Σάββατο, Απριλίου 05, 2008

To παπούτσι σου βρωμάει...αλλαξέ το!

Με τέτοια τρεχάματα που έχω αυτό τον καιρό, μόνο αναρτήσεις του ποδαριού μπορώ να κάνω. Με πήραν είδηση λοιπόν και μου ζήτησαν ο Τζονάκος και ο Νίκος να δείξω το αγαπημένο μου πατούμενο. Έλα όμως που το πατούμενο για μένα είναι μια μεγάλη ιστορία, μια τρελή εμμονή, ένα κόλλημα χωρίς γιατρειά. Το ίδιο πρόβλημα τίθεται και με το κεφάλαιο «τσάντα» αλλά αν το αναπτύξω και αυτό τότε ο αντρικός πληθυσμός θα σκίσει τα πτυχία του και θα καταραστεί τον Αδάμ που στάθηκε τόσο μαλάκας ώστε να ξεγελαστεί από μια μελαχρινή πρασινομάτα. Έκτοτε και επίσημα άρχισαν οι ντροπές και βρήκαν ο Manolo Blahnik, η Καλογήρου και ο Jimmy Choo γυναικεία θύματα για να εκμεταλλευτούν. Γιατί η σωστή μπαλαρίνα, το κατάλληλο peep-toe, η τέλεια δεκάποντη γόβα και το χρυσό πέδιλο χρειάζονται μελέτη, σπουδή και ενίοτε ωδή στον Ύψιστο ώστε να μας φανερωθούν.

Και πριν με κατηγορήσετε για υπέρμετρο καταναλωτισμό να σημειώσω ότι στις Πανελλήνιες είχε πέσει το εν λόγω θέμα και εγώ είχα γράψει Άριστα. Τώρα αν οι διορθωτές ήταν γυναίκες δεν μπορώ να το ξέρω. Στις ασκήσεις πάντως ζητούσαν επίσης το αντίθετο του καταναλωτισμού και εγώ είχα γράψει ασκητισμός. Θρίαμβος. Έμπαινα Νομική Κομοτηνής από τη Θετική κατεύθυνση εξαιτίας του καταναλωτισμού στην Έκθεση, του Πρωτοκόλλου του Λονδίνου του 1830 και της Συνθήκης της Αδριανούπολης του 1829 στην Ιστορία. Αϊ σιχτίρ που τα θυμήθηκα αυτά νυχτιάτικα. Μα πόσο προφητική ήμουν όταν έβαζα ως avatar το γοβάκι που φορά το πριγκιπόπουλο στην παξιμαδοκλέφτρα- που ξεβράκωτη την πήρε και την έκανε κυρία;

Κι επειδή αυτές τις μέρες μπορεί να έχω κάνει περίπου 6853 χιλιόμετρα με τα πόδια και με μια ομπρέλα ανά χείρας καθώς είχε παλιόκαιρό τη μέρα που σε γνώρισα, να έχω ρίξει τόση δουλειά που θα ζήλευε κάθε εργοδότης και να έχω φάει τόση γραφειοκρατεία που ούτε στον εχθρό μου δεν θα ευχόμουνα, δεν θα μπορούσα να κάνω όμως εκπτώσεις στο παπούτσι που θα σας παρουσίαζα. Τις κόκκινες γόβες που είναι αγορασμένες πέρυσι από το Βερολίνο δεν σας τις δείχνω. Ούτε τις μαύρες καστόρινες που η μανούλα μου πλήρωσε 250 Ευρώ στον Μπουρνάζο για να τις βρω εγώ με 60 στη Zara στην Ερμού. Σας παρουσιάζω το ένα από τα δύο αγαπημένα μου καλοκαιρινά πέδιλα. Είναι τα μοναδικά τόσο ψηλά πέδιλα που έχω. Και τα πιο ακριβά. Η πόζα φαίνεται ανέμελη. Μην ξεγελιέστε. Κόπιασα μέχρι να τραβήξω αυτό ακριβώς που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα. Οι πιτζάμες που φοράω από πάνω με τον Donald να κάνει σκι δεν φαίνονται. Ούτε ότι η συγκεκριμένη πόζα είναι επιλεγμένη ανάμεσα από άλλες 15 στις 2 τα ξημερώματα χτες, στο καθρέφτη της ντουλάπας. Ευτυχώς που οι δικοί μου δεν με πήραν χαμπάρι. Και δεν διαβάζουν και το blog. Εσείς μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα. Δεν παρεξηγώ!!


