Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

6 bloggers στη Μελίκη

Όταν η Κατερίνα με πήρε τηλέφωνο, με πέτυχε στο περίπτερο την ώρα που ζητούσα το Cosmopolitan Σεπτεμβρίου. Ο περιπτεράς δεν είχε το cosmo αλλά με ρώτησε αν ήθελα να μου το φέρει την επομένη. Η Κατερίνα με ρώτησε αν θα πάμε να βοηθήσουμε στη συγκομιδή των τεύτλων. Είπα «ναι» στον περιπτερά, αστόχησε η φράση, ένα «τέλεια» ακούστηκε από την άλλη γραμμή και πριν προλάβω να πω όχι είχε κλείσει για να ειδοποιήσει τους υπολοίπους.
Και καταλαβαίνω ότι έχω κάνει μεγάλη γκάφα. Την ξαναπαίρνω και τη ρωτώ πολύ γλυκά τι εννοούσε για να εισπράξω το λίγο απαξιωτικό σχολιάκι «Καλά δεν είδες στο blog του Λιολιόπουλου ότι αρχίζει η συγκομιδή στη Μελίκη και θα απέχει για λιγάκι;». «Όχι» ψέλλισα. «Δεν πειράζει, αρκεί που είπες ναι». Κατάλαβες φίλε αναγνώστη; Ατσίδας είσαι, το έπιασες.

Και ξεκινήσαμε. Πέντε bloggers σε ένα θηρίο. Ο Αντώνης είπε ότι είναι jeep. Εμένα περισσότερο σε ερπυστριοφόρο μου έφερνε αλλά δεν μίλησα. Φυσικά και οδήγησε αυτός. Αν και όλοι είχαμε δίπλωμα αμφιβάλλω αν τα πόδια μας θα έφταναν στα πετάλια. Και αρχίζει το ταξίδι του μαρτυρίου. Εγώ γκρίνιαζα. Ο Αντώνης ήταν αμίλητος. Και ο Matrix με τον Vk είχαν βαλθεί να μας σπάσουν τα νεύρα. Στο Σείριο ζήτησε ο Matrix στάση για καφέ. Στο Λεβέντη, ο Vk για τυρόπιτα. Στο καμμένα βούρλα ο Matrix για λουκουμάδες. Στα Τρίκαλα ο Vk για χαλβά φαρσάλων. Στα επόμενα δέκα χιλιόμετρα πολύ σοβαρά ο Αντώνης τους είπε ότι θα τους κατεβάσει. Η Κατερίνα δεν θέλει και ρώτημα. Έστριβε τσιγάρα μανιωδώς και σήκωνε ανά δέκα λεπτά το κινητό να απαντήσει στις κλήσεις του Λιολιόπουλου που ήθελε να δει που φτάσαμε.

Και φτάσαμε. Και παθαίνω σοκ. Στην κεντρική πλατεία της Μελίκης να έχει βάλει ο Λιολιόπουλος 4 αρνιά στη σούβλα και να παίζουν λάιβ κλαρίνα. Όλο το χωριό να έχει μαζευτεί για να μας χαιρετήσει, φίλοι και γνωστοί του Λιολιόπουλου να μας καλωσορίζουν και – στο Θεό που πιστεύεις- ο Λιολιόπουλος να έχει τυπώσει τα αγαπημένα του κείμενα από τα blog μας και να θέλει να τα διαβάσει. Τέτοια λαχτάρα είχα καιρό να πάρω. Ξεκίνησε με το πόστ της Κατερίνας «γιατί δεν έγινα λεσβία». Εντάξει, το παραδέχομαι. Το χάρηκα!!!
Πάντως κάτι το ταξίδι, κάτι ο καφές, η τυρόπιτα, οι λουκουμάδες, ο χαλβάς που είχα φάει, ήρθε και η μυρωδιά του αρνιού που δεν τρώω και είπα ότι θα πεθάνω στη Μελίκη. Ο Μatrix να έχει ενθουσιαστεί με κάτι πιτσιρίκες, ο Vk με το φαγητό, ο Αντώνης με το κρασί κι εγώ με τον 25χρονο γιατρό του χωριού που έκανε το αγροτικό του εκεί.

Η επόμενη μέρα μας βρήκε στους αγρούς. Φυσικά όχι όλους. Ο Vk έμεινε στην πλατεία να κλέψει στο τάβλι τους παππούδες. Ο Matrix είπε ότι θα βοηθούσε κάτι κοριτσάκια στα Μαθηματικά – ήμαρτον Παναγία μου. Η Κατερίνα ήταν η πρώτη που ανέβηκε στο τρακτέρ για να επιτηρήσει, ο Αντώνης μπήκε αμέσως στο κλίμα και εγώ στο νόημα. Στο πρώτο πονάκι που ένιωσα δεν έδωσα σημασία. Στο δεύτερο φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είμαι και σε κρίσιμη ηλικία, οπότε στο τρίτο κίνησα για το κέντρο υγείας. Τόσο χάλια.

Το βράδυ βρήκε τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Γυρίζοντας στον ξενώνα έπεσα πάνω στο Matrix που κι εκείνος από κάπου γύριζε. Και μπαίνοντας στο δωμάτιο πέτυχα την Κατερίνα ντυμένη να έχει γυρίσει κι αυτή από κάπου. Εντάξει, φυσικά και είμαι πολύ διακριτική. Φυσικά και δεν ρώτησα κανέναν τους που ήταν. Για χαζή με περνάς; Μην απαντήσεις. Βέβαια ο Vk είναι απορίας άξιο που κοιμήθηκε το βράδυ αλλά ούτε αυτό δεν ρώτησα.

