Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2008

Fairytale Gone Bad...

Αυτές τις μέρες είμαι κάπως. Έτσι γενικά κι αόριστα. Ούτε στα πάνω μου, ούτε στα κάτω μου. Ούτε βουνό, ούτε θάλασσα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. ‘Όλα χλιαρά και η ζωή στον αυτόματο πιλότο μέχρι να βρω το κουράγιο να τραβήξω τα ηνία και πάλι μόνη μου. Μια ευθεία γραμμή η ψυχολογία μου, χωρίς σκαμπανεβάσματα και εξάρσεις. Δεν έχω κουράγιο ούτε να σχολιάσω, ούτε να καυτηριάσω, ούτε να κριτικάρω απολύτως τίποτα.

Τέσσερις μήνες στη blogoσφαιρα κι όμως κουβαλώ μέσα μου ακόμα εκείνη τη χαρά του πρωτάρη. Νιώθω την ίδια έξαψη που ένιωθα την πρώτη φορά που αναρτούσα δειλά- δειλά κείμενο μου. Κρατώ ακόμα εκείνο τον ενθουσιασμό και νιώθω πολύ μεγαλύτερη ευτυχία γιατί ξέρω ότι κάποιοι με έχετε αγκαλιάσει πολύ ζεστά. Και τα γράφω αυτά απόψε, γιατί τώρα μετά από τόσο καιρό είναι η πρώτη φορά που δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί σας.

Νομίζω ότι αν δεν αγαπούσα τόσο αυτό τον καναπέ δεν θα έγραφα για καιρό. Αλλά τελικά αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του. Γι’ αυτό ακριβώς χαίρομαι που υπάρχει. Γιατί μπορώ εκτός από τις σκέψεις μου να μοιραστώ και τις σιωπές μου. Μπορώ να κάτσω με καφέ και τσιγάρο απλά κοιτώντας έξω από το παράθυρο. Και ξέρω ότι όλο και κάποιος θα περάσει…

Το παραπάνω τραγούδι το λατρεύω και το αφιερώνω σε όλους όσους έχετε αγαπήσει και αγαπηθεί. Μην προτρέξετε, δεν περναώ χωρισμούς, τσακωμούς και εσωτερικούς οδυρμούς. Περνώ μια δημιουργική φάση ανασυγκρότησης δυνάμεων που μπορεί να λήξει αύριο το πρωί, μπορεί να πάρει και παραπάνω. Δεν χανόμαστε πάντως. Σε καμία περίπτωση.

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can?t deny
We need to swallow all our pride
And leave *THIS mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανε λιγο πισω παρε φορα και προχωρα!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Αυτό το "ανασυγκρότηση δυνάμεων"μου θυμίζει λίγο ΠΑΣΟΚ..Ελπίζω να μην έχεις την ίδια κατάληξη εεε;
Φιλάκια πολλά και καλό Σ/Κ να έχεις.

tzonakos είπε...

Ευχαριστώ για την αφιέρωση επειδή και εγω εχω αγαπήσει και αγαπηθεί.
Να συνεχίσεις στην μπλογκόσφαιρα ετσι όπως άρχισες. Δειλά αλλα με καθαρή σκέψη και ματιά σε ενα φιλόξενο καναπέ να μοιράζεις αισιοδοξία.
Πριν 2 βδομάδες, δεν ειχα κάτι να πώ ουτε κι εγω. Μου ήρθαν μετά, πολλά μαζεμένα να πώ, να μοιραστώ.
Χαλαρά, χωρίς πίεση όσο μπορούμε, όσο θέλουμε, όσο προλαβαίνουμε.
Και ναι, "να μοιραστούμε τις σιωπές μας" :)

sealike2 είπε...

Καλησπέρα, ωραία σκέψη συνέχισε να εκφράζεις τις απόψεις και να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου ακόμη και με σιωπή.Θεωρώ ότι είναι πολύ δημιουργικό-χαλαρωτικό.Βye, να περνάς καλά!!

cinderella είπε...

Είναι ωραίο να σου συμπαρίστανται 4 άντρες όταν θες απλά να μοιραστείς τη σιωπή σου και ένα φλιτζάνι καφέ!! ;););)

Χειροβομπύρα ευχαριστώ! Καλό Σουκού!!

Νίκο μου ελπίζω αν κάνω τόσο καιρό όσο το ΠΑΣΟΚ να συστήσετε μια ομάδα προβληματισμού για να δείτε τι δεν πάει καλά με τη Σιντερέλα!! :)))

Τζονακο μου ευχαριστώ για την τεχνική υποστήριξη χτες!!Ήταν πολύτιμη οπότε η αφιέρωση ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω!!

sealike2 μου
Στο γράφω κι από εδώ, οτι το κείμενο σου ήταν εκπληκτικό. Ευτυχώς την ώρα που εγώ μοιράζομαι τις σιωπές μου μαζί σας, εσείς αναρτάτε ωραία κείμενα για να διαβάζω, τώρα που δεν έχω τίποτα να πω!! :)))

afrodiet είπε...