59 σχόλια:

Equilibrium είπε...

Έτσι ... να είμαστε στο ανοιξιάτικο κλίμα!

(αν και ο καιρός μας τα χάλασε σήμερα!)

μάκια! :)

tzonakos είπε...

Aφου χαρώ που έπαιξες, θα σου πώ οτι μου αρεσει πολυ το γούστο σου και γενικά μου αρέσουν τα απλά σε σχεδιο παπούτσια που κολακεύουν το πόδι.
Τον συνειρμό Παξιμαδοκλέφτρα-Γοβάκι δεν τον ειχα κάνει άμεσα αλλα στο βάθος του μυαλού μου τον είχα !
Ε δεν ειναι γοβάκι, ειναι σανδάλι, ακόμα καλύτερα !

Αντε και να ξαναπαίξουμε :)

Artanis είπε...

Είναι υπέροχα τα σανδάλια σου...Και γιατί να γελάσω, παρακαλώ; Εγώ τα ζήλεψα κιόλας...

Σοφία είπε...

Πολύ ωραία τα παπά σου :-)

Giannis Kafatos είπε...

ax βρε παλιοψηλοτάκουνα τι τραβαν' για σας τ' αγόρια - δεν κάνει ρίμα τι κρίμα, αλλα τώρα που τι βρηκα θα της πω να με πατησει σα τη γόπα
άσχετο!
τα επιμελώς ατημέλητα είναι τέλεια!
φτου μη τα βασκάνω
καλή εβδομάδα να μας έρθει!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

patsiouri είπε...

Σούπερ!!! Δεν πονάς???

Suspect είπε...

χμμμ.... ναι.... γκουχ γκουχ... :)

Artanis είπε...

Έχεις πρόσκληση να παίξεις το παιχνίδι...

cinderella είπε...

@ Εquilibrium μας τα χάλασε αλλά δεν πτοούμαστε!! Άσε που εμένα ειδικά με βόλεψε γιατί είχα πάρα πολύ διάβασμα!! ;)))

Πολλά φιλιά καλέ μου και καλή εβδομάδα!!!

cinderella είπε...

@ Τζονάκο μου να πάιξουμε αλλά τι να παίξουμε; Γιατί αν με καλέσεις στο μπλογκοπαίγνιδο με τα εσώρουχα μην περιμένεις ανταπόκριση!! Ή μάλλον θα διαλέψω τις πιο αστείες κάλτσες που έχω και θα σου τις ποστάρω!!! χαχαχα!!
Είδες η παξιμαδοκλέφτρα- cinderella εύκολα που τα έχει όλα;;
Φιλούρες και ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!! :)))

cinderella είπε...

@ Αρτάνις μου χαίρομαι που σου άρεσαν!!! Θα γελούσες αν έβλεπες μια τρελή μές τα ξημερώματα με τις παιδικές πυτζάμες από πάνω και το καλό πέδιλο από κάτω να ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της ντουλάπας!!
Ελπίζω να βρω χρόνο και να ανταποκριθώ και στο παιχνίδι!! Πολλά φιλάκια γλυκιά μου!!

cinderella είπε...

@ Σοφάκι αν φοράς 36-37 στα χαρίζω!!
Καλή εβδομάδα από τη βροχερή Αθήνα (αν και σήμερα σταμάτησε) εκεί στα Λονδίνα!!!
Και ναι είναι γεγονός. Την Τετάρτη θα έχουμε έως 28 C!!!

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνιδι "δειξε μου τα αγαπημενα σου εσωρουχα" ποτε ξεκιναει?

:p

Τι να πει κανεις για το παπουτσι της αλληνης !

cinderella είπε...

@ Γιάννη δεν πειράζει!! Η προσπάθεια μετράει!! :))) Αυτό με τη γόπα το διάβασα τρις για να το καταλάβω!! Και χαζή συν τοις άλλοις και παξιμαδοκλέφτρα!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!! Οτι πλησιάζει το Πάσχα να το πω ή ακόμα νωρίς είναι; Άντε καλέ, καθόλου νωρίς δεν είναι. Δύο εβδομάδες έμειναν για να αρχίσει η Μεγάλη εβδομάδα!! :)))
Φιλιάαααα!!!

cinderella είπε...

