Σάββατο, Μαρτίου 15, 2008

Ψευτοκουλτούρα..ώρα να φεύγουμε!

Μας καμαρώνω. Μας θαυμάζω. Μας φτύνω για να μη μας βασκάνω. Όλα τα αντέχουμε, όλα τα μπορούμε. Και στα σκουπίδια κλείνουμε τη μύτη και στις διακοπές ρεύματος κλείνουμε το μάτι και στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης υψώνουμε τη φωνή και φυσικά και στους Σκοπιανούς βγάζουμε τη γλώσσα. Αν αυτό δεν είναι δείγμα ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου εκτός από τις κατσαρίδες θα επιβιώσουν και οι Έλληνες, μονάχα οι Έλληνες τότε εγώ θα σκίσω το πτυχίο που τόσο κόπο κάνω για να πάρω! Κι επειδή κατά βάθος δεν είμαστε καθόλου ψευτοκουλτουριάρηδες και σε τέτοιες ώρες τα τραγούδια μιλάνε πολύ καλύτερα από τα γραπτά ιδού μερικές εκλεκτές επιλογές από το χρονοντούλαπο. Βάλτε δυνατά τη μουσική και μην πτοείστε. Μπόρα είναι θα περάσει.

Κάτι παλιό αλλά κλασσικό, αφιερωμένο σε σας αναγνώστες μου:

Κάτι για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μέρες που είναι:


Κάτι για την κυβέρνηση:

Η μοναδική γυναίκα της φωτογραφίας είναι η Φάνη. Μην σας ξεγελά το δερμάτινο παντελόνι. Τότε ήταν της μόδας. Δείτε το μαλλί για να πειστείτε. Στα δεξιά ο Γιακουμάτος με μουστάκι. Τον κύριο αριστερά με τις φέτες κοιλιακούς δεν τον ξέρω. Μάλλον είναι από αυτούς που τους έφαγαν οι κλίκες και τα μικροσυμφέροντα.

Κάπου πήρε το μάτι μου το Ψωμιάδη με στολή Ζορό. Εγώ βρήκα μια πολύ πιο παλιά και σπάνια φωτογραφία του από το καρναβάλι της Ξάνθης το 78' με το ανάλογο βέβαια τραγουδάκι σε ρυθμό ραπ (μάλλον):


Κι επειδή καλη η πολιτική αλλά κι ο μικρόκοσμός μας θέλει τη σημασία του:

Αφιερωμένο σε ένα φίλο που με ρώτησε αν ακούω Τερλέγκα. Μα φυσικά!


Λόγω Σαββάτου, για απόψε δύο εξαιρετικές επιλογές είτε βγείτε, είτε καθίσετε μέσα:


Κλείνοντας αυτή τη μουσική πανδαισία επειδή κάποιοι με ρωτάτε πως πάω στην εξεταστική σας απαντώ με αυτό το άσμα:

Κι επειδή μερικοί με ρωτάτε και πως είμαι αυτό το καιρό, για ακούστε και αυτό, δια στόματος (;) Νταίζης Ντούκουνα:

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!


44 σχόλια:

ράγες είπε...

Του κερατά τα κέρατα είναι βερνικωμένα; Με απαλλοτρίωσες; Έχω πέσει κάτω από τα γέλια! Που τα ξετρύπωσες; Μου έφτιαξες το κέφι! Εκτροχιάζομαι από τα γέλια! Καλό Σαββατοκύριακο!

Δ. Τζ. είπε...

Που τα ανακάλυψες καλέ όλα αυτά; Μιλάμε για κειμήλια του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού (μιας και το 'φερε η κουβέντα θυμήθηκα τη δήλωση του μεγάλου Ευάγγελου Γιαννόπουλου περί... πολιτιστικών κέντρων και συγκινήθηκα).

Ώστε κάποτε είχε ο κ. Γονίδης τέτοια μαλλούρα; Δεν μπορώ να προσδιορίσω το γιατί, αλλά αυτή φωτογραφία μου έφτιαξε τη διάθεση!

Καλό σ/κ!!!

ΥΓ. Ο τίτλος του post cinderella μου θα έπρεπε να είναι "στροφή στην ποιότητα"…

leila είπε...

