Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

O Vk, η περιέργεια του και η ταπετσαρία μου.

Φυσικά και το έκανε για να με εκθέσει. Να με ρεζιλέψει και να δείξει πόσο τεχνολογικά αναλφάβητη είμαι. Τα ξέρω εγώ αυτά τα κολπάκια. Έλα cindy να μας δείξεις την ταπετσαρία με όλα τα μπιχλιμπίδια που έχεις στον υπολογιστή σου. Που δεν μας νοιάζει μόνο η ταπετσαρία αλλά και το τασάκι, το κομπολόι, τα σουπλά, τα ρεσό και ακόμα 466 άγνωστες λέξεις που απαρτίζουν τη διακόσμηση του πισιού σου.

Και αν και το ήξερα πως η πρόσκληση σε αυτό το μπλογκοπάιγνιδο περιείχε παγίδα, σαν την πρωτάρα έπεσα μέσα. Πως η Βουγιουκλάκη έλεγε Ναυσικάααα γιατί δεν ήξερε το παρακάτω; Έτσι κι εγώ χάρηκα που με κάλεσε αλλά δεν ήξερα πώς να παίξω. Και ρώτησα. Και το τσουλουφόπαιδο έσκασε στα γέλια. Έχε χάρη. Είναι που είμαι καλός άνθρωπος. Είναι που είμαι μεγάλη ψυχή. Είναι που είμαι ανώτερη ύπαρξη. Θεά με λίγα λόγια. Και αρνούμαι να βγάλω στη φόρα την ανάρτηση «Ο Vk στα χακί…ναι του πάνε πολύ…στον Έβρο». Να γελάσει κάθε πικραμένος. Και φυσικά να το στείλω και συστημένο στη μανούλα του. Αλλά κρατώ το μεγάλο όπλο για άλλες ώρες.

Μου ζήτησε να σας δείξω την ταπετσαρία μου. Και ρώτησα και έμαθα πως. Και όταν το έκανα, γιατί το έκανα Vk και δεν χωράνε αμφισβητήσεις είδα ότι στη δεξιά μεριά έχω γραμμένο το αγγλικό κινητό που δεν μπορώ να το μάθω με τίποτα απέξω!!! Στην αριστερή έχω ένα φάκελο με τα έγγραφά μου που έχει ως τίτλο το ονοματάκι μου. Ναι, Cindy…περίπου!!

Και αποφάσισα πως σιγά μην σβήσω όλα αυτά τα χρήσιμα πράγματα για να σας δείξω την άχρηστη πληροφορία της ημέρας!!! Φυσικά θα μπαρούσα να χρησιμοποιούσα το photoshop. Ναι, άλλη δουλειά δεν είχα. Που έχω την υποψία ότι αυτό το blogoπαίγνοδο το έχω ξαναπαίξει αλλά δεν είμαι σίγουρη και βαριέμαι να το ψάχνω τώρα! Που επίσης αν δεν είχα καιρό να παίξω σιγά μην έπαιζα! Και κακιώνω μαζί του γιατί εκείνο το εκπληκτικό παιχνίδι με τα ντολμαδάκια το είχε φάει μόνος του χωρίς να με καλέσει! Ενώ είχα την ανάρτηση στο τσεπάκι, με τα ντολμαδάκια, το Μεξικανό της εστίας και τη μανούλα. Αμέ.

Δεν πειράζει. Όλοι οι υπόλοιποι πάρτε μια φωτογραφία του Λονδίνου που ταιριάζει πολύ σε κάθε λαπτοπάκι που σέβεται τον εαυτό του.


17 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Πολυ ωραια η φωτο του Λονδίνου.Και επειδή το pc μου σέβεται τον εαυτό του. την φοράει ήδη!

PN είπε...