@ Πατσιουρί πονάω. Αλλά δεν φταίει το συγκεκριμένο πατούμενο. Πρέπει να έχω πάθει πτώση του μεταταρσίου (αν το γράφω και σωστά) αλλά καθότι ξεροκέφαλη και με την λανθασμένη εντύπωση οτι ο άνθρωπος αρχίζει να έχει προβλήματα υγείας μετά τα 40 και καθότι έχω και τρεχάματα δεν έχω πάει σε γιατρό. Βέβαια πονάω πολύ και δεν μπορώ να περπατήσω ούτε με φλάτ αλλά έχω το ενοχικό σύδρομο του παππού μου που πήγαινε σχολείο ξυπόλητος και άλλα τετοια βουκολικά οπότε δεν δίνω σημασία. Σαν μαλάκας μάλιστα ρώτησα και ένα φίλο μου που σπουδάζει ιατρική (όχι στη Ρουμανία ρε πατσιουρί) και μου είπε οτι "έλα μωρέ δεν θα είναι τίποτα" και επαναπαύτηκα κι εγώ. Βέβαια όταν τον ρώτησα είχαμε πιει κάμποσα ξύδια αλλά δεν βαριέσαι...!!
Αυτά. Το πατούμενο πάντως ζήτημα να το έχω φορέσει 5 φορές. Δεν μπορώ να τα κουμαντάρω εύκολα, δεν είναι για περπάτημα και φυσικά δεν κάνει για οδήγηση οπότε είναι ωραίο μεν δύσχρηστο δε.

Υ.Γ. Είδες τι σου ξημερώνει αν είναι φλύαρος ο άλλος; Μια πρόταση ρωτάς, με δέκα απαντάει!!
Φιλιάαααα!!!

cinderella είπε...

@ Ύποπτε what???

cinderella είπε...

@ Καλώς το παιδί το ξενιτεμένο!! Που μαύρα μάτια κάναμε να το δούμε! Που ακόμα δεν εμφανίστηκε για εσώρουχα ρωτάει! Τις απορίες σου στον Τζονάκο. Αυτός θα το ξεκινήσει.Έχει και ψηφοφορία μάλιστα. Εγώ φυσικά τίκαρα το τελευταίο κουτάκι.
Και συμμετοχή από μένα δεν θα δείτε που να χτυπηθείτε!! Άντε γιατί παραγνωριστήκαμεεε!! Άκους εκεί!! Μόνο το κινητό μου δεν έχω μοιράσει εδώ μέσα!! ;););)

Υ.Γ. Θα ανεβάσεις κανένα ποστ ή το μαγαζί το κρατάς απλά για φιγούρα;;
Φιλιάααααα!!!!

Artanis είπε...

Έχεις πρόσκληση να παίξεις, αν θέλεις...Προσωπική...
Καλημέρα!

Matrix είπε...

Νομική?

Γέλασα πολύ με τις και καλά ανέμελες πόζες !

Καλημέρα.

Elli είπε...

καλά ρε συ, γιατί έβαλες ανάποδα την φωτογραφία κι εχω στραβολαιμιάσει?
πολύ ωραία cinderella!
να σου πώ αν γράψεις για τσάντες θα μπορέσω να πώ πολλά, σχεδόν τελιώνω τη διδακτορική μου διατριβή...
καλημέρα...

Dr_MAD είπε...

Τέλεια! Σε περνάω αμέσως στα χνάρια του παιγνίου και ενημερώνω fava για το δύσκολο έργο του κολλάζ. Με τόοοοσα παπούτσια όχι blogoves, αλλά ολόκληρη παπουτσωθήκη φτιάχνεις!

Παπουτσωμένοι bloggers! ΝΑΙ!

Καλημέρες ακι καλή εβδομάδα :-D

Δ. Τζ. είπε...

Είστε πολύ στυλάτη καλή μας cinderella! Με κάθε αφορμή μας το δείχνετε. Και φυσικά δεν περιμέναμε τα σανδάλια για να το διαπιστώσουμε, αλλά και το παπούτσι που φοράει ο καθείς από μας κάτι λέει.

ΥΓ. Είμαι στη δουλειά (για την ακρίβεια έχω break). Φαντάζομαι -απ' ότι έχω καταλάβει δηλαδή- ότι κι εσύ θα τρέχεις cinderella μου. Οπότε καλή εβδομάδα και καλή δύναμη...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Στα βόρεια η στα νότια προάστια μένεις cinderella;
Ακου να σκάσει τόσα φράγκα για παπούτσια την ώρα που στην αφρική χιλιάδες ψυχούλες λοιμοκτονούνε..
Χάλια πάντως αυτά τα πέδιλα..δεν μου αρέσουν..Πέταξε τα..:)-
Καλή εβδομάδα να έχεις.
Υ.Γ.:Θα είχε περισσότερη πλάκα να βλέπαμε και την πιτζαμούλα μαζί με τα πέδιλα..χαχα

Ανώνυμος είπε...