Είναι κάτι να μοιραστείς το τίποτα όταν το κείμενο 'λέει' πολύ!!
Αρκεί το κείμενο! Και μας βάζει κι εμάς στη διαδικασία ανασύνταξής σου, αφού το μοιράζεσαι!
Ευχές για γρήγορο γέμισμα!
Γιατί από ό,τι καταλαβαίνω θες να γεμίσεις κάποια κενά. Ε;
Αν πέφτω έξω, και πάλι έχεις τις ευχές μου!
Πολλά φιλιά κορίτσι!

ADERGHIL είπε...

geia sou, omorfo blog, molis to anakalipsa apo ena arthro tis akrita. i should start reading it from scratch to catch up :p

cinderella είπε...

Afrodiet μου να σαι καλά για τα γλυκά σου λόγια! Όχι, δεν έχω να καλύψω κενά. Εχω να μαζέψω δυνάμεις. Βέβαια σήμερα ο Θεός της γραφής μου έκανε πλάκα και με επισκέφθηκε οπότε νομίζω οτι λίαν συντόμως θα έρθει μια άκρως σουρεαλιστική ανάρτηση!! Καλό Σουκού γλυκιά μου και φιλιά!!

Καλώς με βρήκες bathtub is/land! Take your time! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Εγώ με το καναπέ μου, είμαστε εδώ!

Ανώνυμος είπε...

την καλησπέρα μου :)

Σπύρος είπε...

Καλημέρα...:) Είναι απο τα αγαπημένα μου . . . . Να εισαι καλα :). . Καλη κυριακή φιλια :)

cinderella είπε...

Καλημέρες σε όλους!! Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με ένα απρόοπτο! Ενώ κανονικά είχα να φτιάξω κάποια σχέδια (μιλάμε για πολλή δουλειά) είχαμε κάνει ένα λάθος με την ομάδα εργασίας οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Τη δουλεία βέβαια δεν τη γλιτώνουμε, και θα μας βγει ο πάτος άυριο γιατί έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να την παραδώσουμε μεθαύριο αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πεθάνω πάνω από το laptop μου!! :))))

@Γιατρίνα μου επιτέλους επέστρεψες!! Περιττό να πω οτι μου έλειψες!! Ελπίζω να πέρασες καλά!! :))

@Lockheart μου καλως όρισες στον καναπέ μου!! Βολέψου και άκου το τραγούδι γιατί το λατρεύω κι εγώ πάρα πολύ!! Γι αυτό το ανέβασα κιόλας!! Καλή Κυριακή!!

Δ. Τζ. είπε...

Όντως, εκπληκτικό τραγούδι! Τι να κάνουμε: Και μια cinderella θέλει από καιρού εις καιρόν να ξαποστάσει, να σκεφτεί, να εμπνευστεί. Αν μη τι άλλο κι αυτό είναι ένα ΘΕΜΑ, κάτι που αξίζει να ειπωθεί. Και η σιωπή (ή η ενδοσκόπηση) επιδέχεται ερμηνειών και συζήτησης και πολλές φορές υποδηλώνει περισσότερα από 300 λέξεις. Καλησπέρα cinderella μου και Καλή Εβδομάδα...

cinderella είπε...

Καλέ μου Δ. Τζ. στη χώρα που ζούμε δεν μένουμε τελικά ποτέ από υλικό!Ούτε εμείς οι ερασιτέχνες, ούτε εσείς οι επαγγελματίες!!Πανω που είπα να αγιάσω δεν με αφήνουνε! Διάθεση να υπάρχει μόνο! Καλή εβδομάδα καλέ μου!! :)))

BUTTERFLY είπε...

Αυτο ειναι και το πιο σημαντικο. Τις σκεψεις και τις αποψεις μας ολο και καποιος θα βρεθει να τις ακουσει...τις σιωπες μας ομως ποιος μπορει να τις αφουγκραστει? Ποιος μπορει να καταλαβει αν και ποτε πισω τους κρυβουν μια βαθια μελαγχολια, μια λυπη, μια κραυγη κρυφη η απλως μια διαθεση για ηρεμια, μια γαληνη και μια εσωτερικη ισορροπια? Εχουν μαγεια οι σιωπες...

cinderella είπε...

Butterfly μου γλυκιά οι σιωπές έχουν μια μαγεία, ειδικά αν υπάρχουν κάποιοι γύρω μας που μπορούν να τις ακούσουν δυνατά και να αφουγκραστούν και το λόγο ύπαξής τους. Όπως είχε πει και η καλλίτέχνιδα "και μετά δε μιλάμε πολύ, γιατί τ' όνειρό ζει στη σιωπή. Με το βλέμμα στους περάστικούς, να χα χίλιες σιωπές να μ' ακούς"!! :)))

Σοφία είπε...

To ΛΑΤΡΕΥΩ αυτό το τραγούδι!! Ζήτω η ροκ Φινλανδία :-)

cinderella είπε...

Κι εγώ το λατρεύω Σοφάκι!! Είναι υπέροχο!! Τόσο ροκ και τόσο συναισθηματικό συνάμα! Τόσο σκληρό και τόσο γλυκό ταυτόχρονα!! Fairytale gone bad! Πως να το κάνουμε δηλαδη!! :)))