Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Βαρέθηκα αδερφέ...βαρέθηκα, αλήθεια σου λέω (updated)

Όταν συναντώ αυτιά και μάτια ανοιχτά, τότε αισθάνομαι ότι το blogging είναι πολύ σπουδαίο πράγμα Όταν συναντώ πολιτικούς με αντανακλαστικά που αφουγκράζονται και τον παραμικρό ψίθυρο τότε ελπίζω πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Νιώθω πως πολιτικοί με ήθος υπάρχουν σε κάθε πολιτικό χώρο. Και πως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Και είναι επιταγή της ηλικίας μου, η ελπίδα ακόμα κι όταν βλέπω μόνο τη σκούρα πλευρά.

Ευχαριστώ κ. Παπανδρέου.


Μας έμαθαν πως ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό. Μας έδειξαν πως οι μεγαλύτερες βρωμιές γίνονται σεμνά και ταπεινά. Μας έπεισαν πως ότι η δικαιοσύνη δεν αγγίζει, απλά δεν υπάρχει. Μας αποκοίμισαν με ιστορίες για κακούς δράκους και ληστές. Μας δίδαξαν το ψέμα. Το χαμηλωμένο βλέμμα. Την υποκρισία.

Και τους πιστέψαμε. Τους ακούσαμε. Τους ανεχτήκαμε. Και τώρα, τώρα παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου. Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει αγγίξει κάθε πλευρά του πλανήτη. Την ώρα που μέσα σε μια μέρα εδώ απολύθηκαν 750 άνθρωποι. Την ώρα που η Αγγλική κυβέρνηση στηρίζει τις τράπεζες της με 50 δις λίρες, την ίδια ώρα εμείς ασχολούμαστε με τον Εφραίμ. Ο Εφραίμ να βάλει το χέρι του.

Και θα την πατήσουμε. Θα ξυπνήσουμε μια μέρα, χαρά θεού με λιακάδα για να ζήσουμε το σκηνικό των πυραμίδων του Μπερίσα. Ίδια εικόνα, χίλιες λέξεις, άλλη γλώσσα αλλά το νόημα θα είναι το ίδιο. Θα ξυπνήσουμε μια μέρα από το πρώτο κανόνι που θα βαρέσει η πρώτη ελληνική τράπεζα. Το προηγούμενο βράδυ θα έχουμε αποκοιμηθεί αγκαλιά με το τηλεκοντρόλ και την εικόνα του Ρουσόπουλου. Θα παραιτηθεί; Δεν θα παραιτηθεί. Μ’αγαπάει; Δεν μ’ αγαπάει. Μαργαρίτες να μαδάω; Κι αν έχουν φυτρώσει στη Βιστωνίδα; Αμαρτία δεν είναι;

Όχι δεν λέω να μην ασχοληθούμε μαζί τους. Ποια είμαι εγώ άλλωστε που θα αποφασίσω για το γεύμα στου καθενός μπροστά από το χαζοκούτι. Λαμπίρη θες μάτια μου; Λαμπίρη. Μόνο να, μην το παρακάνουμε παιδιά. Μην το ξευτιλίσουμε τελείως. Στην εποχή της πληροφόρησης, του διαδικτύου, σε αυτή την εποχή εκείνη η χώρα η μικρή, η τόση…έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Να κλείνει τα αυτιά και τα μάτια στις εξελίξεις. Να μένει εκτός. Να μην θυμάται καν ονόματα. Κι αν…αν λέμε τώρα η κακιά η ώρα το φέρει και ξεφύγει καμιά εικόνα και μαθευτεί το κακό τότε γενικολογούμε, αποσιωπούμε, κρύβουμε και το κεφάλι στην άμμο άμα λάχει. Δεν λέω να μην ασχοληθούμε με τα του οίκου μας. Μια οικογένεια είμαστε άλλωστε. Δεν λέω να μην αντιδράσουμε. Δεν αντιδράμε όμως. Δεν λέω να μην αγανακτήσουμε. Αγανακτούμε, δεν μπορώ να πω. Αγανακτούμε αλλά ψηφίζουμε. Κι όμως. Απλά λεω το πιο απλό. Λέω να αφουγκραστούμε τα παρακάτω. Έρχονται δύσκολες μέρες και οι καιροί είναι πονηροί. Αυτοί που μας έμαθαν το νόμιμο, το ηθικό, το σεμνό, το ταπεινό δεν θα μας προφυλάξουνε. Εμείς που μάθαμε να τους αποδεχόμαστε και να τους ανεχόμαστε πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Δεν είναι όλα καλά. Κι ας το λένε. Ας μην τους πιστέψουμε. Ή τουλάχιστον ας μην πούμε ξανά «δεν βαριέσαι ρε αδερφέ». Ρε αδερφέ, αλήθεια, δεν βαρέθηκες πια;