Ναι και καλα συγκινηθηκες τωρα που με ειδες μιλαμε...ουτε ενα εμαιλ ουτε ενα τηλεφωνο μπου χουχουυυυ

Χαλαρωστε τα Χειροβομπειρια θα ξεκινησουν πολυ συντομα .Εχομε και δολιες μανδαμ !
Διοτι τι να κανουμε μιλαμε φευγω ,επιστρεφω και σε βρισκω να κανεις γυμνη φωτογραφιση ( ποδιων ) .
Τι το καναμε μιλαμε δω μεσα?Αμερικαν Μπαρ?

Λοιπον μια =καμια .
Βγαλε και αλλο ενα ζευγαρι ντε !
kisseeeezzzssssss

cinderella είπε...

@ Artanis μου καλησπέρα κι ευχαριστώ!! Θέλω εφόσον προλάβω να γράψω για τις φοιτητικές εκλογές που είναι μεθάυριο και μετά θα πάιξω!! Φιλάκια πολλά!! :)))

cinderella είπε...

@ Έλλη μου είναι ανάποδα γιατί είμαι μεγάλο νούμερο!! Γι αυτό!! Και ψώνιο και ότι άλλο θες!!
Άμα το κατέχεις τόσο καλά το ζήτημα "τσάντα" τότε έλα να φτιάξουμε μαζί το πόστ!!! χαχαχα!!
Φιλιά κοπελιά μου!!

cinderella είπε...

@ Μatrix παίζει να είσαι ο μόνος που διάβασε το κείμενο!! Ναι Νομική. Καλά Φιλολογίες δεν το συζητώ, έμπαινα και Αθήνα. Οτι δεν γνωρίζω καθόλου Λατινικά και οτι τα Αρχαία μου καλύπτουν πολύ βασικές γνώσεις δεν πτόησε αυτούς που έφτιαξαν έτσι το σύστημα των εισαγωγικών!
Έπρεπε να βάλω να φάινεται και η πυτζάμα όπως λέει παρακάτω και ο Νίκος!! ;)
Καλησπέρες!

cinderella είπε...

@ Τρελογιατρέ μου καλώς όρισες στον καναπέ μου!!
Κανόνισε το ζήτημά μου με το πατούμενο γιατί έχω φάει τόση γραφειοκρατία αυτές τις μέρες που δεν αντέχω άλλο!! Κάνε τα κουμάντα σου αν και από οτι είδα η Φάβα έκλεισε το κολλάζ. Θα φτιάξει και τρίτη γόβα? Τι θα γίνει? Εγώ προς το παρόν είμαι στους guest? Στους αναπληρωματικούς? Ή στην ουρά?? Μόνο το τελευταίο μην μου πείς γιατί θα σκάσω.
Καλή εβδομάδα και σε σένα!!! :)))

cinderella είπε...

@ Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια Δ.Τζ. μου!! Με κάνετε και ντρέπομαι!!
Καλά κουράγια να έχετε και σας καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεστε!!
Πάντως εγώ στον άντρα από το πρώτο πράγμα που κοιτώ είναι το παπούτσι!! ;)
Φιλιάαα!!!

cinderella είπε...

@ Νίκο και ξυπόλητη να έμενα για την υπόλοιποη ζωή μου και πάλι αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να σώσω τα παιδάκια στην Αφρική!! Εδώ οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας και ενώ ασχολούνται με τις φιλανθρωπείες και τη φτώχεια, ξοδεύουν σε ρούχα όσα εσύ, εγώ και όλοι οι υπόλοιποι αναγνώστες μου μαζί! ;)
Δεν απαντώ σε λοιπές προσωπικές ερωτήσεις!! Πολίτης του κόσμου τίκαρε στο κουτάκι μου και είσαι μέσα!!
Φιλιάααα!!!

Υ.Γ. Αν είχα τραβήξει με την πυτζάμα όντως θα την ανέβαζα τώρα αλλά δυστυχώς!!

cinderella είπε...

@ Χειροβομπίρα δεν κάνω καμία άλλη φωτογράφιση!! Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία!! Και που σαι?? Μην νομίζεις οτι εμείς καθόμαστε και μόνο εσύ τρέχεις! Εδώ να δεις ζόρια και κακό. Αλλά είμαι και οργανωτική οπότε τα προλαβαίνω όλα!!
Φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν ειναι του παροντος θεματος η απαντηση μου εχω να πω οτι μολις με το καλο αποφοιτησεις θα βρεθεις σε αλλη πραγματικοτητα !