μισο λεπτο να συνελθω! μα δε μπορω! χε χε χε! τι.. μαργαρηταρια ειναι αυτα?? αν προσθεσεις και το τρελαλο που ακουσα ψες το βραδυ και επεσα κατω απο τα γελια..ε, εχουμε πολυ κουλτουρα! τι να λεμε!! καλλιτεχνικη!! και ποιοτητα, αλλο πραγμα!!
χε χε χε χε χε

Ανώνυμος είπε...

ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΣΕ ΠΟΛΗ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΗ, ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΟΥ (ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ?)
ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ.
ΜΕ ΕΝΑ "ΟΠΑ" ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ (ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΕΦΙΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ.
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ cinderella MOY, ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Roadartist είπε...

χαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχα
Βάλε μια προειδοποίηση "η συγκεκριμένη σελίδα βλάπτει σοβαρά την ακουή σας" χαχα
ΑΚΡΩΣ ψυχοθεραπευτικό!! Λύθηκα .. τι αφίσες..ειναι αυτές???
Φιλιά πολλά :)

tzonakos είπε...

Χαχαχα ! Μουσική Πανδαισία.
Ακου Ντέζη Ντούκουνα ! χοχοχοχο :)
Κουλτούρα λέμε, κουλτούρα και high art !

Σοφία είπε...

Με απαλλοτρίωσες! Μόνο αυτό μπορώ να πω ως απάντηση στην συγκεκριμένη ανάρτηση :-)

Unknown είπε...

Kαλά μιλάμε για τρελά γέλια! Το olymporock και το έπος Tου κερατά τα κέρατα...πρέπει να διδάσκονται στα ωδεία! Χαχα!

Πάντως όπως γράφεις, όλα τα αντέχουμε και καθόλου δεν μιλάμε.

cinderella είπε...

@ Ράγες μου καλημέρα!! Δεν τα ξετρύπωσα εγώ. Έχω ένα θείο τζιμάνι και μου τα έστειλε με μάιλ οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ!! Να φανταστείς μου έχει μείνει stock και για επόμενη ανάρτηση με εξίσου μοναδικά κομμάτια!
Η απαλλοτρίωση της Ντούκουνα νομίζω οτι είναι οτι καλύτερο! Και επειδή νομίζω οτι είναι το κάρμα μου ακόμα και στο trash ο Θεός να μου κλείνει το μάτι και να μου δείχνει οτι ως εκκολαπτομενη Μηχανικός θα έπρεπε να είμαι κομμάτι πιο σοβαρή δες στίχο:

"Μωρό μου με απογείωσες
κι ύστερα με προσγείωσες
Με απαλλοτρίωσες
Μαζί μου ό,τι κι αν νιώσεις
Το θυσίασες
Με έχτισες, με σοβάτισες
και τώρα με γκρεμίζεις
και με τα μπάζα μου αλλού λακκούβες θα γεμίζεις".


Νομίζω οτι πλέον χρήζω ιατρικής παρακολούθησης και δεν θα θιχτώ καθόλου αν μου πείτε οτι πρέπει να με κοιτάξει κανάς γιατρός!!

cinderella είπε...

@ Δημήτρη νάτος και ο Γιαννόπουλος! Να δω τι άλλο θα προκύψει με αφορμή αυτό το πόστ!! Έχω ακόμα μια αφίσα του Γονίδη! Θα την αναρτήσω εν καιρώ! Και μιας και το φερε η κουβέντα έχεις δίκιο. Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι στροφή στη ποιότητα και να είχα βάλει και Σάσα Μπάστα!! :(:(
Φιλιά πολλά καλέ μου!!

NdN είπε...

Καλημέρα cinderella,

Εξαιρετικές επιλογές από την ελληνική δισκοθήκη. Για τις επιλογές των ξένων τραγουδιών δυστυχώς δεν μπορω να εκφέρω γνώμη.

Καλός ο δίσκος του αγαπητού Σταμάτη (αν και υπάρχουν πολύ καλύτεροι) αλλά η επιλογή του προφανώς δεν έγινε τυχαία. Διακινδυνέυω προβλέψεις...Καθότι τους αναγνώστες σου δεν τους ξέρεις (και προφανώς δεν έχεις τα τηλ. τους) μήπως έβαλες το συγκρκιμένο δίσκο για το track 7; Πάντως και για το 4 να το έβαλες, σε κατανοώ!