Η Κυριακή ξημέρωσε λαμπρή. Φυσικά επειδή θα φεύγαμε. Ο Λιολιόπουλος ήταν σκασμένος. Από το πρωί είχε βάλει ένα κοκορέτσι στη σούβλα για μεζέ. Ο Αντώνης δεν του χάλασε χατίρι και κατά το μεσημέρι ακόμα το καραβάνι δεν είχε ξεκινήσει δεδομένου ότι ο οδηγός είχε κεφάκια. Καλά δεν το συζητώ ότι κάτι κοριτσάκια ήρθαν να χαιρετήσουν το Matrix και κλαίγανε. Ούτε πως εγώ χαιρέτησα το γιατρό κλαίγοντας. Το ρεμάλι ο Vk έμαθα ότι από το τάβλι, το είχε γυρίσει στην πόκα και είχε μαδήσει τους παππούδες του χωριού. Βέβαια τα παππούδια δεν το είχαν καταλάβει και είχαν έρθει να αποχαιρετήσουν αυτό το χρυσό παιδί. Οι τσέπες του ήταν έτοιμες να σκάσουν. Μα τι άνθρωπος!! Την Κατερίνα ήρθε ένας Ιταλός να τη χαιρετήσει. Μου θύμισε τον τύπο που της είχε κουβαλήσει την βαλίτσα στην Τήλο αλλά όρκο δεν παίρνω. Εγώ αποφάσισα πως δεν τους ξανακάνω παρέα. Σας παρακαλώ. Μην με αφήνετε μόνη μαζί τους!



Το όχημα που οδηγήσαμε στο χωράφι του Νίκου!!

77 σχόλια:

αντωνης είπε...

Καλημερα cindy.
Καλα για να βοηθησουμε πηγαμε ή για να φαμε και να πιουμε;;;

Δυο τρια σχολιακια.
- Λες και με εχεις δει οταν οδηγω σε ταξιδι, κουβεντα δε λεω χαχαχαχα
- Αφου δεν τους κατεβασα, παλι καλα.
- Για το κοκορετσι που το ξερεις οτι μου αρεσει τοσο;

Οκ λοιπον, μην μας ξανακανεις παρεα. You lose!!!

:))

Καταπληκτικο κειμενο, cinderella. ΜΠΡΑΒΟ!!!

katerina είπε...

Μόλις άνοιξα την βαλίτσα και .....άκουσον, άκουσον...εκτός απο το μεταξωτό, θυμάσαι μωρέ εκείνο που ανέμιζε πάνω στην θεριζοαλωνιστική, σκισμένο και με ένα λεκέ ναααααααααα, απο κόκκινο κρασί, τι άλλο βγήκε λες;;;
Ο Ιταλός.
Ταλαιπωρημένος κι αυτός, εμ τόσες ώρες στην βαλίτσα.....

Σε αφήνω, έχει χαλάσει και η μηχανή του εσπρέσσο, πετράγομαι στο coffeeway, και τα λέμε.

PN είπε...

Εγώ φταίω που είπα να μπω στο κλίμα της εκδρομής. Μια χαρά είχαμε συνεννοηθεί με τον Matrix. Και εκείνος ο χαλβάς Φαρσάλων ήταν άλλο πράγμα.

Να πω την αλήθεια και εγώ όταν μπήκα στη πλατεία του χωριού έπαθα πλάκα. Θυμάσαι κάτι εικόνες του Obama στη Γερμανία. Εεεεε κάτι τέτοιο ήταν και εκεί. Μόνο που εγώ ήμουν στο πιο άσπρο. Αν ήξερα ότι τα blogs είχαν τέτοια απήχηση στην επαρχία, δεν ξέρω και εγώ τι. Δώστε βρε ADSL στο λαό να μας διαβάζει...!!!!

Άσε που μόλις είδα τόσους παππούδες τα μάτια μου βγάλαν δολλάρια. Σαν αυτά του Scrooge. Την αμαρτία μου θα την πω. Σπίτι αγοράζω μετά το ταξίδι στη Μελίκη. Τελικά όπως με πιάσαν οι τύψεις και τα έκανα δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είμαι και ψυχοπονιάρης. Τι να κάνουμε...!!!!

Λε για εμάς, αλλά το στορυ με το γιατρό δεν το λες όλο. Όλη η Μελίκη σηκώθηκε με το ρομάντζο σας. Σου λέει από το καιρό της Κούλας της Φαφούτας και του Μήτσου του Κουτσού είχε να γίνει τέτοιο σούσουρα. Μου τα είπε ο κυρ-Παναγιώτης. Πολύ καλός παππούς. 92 χρονών και τα έχει 400. Ήταν ο μόνος που κουράστηκα να κερδίσω είναι η αλήθεια, αλλά χαλάλι του. Όλα τα κουτσομπολιά του χωριού έμαθα.

Εγώ πάντως μια χαρά πέρασα. Δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζεις. Αλλά είσαι γκρινιάρα. Γι' αυτό!!! Εμείς οι υπόλοιποι πάντως περάσαμε τέλεια.

Ποτε φεύγουμε για άλλη εκδρομή; Θέλω και Λιολιόπουλο μαζί την επόμενη φορά. Να τον ξεκουνήσουμε λίγο από τη Μελίκη!!!!

Υ.Γ. Βρε Κατερινιώ. Στη βαλίτσα τον Ιταλό; Κοτζάμ tank είχαμε πάρει. Χάθηκε ο κόσμος να τον βάλουμε τον άνθρωπο να κάτσει κανονικά. Τι θα λέει τώρα για τη φιλοξενία μας;;;

tzonakos είπε...

Χα, μέσω Τρικάλων πήγατε Μελίκη ;
Εγω΄πέρασα απ όξω το καλοκαίρι, κατέβηκα λιγο, μύρισα τον αέρα, δεν μύριζε ψητά, κι έφυγα !
Τι να έκανα χωρίς φαγητό ;
Εκτος αν το ειχε φάει όλο ο Αντώνης.
Λιο αν ειναι και κερνάς ψητά, ερχόμαστε θα φέρω κι εγω άλλους έξι :)

katerina είπε...