Δεν εχεις δει τιποτα ακομα !
μουα χα χα χα !
:p

Από Μηχανής Θεός είπε...

Ε.... Τι;;;; Μόνο στο άβαταρ θα αιτιολογείς το nick σου???

Και γω ο καημένος περίμενα να δω το'να πόδι μαυρισμένο σταχτί με σοσόνια κουρελιασμένα και καλτσούλα τρύπια... Και το άλλο ακριβώς όπως το φωτογράφισες...

Κάτι μου λέει ότι το πριγκηπόπουλο είναι κα΄που δίπλα σου καιρό τώρα και η κακιά μητριά είναι σταλμένη στον διάολο..χεχεχε, καλό βράδυ!

Grammateas είπε...

Ωραία, ωραία! Και σίγουρα τα αλλάζεις όταν οδηγείς, ε; Λέμε τώρα...
ΥΓ: Κρίμα που δε σε διαβάζει ο Τάσος Ρούσσος...

cinderella είπε...

@ Xeirovompira σταμάτα κι εσύ κι ο Ndn να με απειλείτε με την αποφοίτηση γιατί αφενός πλησιάζει και γιατί αφετέρου έχετε υπερτιμημένους τους κ*λοάγγλους που άντε μην πω καμιά βαριά κουβέντα βραδιάτικο για τη κάστα τους!! Σου έστειλα εμάιλ. Οχι, για να μην λες!! :))))

cinderella είπε...

@ Θεέ γύρισες?? Δεν μπορούσα να το κάνω πιο σουρεάλ! Αρκούσε που στις 2 το πρωί, μια τρελή πόζαρε με πυτζάμες και ψηλοτάκουνα πέδιλα μπροστά από το καθρέφτη! Όσον αφορά το πριγκιπόπουλο συ είπας! ;)
Κissezzzz!!

cinderella είπε...

@ Γραμματέα μου μια φορά τα έχω φορέσει και έχει χρειαστεί να οδηγήσω, οπότε ναι τα έβγαλα.

Πάντως αυτό το παπούτσι απαιτεί συνοδό-οδηγό-με μπράτσα για στήριξη και γερή αγκαλιά για τα στραβοπατήματα ώστε να αξίζει την έξοδο. :)))))
Φιλιά!!!

tzonakos είπε...

Αχα, να ενας τρόπος να καταλάβουμε εμείς οι ...μπρατσαράδες οτι μας θέλετε.
Φοράτε τέτοιο παπούτσι, οπότε θέλετε βοήθεια ! Γιούπι το βρήκα, το βρήκα, το βρήκα ! Γιούπι !

Grammateas είπε...

Σχετικά με το προηγούμενο post σου με τον κακοτέχνη, υπάρχει group στο facebook που ήδη αριθμεί 75000 κόσμο! Πάντως ζει ακόμα ο εγκληματίας...

patsiouri είπε...

Εγώ (μη γελάσεις) το καλοκαίρι επειδή ιδρώνω πολύ, βάζω στα πέδιλα εκτός από party feet, κολλητική ταινία διπλής όψης! Μένουν για πάντα κολλημένα στην πατουσα σου!

NdN είπε...

Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από τις κόκκινες γόβες...

Artanis είπε...

Έχεις κι άλλη πρόσκληση καλή μου Σταχτοπούτα.

cinderella είπε...

@ Τζονάκο μου εντυπωσιάζομαι! Αυτά είναι βασικές γνώσεις! Είναι τα sos! Είναι κάτι παραπάνω από προφανή!! Εγώ πάντως ποτέ δεν φοράω τόσο ψηλό παπούτσι αν δεν συνοδεύομαι. Δεν έχει νόημα να σκοντάψεις αν δεν βρεθεί κάποιος να του πείς "Με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο"!!! χαχαχαχα!!
Φιλιάααα!!!

cinderella είπε...

@ Γραμματέα μου group που τον κράζουν; Που τον απειλούν, που εύχονται να τον δούν να πεθαίνει από καρκίνο όπως εγώ και το Πατσιουρί; Γιατί παίζει να είμαι η μοναδική που δεν έχει λογαριασμό στο facebook. Μα όλοι;;;

cinderella είπε...

