Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

Ο Τζόρβας και ο ... "Πατίτσας".

Την ώρα που η χώρα βουλιάζει εμείς παρακολουθούμε αμέριμνοι το Μουντιάλ, φυσώντας βουβουζέλες (τις οποίες αγνοούσα μέχρι χτες) και τρώμε πίτσες από μαγαζιά που δεν κολλάνε ούτε τα μισά ένσημα στους εργαζομένους τους, για υπερωρίες ούτε λόγος. Που αν σου πω πόσο πάιρνω εγώ υπερωρία θα βάλεις τα κλάμματα και το πακέτο χαρτομάντηλα που θα σε φιλέψω – μην με πεις και γύφτισσα – θα με βάλει οικονομικά μέσα.

Τι έλεγα; Α ναι. Καθισμένοι λοιπόν στον καναπέ βουλιάζουμε, κάτι σαν τους επιβάτες του Τιτανικού – Παπακωνσταντίνου, αγάπη μου καλά δεν τα λέω; - σαν εκείνους τους παππούδες μωρέ που σφριχταγκαλιασμένοι περίμεναν το τέλος στην κουκέτα τους. Θυμάσαι;

Έχουμε δρόμο όμως μπροστά μας και η τρανή απόδειξη είναι ότι δεν έχουμε γίνει ακόμα Αργεντινή. Αλλιώς θα είχαμε νικήσει χτες. Όταν θα φτάσουμε στο οικονομικό της χάλι μετά από τον βιασμό του ΔΝΤ θα έχουμε προκριθεί και στο Μουντιάλ – μην σου πω ότι θα το έχουμε κατακτήσει κιόλας – και θα πανηγυρίζουμε ξανά στην Ομόνοια. «Δεν θα γίνει Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ».

Παρεπιπτόντως, τα δωδεκάποντα ανέβηκαν στο κατάστρωμα και τις κουκέτες – όχι του Τιτανικού αυτή τη φορά – αλλά του Αβέρωφ. Υποψιάζομαι ότι είναι παρόμοια δωδεκάποντα που πληγώνουν κάθε χρόνο τα μάρμαρα του Ηρωδείου και της Επιδαύρου…δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Αλλά αν σε λένε Πατίτσα όλα συγχωρούνται γιατί ο Θεός σε αδίκησε και σου έδωσε ένα πολύ άθλιο επίθετο. Σου έδωσε πολλά λεφτά αλλά όσα κι αν είναι πάντα θα είσαι ένας…Πατίτσας με παχυλό πορτοφόλι, δηλαδή μια νούλα με πεντοχίλιαρα – πόσα χρόνια έχω να το γράψω αυτό;;

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς λοιπόν όσο αριστερός κι αν το παίζεις, σου δίνω φιλική συμβουλή. Γίνε για λίγο…«Πατίτσας». Αν παντρεύεσαι ακόμα καλύτερα. Εμπρός στον δρόμο που άνοιξε ο Λιάγκας και η Σκορδά. Κάνε κι εσύ λίστα γάμου με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού. Κάτι σαν τον λογαριασμό αλληλεγγής αλλά στο πιο γαμήλιο του φαντάσου. Αν αυτό δεν είναι δείγμα μεγάλου έρωτα, τεράστιας αγάπης τότε τι είναι. Υποκλίνομαι…«Πατίτσα» μου.

Και τώρα που είπα έρωτα, έχεις δει τον Τζόρβα ε; Εγώ δεν τον ήξερα γιατί είναι τερματοφύλακας του πφφφ Παναθηναϊκού αλλά ο μπαμπάς μου λέει ότι οι Παναθηναϊκοί τον εκπαιδεύουν για να τον πάρουμε μετά εμείς, όπως είχε γίνει και με τον Νικοπολίδη. Εξαιρετικό ε;

Τώρα που με διάβασες λατρεία, γύρνα να δεις Μουντιάλ.



18 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Ουάου επικοινωνία...πριν λίγο καιρό έγραφα τα ίδια ακριβώς πράγματα! Cindy σταμάτα να με αντιγράφεις...θα σου στείλω εξώδικο! Χαχαχαχαχα!!! Να κάνουμε ένα τέτοιο τζέρτζελο με εξώδικα...γέλιο θα έχει. Ααααα by the way, να πω ότι συμφωνώ μαζί σου 100% περιττό μάλλον θα είναι!

Αυτόν τον Τζόρβα κι εγώ μέχρι πρότεινως τον αγνοούσα και τελικά ήταν μέγα λάθος. Άντε να έρθει σε εμας το παιδί να τον βλέπω και πιο απενοχοποιημένα...χαχαχα!!!

Μανώλης είπε...

Τζόρβας + Πατίτσας = Τζορβίτσας.

Τον Τζόρβα να τον πάρετε και να χαίρεστε τις εξόδους του. Κι εσείς κι οι άλλοι...:-))

apos είπε...

