Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2008

Αγάπη μου...δεν είναι αυτό που νομίζεις!!

Το να ζεις σε αυτή την πόλη θέλει πολύ μεγάλη μαγκιά, τεράστια ψυχικά αποθέματα και αρκετή δόση τρέλας. Γιατί όταν Παρασκευή βράδυ ξεκινάς για ποτό στο Θησείο, μετά από λίγο βρίσκεσαι σε μια διαδήλωση για τη σωτηρία της εξόδου του άμοιρου Αθηναίου στο Γκάζι όπου θα συναντήσεις τουλάχιστον 347 γνωστούς - όχι γιατί είσαι κοινωνικός απλά επειδή είσαι κοινότυπος και πας εκεί που πάνε όλοι – και καταλήγεις για πίτσα στις 2.30 τα ξημερώματα, εντάξει δεν είναι και ότι πιο φυσιολογικό. Η μάλλον είναι ότι πιο φυσιολογικό μπορεί να σερβίρει αυτή η πόλη σε αυτούς τους κατοίκους. «Μου ζήτησε να κάνουμε αρπαχτή» μας έφτυσε την ατάκα με νεύρα η μια κολλητή στα μούτρα. Μπουκωμένη καθώς ήμουν από τις μακαρονάδες που τσακίζαμε σε γνωστό στέκι του κέντρου την ρώτησα τι σημαίνει αρπαχτή. Τι περιέχει, πως σερβίρεται και κυρίως πόσο κοστίζει. Είναι με απ’ όλα; Είναι χωρίς κρεμμύδι; Κι αν μας κάτσει βαριά τι γίνεται. Με αγριοκοίταξε αλλά ο τύπος που της σέρβιρε την ατάκα ήταν αρκετά κατατοπιστικός. «Για σένα θα μπορούσα να χωρίσω.» Κι εκεί, πάλι μπουκωμένη την ρωτώ τι εννοεί πως θα μπορούσε. Ο άνθρωπος είναι αναμφισβήτητα πρακτικός. Τον παραδέχομαι. Κατά την ταπεινή του άποψη αν δεν περάσει ένα διάστημα δοκιμασίας μαζί της, αυτός δεν χωρίζει από την κοπέλα του. Το πιο τρομερό είναι πως αυτή δεν τον θέλει ενώ αυτός της την πέφτει. Το επίσης φοβερό είναι πως όλα αυτά της τα λέει από το msn και με sms. Και είναι κοντά στα τριάντα. «Μα τι παιδάκι» σκέφτηκα! «Εκπληκτική η μακαρονάδα μου» είπα.
........................................................................................................................
Μας θυμάμαι στο Λύκειο, να χαζεύουμε κανέναν ωραίο και μετά να πέφτουμε στα μαύρα τάρταρα γιατί μαθαίναμε πως έχει σχέση. Αυτή η σχέση με την τάδε ήταν πάντα σεβαστή. Η τάδε ήταν μισητή αλλά είχε μορφή και υπόσταση και ποτέ μα ποτέ δεν θα μπλεκόμασταν στα πόδια της όσα βελάκια κι αν της πετούσαμε το βράδυ στη φωτογραφία που είχαμε πίσω από την πόρτα του εφηβικού μας δωματίου. Σήμερα, η φράση πως έχει σχέση συνοδεύεται από ένα ξερό «Ε και;». Σκέτο. Και επειδή γενικά είμαι ψυχοπονιάρα και η καλοσύνη στις μέρες μας εκλαμβάνεται ως αδυναμία αν είδες κάποια να ωρύεται πως έχει σχέση στου Ψυρρή ένα από τα προηγούμενα βράδια τρέχοντας, ναι ήμουν εγώ. Αυτός που με κυνηγούσε, μου φώναζε πως απλά ήθελε να με πάει και να με βάλει για ύπνο. Εγώ τον βοήθησα να περάσει ένα μάθημα. Αυτός σκέφτηκε να μου το ξεπληρώσει. Εγώ δεν του έχω ξαναμιλήσει έκτοτε. Φυσικά.
......................................................................................................................
Ήταν καλός, ήταν γλυκός είχε τις χάρες όλες. Ήταν λίγο δεξιός, δηλαδή ψήφιζε ΔΑΠ αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Προσπέρασε τις κομματικές του επιλογές και τελικά βγήκε μαζί του. Χάρηκα με τη χαρά της και περίμενα τηλεφώνημα. Με πήρε να μου πει ότι πλήρωσε εκείνη στο πρώτο ραντεβού. Γέλασα με την καρδιά μου και της είπα να με ξαναπάρει μόλις τον σχολάσει. Τον σχόλασε παραμονές επετείου «μήνα». Γονυπετής της παρακάλεσε να ξαναβγεί μαζί του για να επανορθώσει. Την πήγε στο Λαγονήσι για να το γιορτάσουν και εκείνη απλά αυτή τη φορά πλήρωσε τα περισσότερα. «Βελτιώνεστε» της ξαναείπα και περίμενα να δω που θα πάει αυτή η βαλίτσα. Φοράει μάρκες, οδηγεί Golf αλλά του πληρώνεις τα τσιγάρα. Τι τα θες; Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Εδώ κατάπιαμε αμάσητο πως είναι δεξιός, ο λογαριασμός στο Kitchen bar θα μας πέσει βαρύς; Μη λέμε και ότι θέλουμε.