Μα τι λες VK μου, που θα τον αφηνα εγώ τον Ιταλό μου, να κάνει παρέα μαζί σας.
Να μου τον κάνετε σαν τα μούτρα σας....
Μια χαρά εκπαιδευμένο τον έχω....

Να τώρα ήπιαμε το εσπρεσσάκι μας, τον ίσιωσα λίγο (και να σκεφτείς ότι αυτήν την βαλίτσα την είχα πάρει στο Χονγκ Κονγκ για να χωράει 197 συνολάκια, 14 πιστολάκια μαλλιών και 52 κρέμες προσώπου-σώματος) και τώρα τον μαθαίνω το "δώσε μου το χέρι σου".

Δεν είναι πολύ εξύπνος, να σου πω την αλήθεια...

Αλλά σιγά, η ευφυία δεν είναι προσόν για ...Ιταλο.

Πιστευεις ότι εκτίμησε ποτέ καμία τον Μαλντίνι ....για την ευφυία του;;;

PN είπε...

@Katerina: Ούτε τον Μπερλοσκόνι, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας!!! You have a point!!

Matrix είπε...

Κοίτα Νίκο την επόμενη φορά θα βοηθήσω το υπόσχομαι.

Πιάνουν τα χέρια μου, επαρχία μεγάλωσα και εγώ.

Απλά τώρα ανοίγουν τα σχολεία, τα μαθηματικά είναι η αδυναμία μου και είπα να βοηθήσω τα κορίτσια :).

Cindy, το βραδάκι είχα πάει για τρέξιμο λίγο έξω από τη Μελίκη, για να κάψω και τους λουκουμάδες που με έστειλες να πάρω για να δοκιμάσεις.

Και μετά τα άκουγα εγώ από τον Αντώνη.

Ο VK υποσχέθηκε ότι τα επόμενα κερδισμένα από το τάβλι (αν και δεν είναι κάθε μέρα ... Κυριακή)
θα τα δώσει για wi-fi spot στην πλατεία του χωριού.

Κατερίνα μου, μια χαρά είναι τα μουτράκια μας, όχι τόσο κυριλέ όσο το δικού σου βέβαια...
...α και ο Μαλντίνι ήξερε πως να διεκδικεί στην άμυνα τις φάσεις ;)

Εντάξει μικρή σταχτοπούτα έσκισες πάλι!

cinderella είπε...

@ Aντώνη μου, ήσουν μια όαση ανάσας ανάμεσα στη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα των γνωστών εκδρομέων bloggers. Δεν μίλαγες πολύ, δεν φώναζες, δεν λοξοδρόμησες, δεν αγανάκτησες, έφαγες το κοκορέτσι και προθυμοποιήθηκες να παρεις από μπροστά μου τη πιατέλα με το αρνί άμεσα!!!
Σε ευχαριστώ Αντώνη μου, σε ευχαριστώ!!!

Υ.Γ. Ίσως αν είχες κατεβάσει τους άλλους δύο να το είχα χαρεί και παραπάνω. Δεν πειράζει!

cinderella είπε...

@ Κατερίνα.
Δεν μιλάμε στο τσάτ. Δεν μιλάμε με sms. Ποια εσπρεσσομηχανή μάτια μου, ποιά Coffeway (γαμώ τις τσάμπα διαφημίσεις μου μέσα)??

Που κότσαρες το μεταξωτό ΚΑΙ το τακούνι για να ανέβεις πάνω στη θεριζοαλωνιστική, επειδή με αυτά οδηγείς και δεν είχες φέρει και τίποτα πιο πρόχειρο μαζί σου.

cinderella είπε...

Να και το κουτσομπόλικο τσουλούφι!!

Καλά έγραψες!!

1.Δώστε βρε ADSL στο λαό να μας διαβάζει...!!!!

2. Σου λέει από το καιρό της Κούλας της Φαφούτας και του Μήτσου του Κουτσού είχε να γίνει τέτοιο σούσουρα. Μου τα είπε ο κυρ-Παναγιώτης. Πολύ καλός παππούς. 92 χρονών και τα έχει 400. Ήταν ο μόνος που κουράστηκα να κερδίσω είναι η αλήθεια, αλλά χαλάλι του.


Όσον αφορά τα λεφτά, σιγά μην τα έδωσες και για τη διάσωση της Σάσας Μπάστα. Άσε αγάπη μου και μας τα έχουν πει κι άλλοι αυτά. Αφού σε ξέρουμε. Στη Γ Λυκείου είχες βγάλει μηχανακι απο τα λεφτά της Πενθήμερης. Στη σχολή από τα μπουζούκια είχες βάλει προβολάκια νέον στο αμάξι και από τη Μύκονο που συνεργάστηκες με τη ΔΑΠ καινούργιες ζάντες!!! Να για να μάθεις!!!
Απάντα τώρα αν μπορείς!!!!!

cinderella είπε...

@ Τζονάκο είσαι πολύ τυχερός!! Η Κατερίνα σε έπαιρνε να έρθεις αλλά το είχες κλειστό. Τύχη βουνό είχες καλέ μου!!! Εμάς ρώτα που περάσαμε τα πάνδεινα!!!

cinderella είπε...

@ Κατερίνα σου έχω πει χίλιες φορές να μην βάζεις άγνωστες λέξεις!! Ποιος στο κέρατο είναι ο Μαλντίνι; Και εγώ γιατί δεν τον ξέρω αφού όπως λες είναι γκομενάκι; Τι με διδάσκεις τόσο καιρό; Τα ςος πότε θα τα μάθουμε; Γιατί με έχεις ταράξει στις επαναλήψεις και όλο στα ίδια και στα ίδια;;

cinderella είπε...