Συμπαθέστατος ο Ολύμπιος Τηλέμαχος και οι ΣαΤυρι, αλλά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα ταίριαζε κάτι πιο κοντά στο Κίνημα. Κάτι δηλαδή σε "40 χρονια Ρίτα Σακελλαρίου" θα ήταν πιο κοντά!

Τερλέγκα, θα μου επιτρέψεις, αλλά δεν μου φαίνεται να ακούς. Καλό είναι να πάρεις ένα "Βάπτισμα Πυρός" από τον καλλιτέχνη. Αν σου αρέσουν τα Live δεν θα σε απογοητεύσει.

Ο Μπουγάς έχει διαγραφεί από την λίστα, οπότε θα μπορούσε να αντικατασταθεί με τον Χάρη Κωστόπουλο. Tο "Ηρθε ο καιρός" είναι κατάλληλο για την περίσταση που πλησιάζει...

Τα κέρατα τα προσπερνάω και μιας και η εξεταστική πήγε "αριστούργημα" σου απαντάω με έναν Νίκο Αντύπα (1997) "Η καλύτερη μου φάση"!

Καλό ΣΚ Cinderella!

cinderella είπε...

@Λέιλα μου να δεις πως αντέδρασα εγώ μόλις άνοιξα το μαίλ. Νομίζω οτι κάποια στιγμή θα κάνω ακόμα μια ανάρτηση με τα εξίσου εκπληκτικα εναπομείναντα κομμάτια!!
Καλή κυριακή και καλή ξεκούραση!!

cinderella είπε...

@ Ωραία μου κυρία είστε στα Λονδίνα και παρ' όλα αυτά περάσατε για τσιγάρο από τον καναπέ μου και πέσατε πάνω στη συγκεκριμένη ανάρτηση; Μα τι να πω!! :))

Οτι θα επιβιώσουμε μόνο εμείς είναι το μόνο σίγουρο! Αλλιώς δεν θα στοιχημάτιζα το πτυχίο μου. Να περνάτε καλά εκεί πάνω στα ξένα και σας περιμένω πίσω για καφέ και τσιγάρο στη λιακάδα!
Φιλιά πολλά!

cinderella είπε...

@ Roadartist μου είναι τα εξώφυλλα από τα cd και είναι συλλεκτικά κομμάτια. Απορώ που το βρίσκεις το αστείο!!Είναι ανεκτίμητη η αξία τους!! χαχαχα!
Φιλια πολλά καλή μου!! Καλή Κυριακή σου εύχομαι!!

cinderella είπε...

@ Ρε Τζονάκο την ήξερες τη Ντούκουνα; Γιατί εγώ αγνοούσα την ύπαρξη της!!Θα εκτεθώ ανεπανόρθωτα αλλά θα το παραδεχτώ. Από όλους αυτούς μόνο το Γονίδη ήξερα και τον Τερλέγκα (ως όνομα). Εχω πολλά κενά ακόμα!
Φιλιά!

Υ.Γ. Χτες ήσουν στο συνέδριο; Πέρασα κι από εκείνα τα μέρη!

cinderella είπε...

@ Σοφάκι χίλια συγγνώμη! Δεν το ήθελα! Καλή Κυριακή στο βροχερό (απ' ότι έμαθα) Λονδίνο!

Υ.Γ. Είδες για ποια ακούσματα θα πρέπει να ντρέπεται ο άνθρωπος; Η Καιτούλα είναι σκάλες ανώτερη από όλα αυτά!!Δεν συγκρίνεται βασικά!

cinderella είπε...

@ Samael μετά την απαλλοτρίωση νομίζω οτι ο τύπος με τη γκλίτσα είναι εκπληκτικός!
Με μια απλή αναζήτηση μάλιστα βρήκα οτι ο Τηλέμαχος Ζαγρέας στις 24/1/2008 έπαιξε στις 1002 νυχτες στου Ψυρρή με 15 ευρώ είσοδο. Αλλά το χάσαμε. Γαμωτο.

cinderella είπε...

NdN μου στο στοιχείο σου έτσι;; Παίζει να είσαι ο μόνος από τους αναγνώστες μου που ξέρει έστω και μόνο τις ελληνικές προτάσεις απόξω!!