61 σχόλια:

PN είπε...

Και τα γεγονότα σε προλάβαν. Ο Ρουσόπουλος παραιτήθηκε όντως. Έλεος!!! Αυτού του παιδιού του είναι δύσκολο να πάει το γράμμα. Και ως γιός ταχυδρόμου, θα έπρεπε να είχε μάθει να το πηγαίνει αρκετά καλά και κυρίως γρήγορα!!! Γιατί τέτοια καθυστέρηση...δεν μπορώ να καταλάβω!!!

Δεν ξέρω πότε θα μας φτάσει η κρίση. Αν ήξερα με ακρίβεια, θα μπορούσα να βγάλω τρελά λεφτά από χίλιες μεριές. Το μόνο που ξέρω με σιγουριά (σιγά το νέο θα μας πεις) είναι ότι θα μας φτάσει!!! Και όσο αφορά τις τράπεζες δεν χωλοσκάω και τόσο. Τις άλλες πλευρές της ελληνικής οικονομικής σκηνής φοβάμαι.

Όσο για εμένα προσωπικά, ξέρεις ότι έχω βαρεθεί εδώ και καιρό. Αυτό που και μένα με απασχολεί είναι πότε στο καλό θα βαρεθούν και οι άλλοι...αυτοί οι άλλοι, που ήταν ευεργέτες μου (θέλω δεν θέλω είναι η αλήθεια!!!) μεγάλοι...!!!

Matrix είπε...

Κοίτα που τα ξένα σου ξύπνησαν τα ωραία πολιτικά σου αντανακλαστικά.

το "ωραία" προκύπτει από το post σου.

και κάτι μου λέει ότι δεν θα την πατήσουμε, όχι την επόμενη φορά μόνο, αλλά από εδώ και πέρα, τώρα πόσοι θα είναι αυτοί, και στο χέρι μας είναι να αυξηθούν.

tzonakos είπε...

Οταν οι Εφραίμ-ηδες μονοπωλούν σχεδόν την σκηνή την ίδια ωρα που ο δημόσιος πλούτος ξεπουλιέται, λιμάνια, τρένα, Ολυμπιακή, την ίδια ωρα που οι Ρουσσόπουλοι παίζουν το τελευταίο τους λαϊκίστικο φτηνό χαρτί λίγο πριν παραιτηθούν, εμείς αναρωτιόμαστε :
"Μα θα έπρεπε ο πολίτης να ειναι το μόνιμο κέντρο του ενδιαφέροντος στη χώρα που πανεύεται πως γέννησε τη Δημοκρατία !"
Ε, όχι !
Πρόσωπο της χρονιάς δεν θα ναι ο Ευφραίμ, ουτε κανείς "σεμνός και ταπεινός" μα αν δεν ειμαι εγω, ο χαζός πολίτης ( α ρε Κανάκη ), τότε ας ειναι πρόσωπο της χρονιάς ο αυθάδης μπάσταρδος.
Το αξίζει χίλιες φορές.

Aγαπητή cinderella με πορώνεις βραδιάτικο και έριξα πολύ μπαλσάμικο στη σαλάτα και κάηκα λέμε.
Ο γιός ταχυδρόμου ισως έστειλε την παραίτησή του με e-mail. Εκσυγχρονισμόςςςς.
Οπως και το υπερσύγχρονο σύνθημά του : Για Ολα Φταίει Το Πασοκ !