@ Ευχαριστώ Μάτριξ!! :))

Σιγά μην δώσει το ρεμάλι λεφτά για wi-fi spot. Πολύ φοβάμαι οτι το Λιολιόπουλο θα βάλει να τα πληρώσει και μετά θα καρπωθεί το εγχείρημα. Πάντα τέτοιος ήταν.

Ρε Ματριξ και μια και το έφερε η συζήτηση, έχεις κάποια συγκεκριμένη τεχνική στη διδασκαλία των Μαθηματικών; Απλά ρωτάω!!

Εγώ Λουκουμάδες; Δύσκολα!

PN είπε...

Ιιιιιιιιιιιι.....!!!!! (VK που τα παίρνει....!!!!!)

Όσα λέω είναι οι αυταπόδεικτες αλήθειες. Ρώτα όποιον θες και θα σου πει. Εγώ φταίω που θέλω όλος ο κόσμος να μας διαβάζει. Όσο για το story σου με το γιατρό, το χωριό της Μελίκης ξέρει καλύτερα. Παγαίνετε να ρωτήσετε όποιον θέλετε...!!!!

Τα λεφτά όντως τα έδωσα για το σκοπό που ανέφερα. Αλλά έτσι είσαι. Παίζεις αυτό το αναίσχυντο παιχνίδι της δεξιάς. Μικρή Καραμανλούλα....πάρτην!!!!!!

Και καλά όλα όσα με κατηγορείς, αλλά όχι και συνεργάτης με τους ΔΑΠίτες. Εεεεε ποτέ!!!! Καλύτερα να πεθάνω στην ψάθα!!! Παίζεις άσχημο παιχνίδι Cindy...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε εκείνη την ταινία του Δαλιανίδη (Οι θαλασσιές οι χάντρες ήταν;) με τους πτωχούς νησιώτες να περιμένουν στον προβλήτα τους Αγγλους τουρίστες?

Αυτό μου θύμισε η περιγραφή της υποδοχής!

Καταπληκτικό το κείμενο αλλά δεν έχω ακόμα σαφή εικόνα: το ταξίδι ήταν virtual ή αληθινό (πολύ σουρεάλ για αληθινό..)

cinderella είπε...

@ Πέννυ μου πέρα για πέρα φανταστικό και σουρεαλιστικό φυσικά. Αν και πολύ φοβάμαι πως αν γινόταν στ' αλήθεια δεν θα απείχε πολύ από τα παρατραβηγμένα γραφόμενα μου!! :))
Φιλιά πολλά

Υ.Γ. Το παρίσι δεν το ξέχασα!! Απλά έλειπα όλη μέρα!

katerina είπε...

Cindy μου, καρδιά μου προσπαθώ....αλλά ξέρεις πρέπει και .....να τα παίρνεις τα γράμματα.
Σου στέλνω φωτογραφία του Ματίλντι στο mail. Κοιταξε την καλά και...αυριο θα σε εξετάσω.
Αν πάλι σου φανεί πολύ δύσκολο.... θα πάμε μια τάξη κάτω και θα σου στείλω ....τι να σου στείλω...ά, έχω μία του Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

Cosmopolitan...? Δεν το περίμενα αυτό από μια Cindy.. Από μια Barbie, ίσως!!

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεις αμέσως τι γράφει το κοσμοπόλιταν για τους αγροτικούς γιατρούς. Όλα έχουν μια εξήγηση τελικά...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να διαβάσω την αποκάλυψη ήμουν έτοιμος να σε "κράψω" για τον 25αρη γιατρό! ΟΚ, ΟΚ και για το μεταξωτό και το τακούνι της Κατερίνας πάνω στη μηχανή, εικόνα με την οποία γέλασα απίστευτα!

Πολύ φοβάμαι ότι και αληθινό θα ήταν τα πράγματα δε θα είχαν και μεγάλη διαφορά!

φιλια.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ρε παλιόπαιδα τι μου κάνατε απόψε !
Γυρίζω σπίτι μετα απο 18 ωρες δουλειάς,ανοίγω τον υπολογιστή για μια γρήγορη ματιά πριν πέσω πτώμα για ύπνο, και διαβάζω αυτό .
Τι να πω τώρα;;;;
Να αρχίσω πάλι να λέω για τους blogo-φίλους μου;
Πάλι υπερβολές θα πουν κάποιοι.
"Αηδίες !" θα πει κάποια(...)

Να πω οτι δεν θα κοιμηθώ απο τη χαρά μου;
Ψέματα θα πείτε. Είσαι πολύ κουρασμένος για να μην κοιμηθείς Λιο.
Να πω δάκρυσα από χαρά διαβάζοντας το ;
Ασε μας ρε Μάρθα Βουρτση ,θα μου πείτε...

Θα πώ μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
στη Cinderella μας.

(και στα παιδιά που με επισκέφτηκαν βεβαίως!)

NdN είπε...

Ωραίο και το δεύτερο ταξίδι της παρέας των blogger! Είχε πει ο Τζονάκος να έρθουμε (μας είχε ειδοποιήσει ο Αντώνης), αλλά είχα να πάω στην Κρήτη για να δω ΠΑΟΚ. Ρε Νικόλα με καταλαβαίνεις, έτσι;

Τώρα ο Τζονάκος γιατί δεν ήρθε δεν ξέρω. Ρωτήστε τον ίδιο. Αλλά υποψιάζομαι ότι ο Αντώνης του είπε ότι δεν θα φτάσει το φαί για όλους!

Next time...!

tzonakos είπε...

