφια και η γνωση δε χαριζονται ετσι στον καθενας μας.
Αμα δε φτασεις στο επιπεδο Ρουτγκερ Χαουερ ο τυφλος σαμουραι να πιανεις τη μυγα απο τα φτερα με τις βλεφαριδες (αυτη ειναι Χειροβομπυρεια κινηση εγω του την εμαθα Χα τι λεμε τωρα τσαμπα τοσα χρονια θα πηγαιναν τα φροντιστηρια?) ισως και τοτε και μονον τοτε θα καταλαβεις απο που κλανει το μπαρμπουνι !

Σπύρος είπε...

Αμερικανια όντως δεν τις παρακολουθώ αλλα έχω ακουσει οτι ειναι κορυφαία..

cinderella είπε...

@ χειροβομπίρα, ποιός είναι ο Ρουτγκερ Χαουερ και τι πρέπει να κάνω για να του μοιάσω; Σε ποια φροντιστήρια πήγαινες και σου μάθαιναν να πιάνεις τις μύγες με τις βλεφαρίδες; Σε αυτό που πήγαινα εγώ γιατί κάναμε μόνο τα μαθήματα κατευθυνσης και Έκθεση; Τι κάνω λάθος που εσύ το κάνεις σωστό;
Όχι και Αμέρικαν μπαρ πάντως ο καναπές μου!! :))

@ Lockaheart
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Εξαιρετικό το πόστ σου και στο γράφω και από δω!

Ανώνυμος είπε...

Lost από χέρι...

cinderella είπε...

@ δον πατσίφικο, έτσι ακριβώς! Καλως όρισες στο καναπέ μου! Γιατί πατώντας στο προφίλ σου δεν μου βγαίνει το μπλόγκ σου ενώ γράφεις οτι είσαι blogger;; (Παλιότερα είχα κάνει την ίδια ερώτηση σε άλλον που δεν είχε απλά blog! ;-))

Σοφία είπε...

Εγώ που δεν βλέπω LOST, τρώω ποπ κορν και πίνω κόκα-κόλα λάιτ, μπορώ να έρθω αν υποσχεθώ να καθήσω σε μια ακρούλα χωρίς να ενοχλώ;

cinderella είπε...

@ Σοφάκι, εννοείται!! :)))
Εσύ είσαι πάντα ευπρόσδεκτη!! Φέρε οτι θες και βολέψου όπου θες! ;)))

Ανώνυμος είπε...

Και σήμερα τελειώνει και ο τέταρτος κύκλοοοςς .... :-))

Άντε αύριο πρωί να αρχίσουμε το κατέβασμα και το βράδυ χαμός με διπλό επεισόδιο!!

cinderella είπε...

@ Μανωλιό τον τελευταίο καιρό με τα τρεχάματα είχα παραμελήσει το lost μου και ντρέπομαι που το λέω!! Οπότε μόλις βρω χρόνο θα τα δω μαζεμένα τα τελευταία και θα το κατευχαριστηθώ λέμε!!! Αχχχ!!! :)))))
Μην μου πετάξεις κάνα spoiler το νου σου!! ;)

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το τελευταίο επεισόδιο έχει δράση, βία, πάθος, συγκίνηση, κλάματα, σέξ (καλά μπορεί και να μην έχει) και όταν το δείς ρίξε ανάρτηση.

Δεν θα σου πω πάντως ότι ο Μπέν τα φτιάχνει με τον Λοκ και στεγάζουν τον έρωτά τους στην καλύβα του Τζέικομπ. Αφού θα το δείς μόνη σου...:-)))

cinderella είπε...

Ο Μπεν με το Λοκ;; χαχαχα!! Τέλειο!! Αυτό κι αν είναι spoiler!! όχι πάντως μην μου το πεις!!! Είμαι σίγουρη οτι θα είναι τέλειο αλλά θα αργήσω να το δω καθώς τρέχω με τη διπλωματική μου!! :(:(:(
Φιλάκια Μανωλιό μου!!!