Elli είπε...

είμαστε στο ίδιο πνεύμα με τα ποστ μας cinderella μου.
Ακριβώς, εδώ ο κόσμος χάνεται κι εμείς ασχολούμαστε με τα μείζοντα... τριτοκοσμικοί..

common people είπε...

Βαρέθηκα βρε αδερφέ ,αλλά τι να κάνω;

σ.σ.Πολύ ωραίο κείμενο.

stojohn είπε...

Εκείνη η ψυχή ο κουφοντίνας τι να κάνει?

leondokardos είπε...

Δυτυχώς αυτό το "βαρέθηκα βρε αδελφέ,τι να κάνω" είναι κυρίαρχο πιά στη χώρα μας. Ο καθένας κοιτάει τον ευατούλη του, να καλοπερνάει και τίποτα άλλο.
"Εδω ο κόσμος χάνεται και το....κτενίζεται" έγραφε προ ημερών ένας φίλος στο ποστ του, μια και μέσα σε τέτοια κρίση εμείς ασχολούμαστε με τον Εφραίμ.
Η οικονομική κρίση δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας. Και όταν κάποια στιγμή μας κτυπίσει τη πόρτα θα μας βρεί απροετοίμαστους και αλίμονό μας.
Cindy μου,προσωπικά έχω πλέον απογοητευτεί απο τους πολιτικούς μας όλους, μόνο κάποια λίγα άτομα υπάρχουν στα κόματα που αξίζουν.
Εντάξει, αγανακτούμε και πολλοί αντιδρούν έμπρακτα. Και τι γίνεται μετά ; Τίποτα.
Δε θέλω να δώσο...μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς, γιατί φταίω κι εγω, όπως και άλλοι.
Νομίζω όμως οτι φτάσαμε πλέον στο πάτο.
Καλή μας ...ανάσταη !!!
Καλό Σαβ/ακο στο Λονδινάκι.

cinderella είπε...

@ Vk μου ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Παραιτήθηκε. Οκ. Ε και; Πες μου τι θα αλλάξει; Τι θα βελτιωθεί; Το σάπιο πως θα γίνει ξανά ώριμο; Βαρέθηκα Vk μου να υιοθετώ πράγματα άνευ ουσίας και να τους δίνω την σημασία που δεν τους αξίζει. Αυτό μας έμαθαν. Αυτό μας δίδαξαν. Τραγικοί αυτοί, τραγικοί κι εμείς. Πήγε σπίτι του ο γιος του ταχυδρόμου. Τώρα το γράμμα ποιός θα το πηγαίνει;
Σε φιλώ μούτρο.
Να προσέχεις

cinderella είπε...

@ Matrix πάντα είχα πολιτική κρίση. Γι αυτό δεν μπλέχτηκα με τα κομματικά άλλωστε!! :))
Δεν μου ξύπνησαν απότομα.

Ελπίζω σε καλύτερες πολιτικές μέρες. Η ηλικία το απαιτεί. Εγώ το περιμένω!!

cinderella είπε...

@ Εγώ πάλι τζονάκο μου έχω πιεί μερικά κρασιά ισπανικής προέλευσης εδώ πάνω...μιας και το έριξα έξω. Παντα καλέ μου αυτός ο κόσμος έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα επουσιώδη και να θάβει τα ουσιώδη. Σκασίλα μου για το Ρουσόπουλο. Σκασίλα μου για τον Τσιτουρίδη. Για τον Μαγγίνα. Ζητώ αυτό που μου αναλογεί. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Ισοτητα.
Σεβασμό.
Και ένα μέλλον...δικό μου. Όχι ξεπουλημένο σε κανέναν Εφραίμ.
Σε φιλώ, να είσαι καλά...λατρεύω τα σχόλια σου, το ξέρεις έε;

cinderella είπε...

@ Ελλη μου εμείς φωνάζουμε. Ελπίζω κάποιος να μας ακούσει. Σήμερα εμένα με άκουσε. Και χάρηκα. Καλησπέρες κοριτσάρα μου και φιλιά~!

cinderella είπε...