Ειχα κλειστό λεει το τελεφόν και δε με βρήκανε.
Η αλήθεια ειναι οτι ειναι μοναχοφαγάδες !
Για τιμωρία θα παχύνουν απο το φαϊ.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Αύριο βράδυ θα γράψω περισσότερες λεπτομερείς από το ταξίδι. Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!
Υ.Γ.
@Cindy . Η αλήθεια είναι ότι τόσες ώρες πάνω στη μηχανή, που και που ( ή τώρα τελευταία συνέχεια!) ονειρεύομαι συνοδηγό με μεταξωτά και τακούνια!!!
Καλό βράδυ.

Σοφία είπε...

Τελικά τον Λιολιόπουλο τον βοήθησε κανείς στα τεύτλα ή πήγατε μόνο για να φάτε, να πιείτε και *δεν ξέρω τι άλλο*?!!

marianaonice είπε...

Καλά έχω παράπονο μεγάλο!!
Εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς;; :(
Μάλλον επίτηδες το κάνατε! Ξέρετε φαίνεται ότι εγώ πρώτα πιάνω δουλειά και μετά το ρίχνω στο φαϊ!!
Έτσι θα σας έστρωνα και εσάς να δίναμε ένα χεράκι στο Νίκο, και όχι μόνο να φάμε τα ψητά και τα κοκορέτσια του!!!
Στην επόμενη εκδρομή cindy θα περιμένω πρώτη τηλεφώνημα...
:)))

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Nταξ νταξ..δεν θα σ'αφήσουμε!!
Είμαστε μια τρελλή,χαρούμενη οικογένεια!!

cinderella είπε...

@ Aγαπητέ Vk
μετά την άσχημη τροπή που έχει πάρει η προσωπική μας διένεξη, θα σας παρακαλούσα να χαμηλώσετε τους τόνους. ΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!! Fun του Καραμανλή σας έυχομαι να βγει η κόρη σας. Εγώ ποτέ δεν υπήρξα παιδί της γαλάζιας παράταξης, καταλάβατε;
Βέβαια ξέρω γιατί τα κάνετε αυτά. Έξω από τη Νάουσα που ζητήσατε να σταματήσουμε για να ψωνίσετε χωριάτικο λουκάνικο, δεν σας έκανε ο Αντώνης τη χάρη και θεωρείτε εμένα υπαίτια. Αυτό κύριε Vk είναι αδικία!!

cinderella είπε...

@ Κατερίνα, η φωτογραφία του γκομενακίου δεν ελήφθη. Ως εκ τούτου αρνούμαι να μπω στη ψυχοφθόρα διαδικασία της εξέτασης. Καταγγέλω δε την διδασκαλία σου ως ανεπαρκή, δεδομένου οτι στην τάξη κινείσαι σε πολύ βατά θέματα ενώ στις εξετάσεις μου βάζεις παλούκια!!!

Φωτογραφίες του Τσίπρα έχω πολλές. Μήπως θες να σου στείλω εγώ μερικές;; :))))

cinderella είπε...

@ Θείε Σκρούτζ, μια μαλακία γράψαμε, μην μας παίρνετε και τοις μετρητοίς!!
Δείξτε λίγη κατανόηση στην συγγραφέα.

cinderella είπε...

@ Μανώλη, ο περιπτεράς δεν μου έφερε ποτέ το πολυπόθητο τεύχος. Το αγόρασα όμως από τη Μελίκη. Ευτυχώς. Το έκρυψα μέσα στο τεύχος για το Κυνήγι και το διάβαζα στους αγρούς.
Εξάλλου δεν είχε για πολύ ώρα πλάκα να χαζεύω την Κατερίνα πάνω στο τρακτέρ!!!

PN είπε...

@Cinderella: Αν βγει η κόρη μυ fan του Καραμανλή θα τη σφάξω στο γόνατο ή θα την πάω στο Δρομοκαΐτειο. Έτσι και αλλιώς για τα σίδερα θα είναι και στις δύο περιπτώσεις.

Όσο για τη Νάουσα, εγώ ζήτησα να κατέβουμε γιατί μου το ζήτησε ο Matrix, που εξ όσων γνωρίζω του το ζήτησε η Κατερίνα. Μάλλον ήθελε να ταΐσει κάτι τον Ιταλό σωσία του Μαλντίνι, που αν θυμάσαι καλά κυρία μου δεν ξέραμε ότι είχε στη βαλίτσα....!!!

cinderella είπε...

@ Δεν έχετε το Θεό σας Vk. Ακολουθείτε και εδώ νοοτροπίες και συμπεριφορές της Δεξιάς. "Δεν φταίμε εμείς, παραλάβαμε χάος.". Το Πασόκ φταίει.
Μην ολισθαίνετε σε αυτό το δρόμο Vk. Mην ρίχνετε αλλού τις ευθύνες. Παραδεχτείτε το. Ξεπουπουλιάσατε τα γερόντια στη Μελίκη! Έτσι κι αλλιώς έχω βάσιμες υποψίες πως ΔΕΝ μας διαβάζουν!!! Και στην τελική, θα φύγει ένα βάρος από πάνω σας!!

PN είπε...

Αγαπητή μου cindy, αυτό το παραδέχθηκα ήδη. Ναι...ξετίναξα την μπάνκα στη Μελίκη. Σόρυ Νίκο, αλλά τα τσάκισα λίγο τα γερόντια. Όπως επίσης πήγαν τα λεφτά σε καλό σκοπό.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΔΕΞΙΟ.....!!!!!!!!!

pinelopi t. είπε...

μάλλον περάσατε πολύ καλά και γκρινιάζεις μη ζηλέψουμε πολύ!!!Ωραία παρέα.. άμα σας πω δεν ήξερα καν αυτό το χωριό?!Συγχώρα με Λιο!!
ndn αφού κατέβηκες προς Κρήτη έππεπε να ενημερώσεις εμας τους Κρητικους να κανονίζαμε εκδρομούλα.. έχει και τρύγο τώρα!