Ρε πατσιουρί είσαι πολύ μεγάλο όργιο!! Πολύ μεγάλο όμως!! Γενικά δεν φοράω ψηλά τακούνια και δεν φοράω και πέδιλα που είναι χωρίς λουράκι ή κάτι να τα κρατά στο πόδι, γιατί φοβάμαι μην τσακιστώ (κι όπως είπα παραπάνω στον Τζονάκο άμα δεν υπάρχει κάποιος δίπλα δεν λέει!!) Πάντως μια χαρά σε βρίσκω!! Τέλειο το κολπάκι. Το κακό είναι οτι στο γυρισμό μέσα στο αμάξι δεν μπορείς να τα βγάλεις (και πάλι στην περίπτωση που συνοδεύεσαι...)
Μα τι γράφω η τρελή απόψε...!!

cinderella είπε...

ΝdN ok!! :)))
Σε ανάρτηση δεν θα τις βάλω αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω για την περίπτωσή σου!!

cinderella είπε...

@ Artanis μου θέλω να με προσκαλέσεις να πάμε Χαβάη σαν άλλη Πρωτοψάλτη και σου υπόσχομαι να μην σου αρνηθώ!!
Καλησπέρες κοριτσάκι μου και πολλά φιλάκια!! :)))

Christina Noe είπε...

Perasa mia volta apo tin taxitzou na do an teliose i metakomisi ki istera vrika to diko sou link.
Emina na xapostaso ston kanape kai boro na sou po pos voleftika!!
Ekpliktiko blog ki ekriktiko humour!
A!Kai fantastika pedila!!
Afta.Efxaristo gia tin filoxenia.
Kalo vradi!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλούτσικα τα πέδιλα...αλλά τα πόδια είναι φανταστικά !

Φιλιά και καλο κουράγιο

andreas athanasopoulos είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ Χιλιοφορεμένα αθλητικα μου....θα μυρισει ολη η μπλογκοσφαιρα. οσο για να το αλλαξω,,,,δεν θελω γιατι τα εχω χρονια πολλα ...ασε που ειναι και το γουρι μου!!!

cinderella είπε...

@ Christina Καλως όρισες καλή μου στον καναπέ μου!! Βολέψου κι ελπίζω να τα λέμε!! Σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια πολύ!! Θα περάσω το συντομότερο δυνατόν κι εγώ από το δικό σου στέκι!!
Καλησπέρες και καλό Σαββατοκύριακο!!

cinderella είπε...

@ Τρελοφαντασμένη μου προτιμούσα να μου πεις καλούτσικα τα πόδια αλλά εκπληκτικά τα πέδιλα με τόσα λεφτά που τα πλήρωσα!! χαχαχα!!!
Καλησπέρες καλή μου και σε σένα και καλό Σουκού με την οικογένεια σου!!

cinderella είπε...

Αντάρτη μου μην τα βγάλεις τότε!! Δεν υπάρχει λόγος!! χαχαχα!!!
Έχω καιρό να περάσω από το στέκι σου και σου ζητώ συγγνώμη αλλά έχω πάρα πολλά τρεχάματα. Ελπίζω τα πράγματα να έχουν αρχίσει να φτιάχνουν. Έτσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον! Θα περάσω να ενημερωθώ και μετά θα γράψω. Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα καλέ μου!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Kαλό Σ-Κ σε σένα και στο άθλιο πέδιλο σου..χαχα..

Artanis είπε...

Καλημερούδια Σταχτοπούτα...

cinderella είπε...

Νίκο μου καλή εβδομάδα πλεόν και ελπίζω να πέρασες ένα ωραίο Σουκού!! :)))

Αρτάνις μου και σε σένα καλό βράδυ και μια πολύ καλή εβδομάδα σου έυχομαι κοριτσάκι μου!! :)))

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καλή εβδομάδα και σε σένα cinderella μου.

dyosmaraki είπε...

Είδες τι μας έκαναν με αυτά τα παπουτσάκια????
Χα χαχα γέλασα πολύ με την εικόνα της παιδικής πυτζαμούλας και την βραδυνό chic σανδάλι.....
Καλή εβδομάδα σου εύχομαι καλή μου cinderella. (Η συνέχεια μάλλον την πέμπτη, ξέρεις εσύ....)

cinderella είπε...

@ Δυοσμαράκι μου άλλο να το περιγράφω και άλλο να το βλέπεις το σκηνικό!! Πολύ γελοίο!!
Περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια!
Καλό βράδυ κορίτσι μου!!