@ Common person να σηκωθείς από τον καναπέ (όχι τον δικό μου, τον δικό σου) και να τους κυνηγήσουμε όλοι μαζί. :))
Υ.Γ. Επίσης να γράψεις κανένα πόστ!!

cinderella είπε...

@ ρεμάλι μηχανόβιε που σε βλέπω στη φώτο και σκιάζομαι (η μαμά σου την έχει δει;;) εμένα ρωτάς;;
Εγώ μόνο την Ισπανίδα του Ξηρού είχα πετύχει σε ένα ταξίδι στη Μαδρίτη. Έκτοτε σιωπή!!

cinderella είπε...

@ Λεοντόκαρδέ μου η κρίση έχει φτάσει ή έτσι εγώ μαθαίνω. Το χρηματιστήριο κατρακυλάει και το ταμείο των Μηχανικών εχασε με την κρίση 21 εκατομμύρια (Τα ακούς Matrix??) εξαιτίας επενδύσεων. Εμένα της ασφαλισμένης δεν με ρωτήσαν αν θέλω να επενδύσουν τις εισφορές μου. Πολύ φοβάμαι οτι το πηγάδι δεν έχει πάτο ή εμείς δεν τον φτάσαμε ακόμα.
Φίλιά γλυκέ μου Λεοντόκαρδε!!!

Matrix είπε...

"Και είναι επιταγή της ηλικίας μου, η ελπίδα ακόμα κι όταν βλέπω μόνο τη σκούρα πλευρά."

Ναι έτσι είναι, έτσι απλά.

Και αν μαζί με την ελπίδα έρθει και η προσπάθεια όλα θα είναι κάπως διαφορετικά.

Λίγο ναι, αλλά αυτό το λίγο το χρειαζόμαστε από σένα και από άλλους. όλοι μας.

PN είπε...

Μαζί σου βρε Όργιο, και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Αυτοί καλά μας παραμυθιάζουν ότι τα πράγματα αλλάζουν. Το θέμα πλέον είναι εμείς τι κάνουμε!! Και στο πνεύμα του κειμένου σου, απαντώ: "Τους παίρνουμε στο κατόπι!!!!!"

βιολιστης στη στεγη είπε...

Ζητάς αξιοπρέπεια και σεβασμό απο ένα κράτος που λειτουργεί χωρίς αξιοπρέπεια και χωρίς σεβασμό! Δεν θέλω ν' ακούγομαι απαισιόδοξη κοριτσάκι μου, αλλά...."ουκ αν λάβοις παρα του μη έχοντος"...

patsiouri είπε...

Το πιο εύστοχο σχόλιο είναι εκείνο του "stojohn".
Εκείνη η ψυχή ο Κουφοντίνας τί να κάνει?\
Κοινώς, "και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους???" ( να θυμηθούμε και τον αγαπημένο σου...)

Εγραψες πολύ όμορφο πόστ κοριτσάκι...

Κρίμα που το 60/100 εκείνων που δημιούργησαν τον κόσμο που στηλιτεύεις σήμερα αναφωνούν "Μπράβο στο μάγκα τον Καραμανλή, το ανάγκασε να παραιτηθεί το καθίκι!"

Με τι μυαλό?

Όπως λέει και η "Βιολιστής" από πάνω μου, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το ποστ σου Ciderella! Σήμερα σε ανακάλυψα και με εκφράζουν απόλυτα όσα καταθέτεις. Καλή συνέχεια!

αντωνης είπε...

cindy, δεν εχω να πω πολλα για το ποστακι αυτο.
Μονο αυτο: !!!

Μπραβο ρε, μπραβο!!!

Φιλια, καλα να περνας.

leondokardos είπε...

cindy μου, η κρίση φθάνει και στη χώρα μας. Τα καταστήματα αρχίζουν να μην έχουν εισπράξεις, αφού ο κόσμος και λόγω της ακρίβειας κάνει οικονομίες. Οι τράπεζες δυσκολεύουν τις χρηματοδοτήσεις ιδιαίτερα στις μικρές επιχειρήσεις.
Δε θέλω να τα βλέπω όλα μαύρα. Ξέρω όμως πολύ καλά τι θα πει αγορά και φοβάμαι για τα χειρότερα.