Matrix είπε...

@Cinderella

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική στα μαθηματικά. Αν σου αρέσει κάτι πολύ και το γνωρίζεις και καλά, το "μεταδίδεις" σωστά νομίζω.

Μην φωνάζεις στον VK , πλάτες στην Κατερίνα και τον Ιταλό της κάναμε στην Ναουσα.

:)

cinderella είπε...

@ writerblock μου, κι εγώ γαμώτο την ίδια υποψία έχω. Σκατά!!!

cinderella είπε...

@ Λιολιόπουλέ μου!!!
Τα φιλιά μου στη Μελίκη!!!
Στον αγροτικό μου γιατρό, στα κοριτσούδια του χωριού που κάποια στιγμή πρέπει να γνωρίσουν το Μάτριξ, στα παππούδια του χωριού που πρέπει να γνωρίσουν το Vk, στον Ιταλό που τον στέλνω πακέτο πίσω και στα καφενεία της πλατείας που τίμησε δεόντως ο Αντώνης!!!
Τα φιλιά μου!!!!

cinderella είπε...

@ NdN μου ψέμματα μου είχες πει οτι θα πήγαινες στα νησιά Bora - Bora με δίμετρη(σιγά) ξανθιά (βαμμένη, διπλά βλαμμένη)?

Και τότε γιατί μας έστελνες sms οτι θα θελες να είσαι μαζί μας; Παρ' ότι δηλαδη το 0-2 τόσο βαρετή μπάλα πάιξατε;

Τελικά μήπως δεν είχες περάσει καλά στην Τήλο; Παντως σε διαβεβαιώ, για το ΠΑΣΟΚ δεν ξαναμιλήσαμε!!!

cinderella είπε...

@ Τζονάκο μην με καταριέσαι να παχύνω!! Αφού δεν απαντούσες!! Και στο σταθερό το σήκωσε μια Σούζυ. Ποια είναι αυτή; Βlogger??

cinderella είπε...

@ Λιολιόπουλε κόψε τις φαντασιώσεις θα σε δείρω!! Δες εμένα που με έχουν καταντησει!! :))))

cinderella είπε...

@ Σοφάκι, ο Αντώνης έβαλε ένα χεράκι και η Κατερίνα προσπάθησε αλλά δυστυχώς. Το Αρσάκειο, τα γαλλικά της και το πιάνο δεν την βοηθούσαν πολύ!!!

katerina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
cinderella είπε...

@ Βασικά Κατερίνα ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό.
Στη Νάουσα που κάναμε στάση μας περίμεναν ένα τσούρμο κοριτσάκια που είχαν κατέβει με το λεωφορείο από το χωριό για να (ξάνα)χαιρετήσουν τον Μάτριξ!!!

Ο Vk εδώ έπεισε τον μπαρμπά - γιώργο να πάιξει μαζί του (σημαδεμένη) πόκα με την υπόσχεση πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει Κωστάκη. Καθόταν μάλιστα κάτω από το κάδρο του στο μαγαζί (όχι του Μπαρμπα Γιώργου, του Κωστάκη). Vk ακούς;; όχι; Καλύτερα!!!

cinderella είπε...

@ Μπράβο μαρή Κατερίνα!!! Είναι που είναι το πόστ του παραλόγου, απαντώ και σε ένα σχόλιο που διεγράφη και ήρθε και έδεσε!!!

@Αγαπητοί μου αναγνώστες συγγνώμη!! Θα βάλω μοντεράτιον στη μαντάμ Κατερίνα που πρώτα γράφει και μετά σκέφτεται.
Απο δω και πέρα Κατερίνα τα σχόλια σου πρώτα στο μάιλ μου. Μετά θα τα αναρτώ εγώ ξεκινώντας πάντα: "Η Κατερίνα λέει..."

cinderella είπε...

@ Μαριάνα μου το υπόσχομαι!!! :))

katerina είπε...

Σαν δεν ντρέπεσαι Matrix, ψευταρε.
Ακου πλάτες στην Κατερίνα.

Αφου σας πέτυχα και μουσγωμένους με τα λουκάνικα, και άσε που ε΄σενα σε είδα να ρωτάς και τι ώρα σχολάνε τα φροντιστήρια.

Τον VK, (σταμάτα βρε να λες τον VK μου δεξιό), τον πέτυχα να έχει βάλει και ένα λουκάνικο στην τσάντα.
Μωρέ για σένα το πήρα Κατερινιώ, μου λέει αλλά θα το δώσω στον Αντώνη.
Ο κακόμοιρης ο Αντώνης, δεν το έφαγε-μια σούβλα κοκορέτσι είχε φάει, μονο σόδες έπινε.
Τώρα αν ο VK, θυμήθηκε άραγε να το φάει, ή το ξέχασε στην τσάντα και έχει γίνει παπάρα το διδακτορικό.

cinderella είπε...

@ Νίκο φυσικά και είμαστε!! Κι ας είσαι ΑΕΚτζης εγώ σε συμπαθώ!! :))
Άσε που όχι να το παινευτώ αλλά τα καλύτερα παιδιά διαβάζουν το blog μου!!

katerina είπε...

Μην φωνάζεις μωρέ !!!!!!!!!
Τίγκα στην ασυνταξία ήτανε.
Που να ξέρω έγώ ότι δίνεις τόσο άμεσες απαντήσεις.
Αν και τουλάχιστον αυτό...θα έπρεπε να το ξέρω.

katerina είπε...

Τι έγινε ζουζουνα μου, περιμένεις να δεις αν θα το σβήσω ...για να απαντήσεις;;;

cinderella είπε...