Αγαπημένη μου, όσο υπάρχουν αριστεροί, τιμητές των πάντων και πατίστες, η Ελλάς ποτέ δεν θα πεθαίνει. Με ή χωρίς Mundial. Με ή χωρίς Αβέρωφ.

Unknown είπε...

Κάνε κι εσύ λίστα γάμου με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού.

Δηλαδη αυτο ειναι μοναδα μετρησης της αγαπης πλεον; Πφρρρρρ (χαρακτηριστικη μιμηση κλανιας με τη γλωσσα :P). :)

Creep είπε...

Πέστα ρε κοπέλα μου και μου χει πρήξει τα τέτοια η όλη κατάσταση...
καλό βράδυ. :)

katerina είπε...

Λιστα γάμου με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού;

Σταχτοπουτα μου, πολλά έχουν δει τα μάτια μου...μα αυτο μου φερνει τρόμο, που λεει και ο Νιόνιος

harryplusk είπε...

Ε όχι! Μη μου πεις ότι σ'αρέσει και 'σένα ο Τζόρβας; Κι εσύ τέκνον...;

geokalp είπε...

συμφωνώ με το μπαμπά!

leondokardos είπε...

Πρώτα απόλα, το Τζόρβα δε το δίνουμε. Παναθηναϊκάρες είμαστε και το κρατάμε να μη μας βάζετε γκολάρες.
Όσο για λίστα γάμου με αριθμό λογαριασμού, τέτοια ξεφτήλα πρώτη φορά ακούω !!
Κοινωνικός ξεπεσμός Αβέρωφ και λίστα !

cinderella είπε...

Αγαπητέ Μηδενικέ, δεν θα ήθελα να μαλλιοτραβηχτούμε για τον Τζόρβα. Θα χάσετε και το ξέρετε. Είναι δικός μου. Απλά δεν το ξέρει!! λολ!

cinderella είπε...

Μανώλη, δεν με νοιάζουν οι έξοδοί του. Ενδιαφέρομαι μόνο για τα κοντινά του πλάνα. Κάνω φόκους στην ουσία και αδιαφορώ για την μπάλα. Έτσι κι αλλιώς μπορώ να το παραδεχτώ χωρίς ντροπή. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ μου ολόκληρο αγώνα με αφοσίωση. Όσο εσείς οι άντρες κοιτάτε την μπάλα εγώ μπορεί να κοιτώ την ρωγμή στο ταβάνι ή τη διακόσμηση, ενίοτε και τον τερματοφύλακα και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι! :):):)
Είμαι μακράν η πιο γρήγορη στον εντοπισμό ωραίων ποδοσφαιριστών κι ας έχω μυωπία. Θαύμα, θαύμα!!!!!

cinderella είπε...

@ Άπος φαντάζεστε να πέθαινε η Ελλάς; Τι θα απογινόμασταν χωρίς βαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις!!
φιλι και αγκαλιά τεράστια γλυκέ μου!!!!

cinderella είπε...

@ agit8d μου δεν αγαπιέται ο Λιάγκας με τη Σκορδά, δεν αγαπιούνται όσοι κάνουν λίστα γάμου με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού προσπαθώντας να βγάλουν τα έξοδα του γάμου? Όπως είπε και μια φίλη μου είναι η εξέλιξη του φακελακιού που σου δίνουν γιαγιάδες και λοιποί συγγενείς. Τώρα απλά τους στέλνεις να στηθούν στην ουρά για να μην στέκεσαι στο τέλος εσύ και τα καταθέτεις όλα μαζί!
χχχ

φιλιά πολλά!

cinderella είπε...

@ Creep τα λέω. Τα λέω και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος!! :):):)
Καλό βράδυ!!!!

cinderella είπε...

@ Κατερίνα σου έκανε κι εσένα εντύπωση ε; Κακώς, δεν θα έπρεπε. Εμένα με είχαν ζωσει τα φίδια από τότε που είδα το προσκλητήριο Λιάγκα Σκορδά. Μετά το έκραξαν και στα μεσημεριανάδικα να φανταστείς.

cinderella είπε...

@ Χάρη πολύ. Δεν το θελα. Προέκυψε. Είναι λάθος το ξέρω! Αλλα μου αρέσει! Καιρό ειχαμε να βγάλουμε κάτι τόσο καλό σε εγχώριο προϊόν!! χαχαχαχα

cinderella είπε...

@ geokalp μου όλοι συμφωνούν με τον μπαμπα γιατί ο μπαμπάς μου τα ξέρει όλα!
φιλάκια καλέ μου!!!:):):)

cinderella είπε...

@ λεοντόκαρδε κι όμως! Αυτή η ξεφτίλα φοριέται πολύ! Απορώ κανείς δεν το εχει δει? Μονο εγώ? τεσπα.
τον τζόρβα θα σας τον πάρουμε. Ελπίζω να βγει καλός σαν τον Νικοπολίδη!!
φιλάκια πολλά γλυκέ μου!!!