Εσύ κούκλα μου κοίταξε τη δουλειά σου, διασκέδασε όσο σου επιτρέπουν τα μαθήματά σου και μη σκάς, ας πούμε οτι είναι μπόρα και θα περάσει. Ακόμα και στην πανέμορφη χώρα που ζούμε και ορισμένοι μας τη καταστρέφουν.
Καλό Σαβ/ακο γλυκιά μου.

Unknown είπε...

Ο αδελφός έχει βαρεθεί από χρόνια Cindy μου, γι αυτό σούρνεται μπρος την tv, αντί να αντιδράσει...
Ποιό εύκολο δεν είναι να ασχολούμαστε με το τίποτα παρά με κάτι?

tzonakos είπε...

Λατρεύεις τα σχόλιά μου ;
Καλό αυτο αλλα τι να κάνω που λατρεύω τα θέματά σου και μπορώ να γράψω καλά σχόλια ; Εσυ φταίς cinderella.
Ηδη μετράμε μερικες μέρες χωρίς Ρουσσόπουλο. Αναπνέετε φυσικά αέρα ανανέωσης υποθέτω ή κάτι άλλο μυρίζει ;

cinderella είπε...

@ Matrix οι μεγαλύτερες προσπάθειες γίνονται αθόρυβα, σχεδόν κρυφά. Κι εγώ έμαθα την δικιά μου προσπάθεια να μην την χαραμίζω σε κανέναν κομματικό φορέα που αύριο θα την ενστερνιστεί για ιδίον όφελος. Έχω δει ανθρώπους να δίνουν την ψυχή τους και να τους πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπές. Εχω δει ανθρώπους που έχουν προσφέρει τη ζωή τους να τους διαγράφουν. Εχω δει ανθρώπους να αναρριχούνται με τον κόπο άλλων. Όχι εγώ.
Εγώ έχω κάνει πολύ μεγάλο αγώνα για να μείνω ανένταχτη και να εκφέρω άποψη πολιτική, και όχι κομματική. Έχω μάθει παράλληλα να στηρίζω ανθρώπους και να μην υποστηρίζω παρατάξεις. Έχω μάθει να τους κρατώ σε απόσταση. Από οικογένεια βαθιά κομματικοποιημένη, νομίζω πως εγώ είμαι πολύ περισσότερο πολιτικοποιημένη. Νομίζω πως αν μια μέρα με προδώσουν θα ξαναρχίσω από την αρχή. Από το μηδέν Μatrix.
Δεν ξέρω κατά ποσο θα άντεχα την βρωμιά που κάποιοι έχουν φέρει στο χώρο. Τους ξέρεις και τους ξέρω. Αυτοί μπορεί να μην είναι εμείς. Αλλά δεν θα ανεχτώ να με αγγίξουν. Θα με λερώσουν.

cinderella είπε...

@ Vk στο πνέυμα της ημέρας εγώ θα σας πάρω στο κατόπι γιατί δεν με καλέσατε!! :((((

cinderella είπε...

@ Βιολίστρια μου δεν ζητώ απλά. Απαιτώ. Απαιτώ αυτά που μου οφείλουν. Αυτά που μου έκλεψαν σεμνά και ταπεινά. Αυτά που μου ανήκπυν. Και ξέρεις κάτι; Έχω την υπομονή να τα ζητήσω επίμονα και να τα παρω.
Βροχερές καλημέρες από εδώ!!

cinderella είπε...

@ Πατς μου με μια μεγάλη διαφορά όμως. Αυτοί οι βάρβαροι δεν ήσαν μια κάποια λύσις. Αυτοί οι βάρβαροι ήταν καταστροφή για τον τόπο.
Και σκιάζομαι, αλήθεια σου λέω, με αυτούς που είπαν μπράβο στον Καραμανλή. Ήταν φαντάζομαι οι ίδιοι που είπαν μπράβο και τότε στην υπόθεση Μαγγίνα, Τσιτουρίδη, και πολλών άλλων για να μην ξεχνιόμαστε.
Φιλιά μούτρο μου!!

cinderella είπε...