Όχι...μίλαγα με τον Παύλο στο δικό σου...Στο σκύλο ντε.
Και αν κρίνεις από το σχόλιο, φαντάσου πως θα είμαι αν ποτέ αποφασίσεις να το κλείσεις το ρημάδι. Στα πατώματα.

cinderella είπε...

@ Vk αν ξαναφωνάξεις δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει!!! Αμάν πια τρομοκρατία στο ίδιο μου το σαλόνι!!! ΄
Καλός σκοπός = παντελόνι Prada??

cinderella είπε...

@ Πηνελόπη, όλα είναι ένα παραμύθι! Ακόμα και η μπάλα που κατέβηκε ο NdN να δει στην Κρήτη! Πολύ χαίρομαι πάντως που ορισμένοι "τσιμπήσατε"!!!
Καλώς όρισες στον καναπέ μου!

cinderella είπε...

@ Βρε Matrix πολύ μεταδοτικότητα πρέπει να έχεις!! Αλλιώς δεν εξηγείται που τα μισά κοριτσάκια κλάιγανε όταν φεύγαμε και τα άλλα μισά πήραν το λεωφορείο από το χωριό μέχρι τη Νάουσα για να (μας;;) ξαναχαιρετήσουν!!

Πως περνάς;;;
Σταμάτα να γράφεις για το κράτος δικαίου και ανέβασε καμιά φώτο με εντυπώσεις!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Λοιπον φίλοι μου είτε την αλήθεια στους αναγνώστες. Εχουμε και λέμε.
Ολοι οι φόιλοι ηρθαν για να μ βοηθήσουν , και αυτό έκαναν . Δεν ξέρω τι άλλες μπαγαποντιές κάναν , πάντως ενμένα με βοήθησαν πολύ.
Η Κατερίνα και η Συντερέλα οδήγησαν την γιγαντιαία τετλομηχανη χωρίς σταματημό επι 24 ωρο . Με απίστευτη μαεστρία. Έτριβα τα μάτια μου. Η Κατερίνα το θεώρησε πιο εύκολο απο το να ανεβαίνει την Κηφισίας και η Σίντυ απο το να ..."παρκάρει"!
Δειτε εδω τη τέρας οδηγούσαν οι αθεόφοβες!
http://www.flickr.com/photos/22960987@N08/2826320918/sizes/l/
Ο Αντώνης με τις τεράστιες πλάτες του βοήθησε στη μεταφορά των ποτιστικών σωλήνων
Ο Vk Μάζεψε τεράστιες ποσότητες ροδακίνων που έκανε τους Αλβανους εργάτες να ντρέπονται!
Και ο Μatrix όργωνε συνεχώς καβάλα στο Τρακτέρ!
Σπουδαία παιδιά όλοι τους.

cinderella είπε...

@ Λιολιόπουλέ μου είσαι κορυφή!!! Κορυφή!!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Και μερικές ακόμη ...αλήθειες.
τα βράδια μετα τη δουλειά γινόταν φοβερά τραπεζώματα. Δυστιχώς όμως οπως καμιά φορά συμβαίνει ο Λιολιοπουλος δεν ήταν το ρομαντικό παιδι του Blogging. Ηταν απίστευτα ισχυρογνώμων. Δεν σταματούσε να καυχιέται σαν γύφτος για τα σχόλια στο blog του και για την Ελένη του.

Αφήστε που όταν ήπιε , άρχισε να μαρτυράει όλα του τα μυστικά το ένα μετά το άλλο. και οχι μόνο τα δικά του αλλά και οτι άλλο μυστικό ηξερε,π.χ. τις φαντασιώσεις του ...
μα τι παιδί και αυτό!!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Υ.Γ. δεν υπάρχει κανεις Ιταλός στη Μελίκη. Και να υπήρχε θα τον είχα κάνει μαύρο στο ξύλο προληπτικά!! !
Οσο για τον αγροτικό γιατρό, θα τον μαυρίσω τώρα!
Aλλα τα κοριτσάκια όντως ακόμα κλαίνε για τον Matrix!!!
και οι παππούδες κλαίνε τα λεφτά τους.
Α και κάτι ακόμη. Αν πει κάποιος οτι με είδε να τρωω στα τραπέζώματα είναι ψεύτης . Δεν χάνονται ετσι 24 κιλά!

PN είπε...

Τι να πρωτοαπαντήσω; Λίγο ασχολήθηκα με κάτι άλλο και βρήκα 24 σχόλια...

Κατερινάκι, ευχαριστώ που με υπερασπίζεσαι. Εγώ δεξιός ποτέ!!! Δεν τον κόβω καλύτερα!!!!

Όσο για εσένα όργιο, απλά απαξιώ για τις λασπολογίες. Αφήνω το κοινό να κρίνει. Το Prada δε το έχω από γεννησημιού μου...!!!!

Νικολή, εγώ thanks για την τσάμπα γυμναστική. Έκανα κάτι πλάτες από τα ροδάκινα, αλλο πράγμα!!!!

Πότε φεύγουμε πάλι...;;;;;;

Matrix είπε...

Νίκο ευχαριστώ για την εντολή να πάρω το τρακτέρ, πήρα και χρώμα, πάνω που είχα αρχίσει να το χάνω.

Τώρα αν γράψω ότι το post αυτό της cinderella με έκανε να θέλω να ξανα-περάσω από τη Μελίκη, θα παρεξηγηθώ ε?

Ε, Κατερίνα μην φωναζείς, αντρική αλληλεγγύη :)

Φωτογραφίες από το μέρος που ήρθα μετά τη Μελίκη, τις επόμενες μέρες Cindy.

βιολιστης στη στεγη είπε...

Μα τί ωραία εμπειρία! Ρε πούστη μου, τί ωραία εμπειρία!
Τί ωραία εκδρομή!
(Δε μου λές, δεν πήγες στο γιατρό, για να σου κάνει καλά το "βαβά"; Στο Κέντρο Υγείας πήγες;)
Τς τς τς!