Λοιπόν από Γονίδη ξέρω το "έχω πετάξει μαζί σου", "Το Σαββάτο" και σίγουρα κανα δύο ακόμα. Ντρέπομαι μάλιστα που το λέω αλλά έχω πάει με το σύλλογο φοιτητών Λευκάδας (!!!) στο μαγαζί όταν τραγουδούσε μρ την Ιωάννα Κουταλίδου. Μετά γύρισα σπίτι, έκανα ένα κρύο μπάνιο, ήπια μια χούφτα ασπιρίνες (όχι για να αυτοκτονήσω αλλά για να μου περάσει ο πονοκέφαλος) και έπεσα σε λήθαργο. Το επόμενο πρωί δεν σήκωνα τηλέγφωνα και δεν βγήκα από το σπίτι. Μετά σιγά σιγά το ξεπέρασα.

Λοιπόν, ναι τα LIVE είναι η αδυναμία μου. Θα ξεχάσω εγώ που Σεπτέμβρη του 2004 αποφάσισαν οι Πυξ- Λαξ να κατεβάσουν αυλαία στη κοινή τους πορεία και έδωσαν 2 τελευταίες συναυλίες στο Λυκαβηττό; Που τελειώνοντας η συναυλία ένιωσα οτι είχε τελειώσει και η εφηβεία μου; Που μόλις κυκλοφόρησε το cd στα δισκοπωλεία έτρεξα να το πάρω από τους πρώτους; Αχ τι μου θύμισες ρε Νdn...Να σαι καλά!! χαχαχαχα!

Ο Ζαγρέας δεν ταιριάζει γάντι στο ΠΑΣΟΚ; Μετά την απαλλοτρίωση νομίζω οτι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή μου!! Ρίτα θα έβαζα αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς. Στο γιό νομίζω οτι δεν ταιριάζει!

Τέλος τον Χάρη Κωστόπουλο δεν τον ξέρω. Τους μόνους Κωστόπουλους που ξέρω είναι τον Πέτρο αλλά μάλλον δεν θα έχουν κάποια συγγένεια και τον Δημήτρη Κωστόπουλο που κατέβαινε βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ αλλά δεν εξελέγη και μετά τον είχαν βάλει Γενικό γραμματέα στο Υπουργείο Απασχόλησης αλλά τον ξήλωσαν όταν είπε το αυτονόητο: "υπάρχει συγκάληψη του χρηματιστηριακού σκανδάλου". Είχε διατελέσει και υφυπουργός Οικονομικών στη δεξιά παρένθεση του 89. Νομίζω όμως οτι ούτε αυτός έχει σχέση με το Χάρη Κωστόπουλο. Μήπως όμως έχει με τον Πέτρο;;

Καλό Σουκού. Πολλά φιλιά και κουράγια με τη μετακόμιση!!

If...ιγένεια είπε...

χαχαχαχαχ.. Καλό Σ/Κ..

Thalassini είπε...

Είσαι ΆΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!
Καλή εβδομάδα πατριωτάκι μου!!

Φιλιά πολλά!

BUTTERFLY είπε...

Τι μουσικη πανδαισια ειναι αυτη;
Καλημερα και καλη εβδομαδα!

cinderella είπε...

@ if μου Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!!!

@Θαλασσινή μου ομορφιά με τέτοιο καιρό θα έπρεπε να είμαστε στο παλιό λιμάνι για καφέ. Ας είναι όμως! Φιλιά και σε σένα κοριτσάκι μου!! :))

@Πεταλουδίτσα μου εξαιρετική συλλογή με κομμάτια σπάνια και διαλεγμένα ένα προς ένα!! χαχαχα
Καλή εβδομάδα και σε σένα καλό μου!!

ράγες είπε...

Ο στίχος ισχύει όντως; είναι του τραγουδιού; Ακόμα αδυνατώ να το πιστέψω... με απαλλοτρίωσες...

cinderella είπε...

Ναι καλέ! Μα τι νόμιζες; Ότι παιδιά είμαστε; (Παιδιά είμαστε αλλά μην το κάνουμε θέμα!)
Τουλάχιστον έτσι το βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google!
Και τώρα που το σκέφτομαι...δηλαδή αν πάω στα Μετρόπολις θα το έχουνε το cd της;
Φιλενάδα σόρρυ που δεν έχω περάσει από το σταθμό σου αλλά έτρεχα όλη τη μέρα σαν τη τρελή. Με τη πρώτη ευκαιρία θα περάσω για επιβίβαση!