Eίσαι όργιο, αλλά το πόσο μου αρέσει δεν λέγεται....χαχαχαχαχα!!!! Δηλαδή πέρα από το ότι σε υπεραγαπάω (Κατερίνα μην φωνάζεις...εσύ είσαι η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή...τα έχουμε πεια αυτά) και αναγωρίζω ότι είσαι η ταλεντάρα, πρέπει να ομολογήσω ότι τελικά είσαι ΘΕΑ...με όλη τη σημασία της λέξης.

Θέλω να δω την ανάρτηση με τα χακί...που μου πάνε κιόλας (είμαι μεγάλη ψωνάρα...χαχαχαχα!!). Αααααα θέλω και την ανάρτηση με τα ντολμαδάκια και τον Μεξικάνο. Πάνω από όλα όμως θέλω να γυρίσεις Αθήνα. Τώραααααααααααααα!!!!!!

Matrix είπε...

Ανοίγεις ένα φάκελο τα βάζεις μέσα με cut-paste και μετά κάνεις ότι σου είπε ο Vk.

Μετά πάλι πίσω και έτσι ικανοποιείς και ένα φίλο. Καλημέρα :)

Ανώνυμος είπε...

cinderella, μην μου πειράζεις τον ανηψιό, εντάξει?? η φωτό του λονδίνου είναι υπέροχη. και παρόλο που το λαπτοπ μου σέβεται τον εαυτό του, αρνούμαι πεισματικά να αλλάξω τη φωτό που έχω ήδη! την έβαλα, όμως, στο πισί του γραφείου. πιάνεται?

Artanis είπε...

Ωραία φωτό είναι κι αυτή...ΚΙ εγώ πάντως ζαβολιά έκανα όταν έπαιξα το παιχνίδι αυτό...Τί να κάνουμε... Είμαστε παιχνιδιάρικα θηλυκά, εμείς!!!

Ταχυδρόμος! είπε...

Την καλημέρα μου!

leondokardos είπε...

Η ανάρτηση με..ντολμαδάκια και .. Μεξικανό δε ξέρω πως θα είναι,αλλά το Λονδίνο φαντάζει πολύ όμορφο.Και για να το αποδείξω,δεν θα αρκεστώ μόνο να περάσω τη φωτό σου στο λαμπτόπ μου, αλλά φεύγω και για Λονδίνο μεθαύριο !!

fpboy είπε...

χι,χι, ωραία φωτό!
Αλλά ο Γκρινιάρης σας έχει σκίσει όλους στις φωτογραφίες.

cinderella είπε...

@ Niko...και του πάει μπορώ να βεβαιώσω!!! :))
Καλησπέρες!!

cinderella είπε...

@ Μούτρο, έφτασα!
Είμαι εδώ και ανυπομονώ να τα πούμε!
Και έχουμε πολλά γαμώτο!!
Κι εγώ σ' αγαπώ και το ξέρεις μωρέ!! :))

cinderella είπε...

@ Μatrix
Δεν πειράζει. Το νόημα ίδιο είναι. ;)
Καλημέρες!

cinderella είπε...

@ Θέιε πιάνεται, πιάνεται!
Ανηψιός σου ο Vk??
Απαπα, κρίμα!!! :)))))
Φιλιααααα!!

cinderella είπε...

@ Αρτάνις μου φιλάκια πολλά πολλά!!! :)))

cinderella είπε...

@ Ταχυδρόμε μου καλησπέρες!!! :)))

cinderella είπε...

@ Λεοντόκαρδέ μου ζηλεύω!! Να περάσεις υπέροχα και να μας φέρεις πολλές φωτογραφίες!!
Φιλιά πολλά!!

Υ.Γ. Δες και την καινούργια ανάρτηση έτσι για οδηγό!! :)))

cinderella είπε...

@ Καλά ρε fpboy! Εντάξει, το ξέρουμε οτι ο Γκρινιάρης το χει! Είναι ανάγκη να μας το χτυπάς;; :)))

marianaonice είπε...

Σε πίκραναν έε;;
Προσπέρασέ τους και μη τους δίνεις αξία!!
Το ξέρεις εσύ ποιός αξίζει!!
:))

Το Λονδίνο υπέροχο!