@ Αlma libre μου καλώς με βρήκες!! Με το καλό να τα λέμε καλή μου! Διάβασα στα πεταχτά το κείμενό σου αλλά επειδή έχω επισκέψεις αυτές τις μέρες δεν του έδωσα την σημασία που του πρέπει. Ελπίζω να επανέλθω το βράδυ!
Σε φιλώ!
Καλή Κυριακή σου εύχομαι!!

cinderella είπε...

@ Αντώνη μου μακάρι να μας άκούσουν αυτοί που πρέπει. Αυτοί που βασιλεύουν και μας κοιτούν αφ υψηλού.
Καλημέρες!!
Ελπίζω να είστε καλά!!
Πολλά φιλιά σας στέλνω!!

cinderella είπε...

@ Λεοντόκαρδέ μου τα έμαθα. Μίλησα με τον μπαμπά μου και μου μετέφερε αυτή ακριβώς την εικόνα. Κλίμα πανικού στις τράπεζες, δεν δανείζουν σε κανέναν, υπάρχει φόβος και το χρηματιστήριο είναι σε ελεύθερη πτώση. 9,7% έχασε μόνο την Παρασκευή...
Απίστευτο.
Καλή κυριακή και πολλά φιλιά!!

cinderella είπε...

@ Λιλύ μου...το τίποτα. Αυτό το τίποτα μας διαφεντέυει. Αυτό το τίποτα μας κυβερνά. Και είναι τόση η δύνα μή του που έχει παρακάμψει το κάτι εδώ και καιρό. Τρομάζω Λιλύ με το τίποτα. Είναι πολύ άσχημο να μην περιμένεις τίποτα. Ας περιμέναμε τουλάχιστον σε αυτόν τον τόπο κάτι!!!!

cinderella είπε...

@ Τζονάκο μου αμφίδρομες σχέσεις που βγάζουν ωραίο αποτέλεσμα. Χαίρομαι που σε εμπνέω, χαίρομαι που μου αφήνεις τέτοια σχόλια.
Μέρες χωρίς τον Ρουσόπουλο. Κρίμα. Μέρες χωρίς όλους αυτούς;; Πότε;;

PN είπε...

@Όργιο....Παναγιά μου η Γκεστάπο!!! Καλά βρε, άλλη δουλειά δεν έχεις εκεί πάνω από το να μας παρακολουθείς; Τι να σου πω!! Έλα άμα μπορείς!! Τσίμα-τσίμα προλαβαίνεις!!!

Roadartist είπε...

Βαρεθήκαμε δε λες τιποτα.. :(

marianaonice είπε...

Όχι δεν βαριέται ο αδελφός cinderella μου!!! Βαριούνται οι ναρκωμένοι;; Μας έχουν εμποτίσει με το ναρκωτικό του ωχαδελφισμού και της απομόνωσης!! Όσο ο καθένας θα πασχίζει μόνος του για το ατομικό του συμφέρον, κλείνοντας τα μάτια και τ' αυτιά σε ό,τι τραγικό συμβαίνει γύρω του και στους άλλους, τόσο όλοι αυτοί θα μας αποκοιμίζουν με ιστορίες για κακούς δράκους και ληστές!! Το ψέμα τους θα μοιάζει αλήθεια και η υποκρισία και τα χαμηλωμένα βλέμματα θα είναι το νόμιμο και ηθικό!!
Συμφωνώ απόλυτα με τους στοχασμούς και τις επισημάνσεις σου!!
Καλημέρα, καλή εβδομάδα, να περνάς καλά κορίτσι μου εκεί!!

Ελευθερία Αραβανή είπε...

..ας αλλάξω κάτι...και να μην περιμένω από τους άλλους να κάνουν κάτι βρε αδερφέ!

Artanis είπε...