Δηιάνειρα είπε...

μια γλυκιά καλησπέρα και απο εμένα :)

ράγες είπε...

Δε χρειάζεται να περάσεις από το σταθμό μου! Δεν μπορούμε να είμαστε όλη μέρα πάνω από ένα pc! Θα απαλλοτριωθούμε! χα! χα! :)

cinderella είπε...

@ Γιατρίνα μου γλυκές καλησπέρες και σε σένα!!

@ Ράγα μου άσε έχω απαλλοτριωθεί τελείως. Να φανταστείς μου έχει βγει όλη η κούραση της εξεταστικής και κοιμάμαι 12ωρα. Ξυπνάω στα μεσοδιαστήματα μέσα στο άγχος οτι έχω διάβασμα κλπ (κάτι που δεν αληθεύει γιατί τελείωσα) και μετά ξαναπέφτω σε λήθαργο. Να φανταστείς οι δικοί μου είναι πεπεισμένοι πλέον οτι κάτι παίρνω! Έρχονται να δουν αν αναπνέω κι άλλα τέτοια σουρεαλιστικά.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καλή ελληνική ποιοτική μουσική..:)-
Που τον ξέθαψες τον Γονίδη με μαλλιά βρέ;χαχα..
Καλή εβδομάδα λέμε πλέον..Φιλιά.

afrodiet είπε...

Νταίζη Ντούκουνα, με απαλλοτρίωσες;
Μα Νταίζη Ντούκουνα;
Και με απαλλοτρίωσες κιόλας;
Μα τι λες τώρα;
Νταίζη Ντούκουνα...
Δε θα το ξεχάσω ποτέ.
Τώρα με απαλλοτρίωσες.

cinderella είπε...

@ Νίκο έχω καβάτζα κι άλλο Γονίδη! Θα παίξει κι αυτός σε λίγο καιρό!
Τι καλη εβδομάδα καλέ; Από αύριο θα ευχομαι καλό Σουκου!! χαχαχα!!

cinderella είπε...

@ Αfrodiet μου σπουδαίο κομμάτι η απαλλοτρίωση. Μοναδικό και με νόημα!! Και η Νταίζη Ντουκουνα βέβαια. Αλλά τι να πεις. Το κορίτσι δεν έχει την αναγνώριση που θα του άξιζε. Κι ας έχει βάθος. Κι ας έχει τα εχέγγυα. Κρίμα!!

pafa64 είπε...

Νόμιζα πως μετά το " για του λόγου το αληθοφανές" που είπε η Μπεζεντάκου, δεν θα ξαναγέλαγα τόσο, αλλά αυτό το "με απαλλοτρίωσες" της Ντούκουνα ... έπεσα από τη καρέκλα.
Με έχτισες, με σοβάτισες
και τώρα με γκρεμίζεις
και με τα μπάζα μου αλλού λακκούβες θα γεμίζεις".
Να είσαι καλά, καληνύχτα.

cinderella είπε...

@ pafa64 καλώς όρισες στον καναπέ μου!! Για να λέμε του λόγου το αληθοφανές η Ντούκουνα κερδίζει στα σημεία τη Μπεζεντάκου αλλά δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα η αξία της!!
Με το καλό να τα λέμε!! :)))

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

"Για να λέμε του λόγου το αληθοφανές η Ντούκουνα κερδίζει στα σημεία τη Μπεζεντάκου αλλά δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα η αξία της!!"

H ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ..ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΟΟΣ!!! :)))-

cinderella είπε...

Για να λέμε "του λόγου το αληθοφανές" και πάλι αν νομίζεις οτι είσαι μεγάλος πλανάσαι πλάνην οικτρά! Επίσης αν νομίζεις οτι δεν έπιασα το αστειάκι και έπεσα στη λούμπα με ξέρεις πολύ λίγο!! :)))χαχαχαχα

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Σίγουρα σε ξέρω πολύ λίγο..Το αντίθετο θα ήταν παράλογο..Θα έπρεπε να είχα μεταφυσικές ικανότητες για να γνωρίζω κάποιον πίσω απο μια ip...
Άυτή την δυνατότητα δεν έχεις και εσύ αγαπητή cinderella γι'αυτό δεν θα μάθεις ποτέ πόσο ΜΕΓΑΛΟΟΣ είμαι..:)-------
Φιλάκια και καλό Σ-Κ

cinderella είπε...