Artanis είπε...

Μια χαρά περάσατε...Γιατί γκρινιάζεις...ΠΟύ θα ξαναβρεις την ευκαιρία να το ξανακάνετε, και να το διασκεδάσετε ξανά τόσο πολύ (γνώρισες και τον κούκλο γιατρό)...
Εγώ ζηλεύωωωωωωωω!!!!
Φιλάκια...

Unknown είπε...

Μπράβο παίδες!!! Μπράβο!!! Δεν έχω τίποτα άλλο να πω...Αυτές οι κινήσεις που κάνουμε σαν συνάνθρωποι και σαν φίλοι είναι που μας βγάζουν πάντα μπροστά τις δυσκολες ώρες!!! Η δουλειά έγινε στο πι και φι... Τώρα αν κάνουμε και καμμιά αρπαχτή πάσης φύσεως δεν έχει σημμασία!!!
Όμως ρε παιδιά, φωνάζετε αν είναι και τον άλλο κόσμο. 6 μόνο πήγατε? Μα μόνο 6? Τστστσ...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ cinderella μου οδήγησες την μπουλντόζα? Ναι καλά...

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο ρε Νίκο....
ετοιμάζω και εγώ μπλοκοσύναξη...
είμαστε πολλοί οι τρελοί και εμείς...
αλλά σκόρπιοι...
αχαχαχαχαχα
μπράβο παιδιά,αυτό είναι το bloking....
φιλία...
φιλία...
φιλία...
καλό βράδυ και πάντα τέτοια στο όμορφο χωριό μας

cinderella είπε...

@ Λιολιόπουλέ μου τι στο καλό? Επειδή έχεις ακούσει πως τις τύχες τις καλές, οι που***ες κι οι τρελές, εμείς δεν δικαιούμαστε έναν γιατρό, έναν Ιταλό, ένα αρσενικό brutal τέλος πάντων;;
Να στενάξει η Μελίκη;;
Δεν το κατάλαβα αυτό.
Εσύ να αφήσεις τις φαντασιώσεις στην άκρη. Και να μην δώσεις το κινητό του Μάτριξ στα κοριτσούδια. Καήκαμε!!!

cinderella είπε...

Στην αποπάνω ανάρτηση σε αποκαλώ κρυφοδεξιό αλλά δεν το πήρες χαμπάρι!
Δεν πειράζει. Με διαβάζεις διαγώνια αλλά εγώ προκειμένου να σταματήσεις το blogging ακόμα κι αυτό καταπίνω, αμάσητο.
Στα πράντα πάμε παρέα. Κι εγώ νομίζω πως από τη γέννα τα λάτρεψα!! :)))

cinderella είπε...

@ Μatrix put the τρακτερ at the side quickly. I am the driver. (Κατά το : I am the Queen)
Welcome back!

cinderella είπε...

@ Βιολίστρια μην βρίζεις! Δεν θα σε ξανακαλέσω για μπρίτζ στης Σούλας στον τρίτο. Ούτε θα σου δώσω το κινητό του παιδιού που έχει το περίπτερο στην πλατεία Μαβίλης. Ναι, το έχω.
Στο γιατρό πήγα για το βαβά, θέλει και ρώτημα; Πολύ καλός επαγγελματίας...πολύ πολύ!!!

cinderella είπε...

@ Αρτανις το πίστεψες? Ρε πλάκα κάνω. Μην με παίρνετε όλοι στα σοβαρά! Τρελαίνομαι!!
Αφού είμαι σούργελο και φαίνομαι!!!

cinderella είπε...

@ Λιλύ την επόμενη φορά θα σε πάρω μαζί!!
Ναι εμείς κάναμε την αρπαχτή, λειτούργημα και την εργασία, χόμπυ!! :)))

cinderella είπε...

@ Χάρη μόνο αυτό σου έκανε εντύπωση, ναι??
Καμία μέρα θα σας γράψω οτι έκανα bungee jumbing από τον πύργο των Αθηνών σε απευθείας σύνδεση με τον Φίλιππο Καμπούρη να δω μέχρι που φτάνει η φαντασία μου και η πειστικότητα που εκπέμπω!!
Φιλιάαα!!

tzonakos είπε...

Ποιός ειναι ο Φίλιππος Καμπούρης ;

cinderella είπε...

@ Μαρία
τα συγχαρητήρια τρίτη πόρτα δεξιά! Τα χαιρετίσματα στο δεύτερο όροφο. Οι ευχές στο ισόγειο. Η τουαλέτα εδώ δεξιά.
Ο Λιολιόπουλος αυτή τη στιγμή μαζεύει τεύτλα. Αφήστε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσει αυτός μαζί σας.
Ευχαριστώ!!!

cinderella είπε...

@ Καλά Τζονάκο δεν βλέπεις extra 3? Δεν έχεις δει την εκπομπή "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες"? Που φέρνει τον εθνικό στάρ; ΤΟν Μίστερ Μπούτια και όλη την αφρόκρεμα του trash?
Πες μου οτι δεν έβλεπες και Ερωτοδικείο να διαγράψω το ιστολόγιο μου τώρα!!!

By the way ούτε εγώ τους ήξερα αλλά έγω εκπληκτικούς συμφοιτητές!!! Μορφές!! Που με ενημέρωσαν!

tzonakos είπε...

Oχι. Αυτοι με ήξεραν ;
Ερωτοδικείο ειχα δει τότε 3-4 φορές λόγω Πέπηςςς - άλλο Πέπη άλλο Πεπόνια !

cinderella είπε...

Τζονάκο μου διάβασε την καινούργια ανάρτηση που έχεις την τιμητική σου και άσε την Πέπη!! :))