Ψυχραιμία καλή μου...Και πού είσαι ακόμα...(Εγώ πάντως "βλέπω" εκλογές, κατα την άνοιξη...)
Λυπάμαι μόνον που δεν θα είμαι εδώ, να τους μαυρίσω όλους...

Thalassini είπε...

Στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε όλοι αυτή τη περίοδο νομίζω!Σκούρα τα πράγματα και ούτε ένα τόσο δα φωτάκι στο τούνελ....

Φιλιά πολλά!

andreas athanasopoulos είπε...

Για την σωτηρία των τραπεζών και την στήριξη του χρηματοπιστοοικονομικού συστήματος μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκαν 28 δις ευρώ αγαπητή μου.... απλά δεν το άκουσες μάλλον.... εδώ ο νεοπλουτισμός κάνει πάρτυ.... όλοι τα αρπάζουν...και εσένα σε πείραζε αν θυμάμαι καλά οι τζαμπατζιδες στο μετρό και το κόλπο με τα εισιτήρια.
οπ πηγες αγγλια...σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασεισ πολυ ομορφα....εδω κλαινε ολοι οι καγκουρες με την φυγη σου χαχαχαχα

cinderella είπε...

@ Vk θα σας παρακολουθώ γιατί σας αγαπώ!!! Και γιατί δεν με καλέσατε οπότε έγινα κόκκινη από τη ζήλια μου!! Και γιατί κουτσομπολέψατε (κάτι που δεν κάνω εδώ) και σαχλαμαρίσατε περί blogging (κατι που επίσης δεν κάνω εδώ!!) :)))

cinderella είπε...

@ Roadartist μου κι εγώ... :((

cinderella είπε...

@ Μαριάνα μου αυτός ο ωχαεδρφισμός πιστεύω πως κάποια μέρα θα μας καταπιεί. Καταλύει όλες τις δυνάμεις μας. Καταστρέφει κάθε αντίσταση και επιφέρει την παθητική στάση. Τρέμω για τα αποτελέσματα του!!
Πολλά πολλά φιλιά καλή μου!!

cinderella είπε...

@ Ελευθερία συμφωνώ μαζί σου!! ;)
Καλησπέρες πολλές!

cinderella είπε...

@Αρτάνις μου όμορφη, εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Εγώ μπορεί να είμαι εδώ αλλά στις εκλογές θα κατέβω ο κόσμος να χαλάσει. Δεν ξέρω κιόλας αν θα βρω εισιτήριο γιατί τα κλείνουν τα κόμματα αλλά ακόμα και με τα πόδια θα κατέβω να ικανοποιήσω την ψευδαίσθήσή μου πως για μια μέρα εγώ ορίζω τα πράγματα. :))

cinderella είπε...

@ Θαλασσινή μου ομορφιά να σου ζήσει η κοράκλα!! όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά!! ;)
Φιλιά να της δώσεις από μένα!!

cinderella είπε...

@ Αντάρτη πολύ καλά θυμάσαι. Μόνο που εγώ έστω και με αυτή την ψευδωνυμία που έχω στηρίζω τις απόψεις μου. Κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις.
Όσον αφορά τα 28 δις ναι τα άκουσα. Δεν τα βρήκαν. Από εμάς τα πήραν. Και εμείς τα πληρώσαμε. Εξαιτίας της κρίσης, το ταμείο των Μηχανικών στο οποίο είμαι ασφαλισμένη έχασε 21 εκατομμύρια. Κι εκείνα εγώ τα κλαίω. Επειδή κάποιοι τα επένδυσαν χωρίς να με ρωτήσουν. Κι ας ήταν δικά μου λεφτά.

εδώ κλαινε ολοι οι καγκουρες με την φυγη σου
για να το λες, κάτι θα ξέρεις.

Artanis είπε...

Έμαθα οτι χάλασε ο καιρός; Οτι το έστρωσε κιόλας...;
Εγώ, να γυρίσω από Ν.Ζηλανδία για να ψηφίσω, δεν προκειται...Ρίξε εσύ μαύρο και για μένα...
Να ντύνεσαι ζεστά...Κάνει κρύο, τέτοια εποχή...
Φιλιά πολλά σου στελνω...

thesikaleon είπε...