Αν είσαι τόσο μεγάλος τότε τι να κρύψει μια τοσοδούλα ip!!! :)))
Άσε που τα μεγάλα ταλέντα και τα μεγάλα μυαλά έστω και αργά αναγνωρίζονται!! Οπότε ελπίζω όταν αναγνωριστείς να μην μας έχεις ξεχάσει!
Φιλιά και καλό Σουκού καλέ μου!! :))))

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Δεν ξέρω μικρή και ταπεινή cinderella..Θα το σκεφτώ..:))

cinderella είπε...

Kακέ άνθρωπε!! χαχαχα
Για αυτό δεν θα δείτε φέτος πρωτάθλημα! Γιατί δεν έχετε μεγαλείο ψυχής εσείς οι ΑΕΚτζήδες! Εγώ σα γαύρος πάντως που όπως και να το κάνουμε έχω μια ανωτερότητα και ένα μεγαλείο ψυχής αν γίνω πριν από εσένα διάσημη δεν θα σε ξεχάσω!! χαχαχαχα

Υ.Γ. Ποιός είναι τωρα ο κακός; Εγώ! :))

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Tι έχεις;ανωτερότητα;αχαχαχαχα..Με έκανες και γέλασα δεσποινίς..Μάλλον δεν σου έχουν πεί με τι μέσα παίρνει τα πρωταθλήματα η ομάδα σου..;)
Αν το μάθαινες δεν θα ήσουν και τόσο περήφανη.
ΜΜΜΜ..Στα λόγια όλα εύκολα είναι..Σιγά που θα θυμάσαι έναν απλό blogger αμα γίνεις κάποια..
Ηδη φαίνεται απο τις ατάκες σου:"Ρίξε τη στάχτη στο τασάκι..Προσοχή στο ακριβό χαλί μου."...:))))))
Πολύ σε πείραξα σήμερα,αύριο πάλι.
Ναι,είμαι κακός..πολύ κακός.Φιλιά.

cinderella είπε...

Άτακτη οπισθοχώρηση το λένε αυτό στο χωριό μου!! χαχαχαχα!!!
Μου έχουν πει αλλά δεν το πιστεύω κυρίως γιατί δεν βλέπω κάποιον άλλο να παίζει καλύτερη μπάλα από εμάς! ;)
Αν φέτος ψήφιζα καλύτερη πμάδα θα έλεγα Αστέρα Τρίπολης και πέρυσι χαλαρά Λάρισα! Γιατί εμείς οι γαύροι είμαστε και δίκαιοι!! ;)
Εσύ ειδικά με το χαλί δεν θα έπρεπε να γκρινιάζεις! Είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ με τα παπούτσια πάνω και δεν εχω πει κουβέντα!! χαχαχα!!
Άντε καλό Σουκού και φιλιά!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Oπισθοχώρηση;Μάλλον δεν θυμάσαι τον τίτλο του blog μου"OYTE ENA BΗΜΑ ΠΙΣΩ"...Αφού προκαλείς λοιπόν θα τα ακούσεις μανταμίτσα..:)-
Βλέπεις δηλαδή τον γαύρο φέτος να παίζει ωραία μπάλα;Είστε μακράν η χειρότερη ομάδα φέτος απο τους τρείς μεγάλους.Αχ βρε cinderella μου,σε βρήκαν αθώα και σε δουλεύουν οι οπαδοί της ομάδας με σήμα τον gay.Κριμα,κρίμα...:)-
Επίσης για να σου μάθω και κάτι άλλο..O Aστέρας Τρίπολης φέτος δεν έπαιζε ωραία αλλά ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.Αφου σου έμαθα 2-3 πράγματα λέω να πάω να δώ την ΑΕΚ στο basket και να σε αφήσω να μετρήσεις τα δισεκατομμύρια σου. :)-
Ακου τα παπούτσια πάνω στον καναπέ..απαπα..με τι φιδάκι έμπλεξα;χολή στάζει..:)))
Καλό Σ-Κ για 679η φορά..:))

cinderella είπε...

Θα τα πούμε τη Κυριακή!! ;)

Ανώνυμος είπε...

TA EXW AUTA TA EPH....

Kathws kai tou koica, to sthn picti cou meine pictoc gia cena nikice o xristos ... ktl ktl ktl !!!!

\m/