Τελικά κάποιοι ακούνε, και μεις ελπίζουμε να αναπνεύσουμε επιτέλους γιατί η μπόχα μας πνίγει μέρα με τη μέρα.

Βαρέθηκα, γ@#@$ το βατοπέδι μου...


την καλησπέρα μου

pafa64 είπε...

Μου αρέσεις πολύ
συνυπογράφω το
Ρε αδερφέ, αλήθεια,
δεν βαρέθηκες πια;
Μέχρι πότε?
Φιλιά...

geokalp είπε...

έαν το έβαζες χωρίς να γράψεις ότι το έγραψε ο GAP, π.χ. για δικό σου, θα εισέπραττες πολλά μπράβο, έτσι νομίζω

τώρα το γράφει κάποιος με ταυτότητα, ο οποίος φαίνεται ότι προορίζεται για να σώσει (κι αυτός;;;) την Ελλάδα...

μάλλον κάποιος πρέπει να σώσει την Ελλάδα από τους Έλληνες!!!

ps άψογο ποστ, μπράβο και στον κο κενό, ας ελπίσουμε να μην "πατάξει" κι αυτός τη διαπλοκή σα τον τωρινό!
εγώ έχω ακόμα ελπίδα!

Artanis είπε...

Σου στέλνω πρόσκληση για παιχνίδι...Άν θέλεις (και δεν έχεις πολύ διάβασμα), ρίξε μια ματιά...
Φιλιά...

cinderella είπε...

@ geokalp

Gia apofugh parermhneusewn to post einai diko mou. O gap to anadhmosieuse apla sthn proswpikh tou selida.
An pathseis to link 8a to deis.

P.S. Suggnwmh gia ta greeklish. Eimai sth sxoli. Kai den exoun ellhnika!!

fpboy είπε...

Δυστηχώς η απάντηση είναι
''Όχι δεν βαρεθηκάμε!''.
όχι η δικιά μου απάντηση,
αλλά του πολύ κόσμου.
Πρέπει να μελετηθεί το γιατί...

geokalp είπε...

σταχτοπούτα πως μπερδεύτηκα έτσι;
μάλλον με μπέρδεψε αυτό το "ευχαριστώ"...

Ταχυδρόμος! είπε...

Κάπου εδώ, έχω αρχίσει να απορώ, αν και οι ίδιοι επιθυμούμε τούτη την αλλαγή..

cinderella είπε...

@ Αρτανις μου ένα παρόμοιο παιχνίδι το έχω πάιξει μετά από πρόσκληση της Βatgirl κι εγώ!
Ναι γενικά έχουμε χειμώνα πια. Κρύο και λίγο χιόνι πριν από λίγες μέρες!!
Καλή εβδομάδα γλυκιά μου!

cinderella είπε...

@ thesikaleon
Με το καλό με βρήκες και με το καλό να τα λέμε!!
Κι εγώ βαρέθηκα. Νομίζω οτι κάτι θα αλλάξει. Το πίστεύω δηλαδή!
Καλή Κυριακή!!

cinderella είπε...

@ pafa64 πολύ χαίρομαι!! :))
Που συμφωνούμε!
Καλησπέρες!!

cinderella είπε...

@ fpboy
Γιατί ρε γαμώτο;; Γιατί;;

cinderella είπε...

@ geokalp χαίρομαι που το είδες γιατί είχα φρικάρει!! Ε, αν για κάτι παινευόμαστες εδώ μέσα είναι οτι δεν είμαιστε κομματικοποιημένοι και δεν ακολουθούμε δόγματα και στρατιές! ;)

cinderella είπε...

@ Έλα ρε ταχυδρόμε!! Γιατί να μην την επιθυμούμε;; Δεν μπορώ να βρω έναν καλό λόγο. Και η πάρτη του καθενός εμένα δεν με πείθει! Βαρέθηκα και πιστεύω οτι είναι κι άλλοι σαν εμένα!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!!