40 σχόλια:

PN είπε...

Τι είναι πάλι τούτο; Γυναικείες σκέψεις σε τρεις πράξεις;

PN είπε...

Τώρα που έβαλα το πρώτο σχόλιο Όργιο μπορώ να αρχίζω να σε κράζω ελεύθερα.

Αρχικά, εσύ ήσουν αυτή η τρελή στου Ψυρρή. Και σκεπτόμουν πως κάπου την ξέρω...Μμμμ δεν ήταν βρε και άσχημος αυτός που σε κυνήγαγε.

Έπειτα, δεν νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει ως εποχή. Που να δεις παλιότερα τι έκαναν...εκεί να δεις απελεύθερωση. Το αντίθετο θα έλεγα. Έχουμε γίνει βαθιά συντηρητικοί και εγωιστές ως γενιά. Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, γι' αυτό και οι πιο πολλοί είμαστε μόνοι με περιστασιακές σχέσεις (aka αρπαχτές)...!!!!

Τέλος, δεν σας είχα για τόσο πολιτισμένες για τα θέματα των γκόμενων με σχέση. Δεν βγάζετε απλά τα μάτια της άλλης στο λεπτό...;;;;

If...ιγένεια είπε...

Ηθική? Τι είναι αυτό? Τρώγεται? Έχει σχέση, ε και? Είναι παντρεμένος, ε και? Έλεος...

Matrix είπε...

Λοιπόν, για τις σχέσεις και τον Δαπίτη δεν θα σχολιάσω, δεν θα είμαι αντικειμενικός γι αυτό :)

Αλλά αυτό το Γκάζι ωραίο εντάξει, αλλά enough.

Σπάνια πάω πλέον.

Προτιμώ πέρα από τη γειτονιά μου, τα Εξάρχεια.



PS. Και οι κάτοικοι εκεί (στο Γκάζι) συγκροτούν επιτροπές αγώνα και διαμαρτύρονται...

Σοφία είπε...

Θα συμφωνήσω με τον VK. Επιφανειακά είμαστε πιο απελευθερωμένοι, αλλά στην ουσία πιο συντηρητικοί. Απλά έχουμε παράλληλα συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο, και συνεπώς αντιμετωπίζουμε τα πάντα ως παροδικά.

marianaonice είπε...

Ναι βρε παιδί μου! Για να διασκεδάσεις ή να φας σήμερα, σ' αυτή την πόλη πρέπει να έχεις ιδιότητες βαμπίρ που βγαίνουν μετά τα μεσάνυχτα και να μη σε πιάνει η νύστα πριν χαράξει η πρώτη αχτίδα του ήλιου... Φρίκη!! Δεν προλαβαίνω να φάω και κλείνουν τα ματάκια μου.... Και μέχρι ν' αρχίσει ν' ανεβαίνει το κέφι στα ξενυχτάδικα έχει βγει το σαγόνι μου από το πολύ χασμουρητόοο!!
Τώρα για τις αρπαχτές? Τι να πω εγώ, ...μεγάλη γυναίκα!! Η κόρη μου η 13χρονη με λέει φυτόο!! Και ο λόγος: Όταν μου είπε ότι όλες της οι φίλες έχουν "φασωθεί" και μόνον αυτή έμεινε πίσω και τη ρώτησα τι θα πει "φασωθεί" και μου απάντησε ότι έχουν μπαλαμουτιαστεί με αγόρι, αλλά όχι με σχέση, έτσι στο άσχετο, παρ' ολίγο να πάθω εγκεφαλικό!!
Και το παιδί μου λέει: Καλά ρε μαμά, πώς κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα... Απλή "φάση" είπαμε, δεν είπαμε τίποτε άλλο!.... Χαχαχα!!
........................
Σήμερα αν το αντικείμενο του πόθου μας έχει σχέση ή είναι παντρεμένος είναι καλύτερα. Πρώτον είναι δοκιμασμένος και δεύτερον ακίνδυνος! Χαχαχα!!!
..........................
Εδώ κάρφωσες παλιά μου πληγή... Και εμένα ο πρώτος μου έρωτος ψήφιζε ΔΑΠ, ενώ εγώ τότε ήμουν στο Δημοκρατικό Αγώνα, κάτι σαν το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα να πούμε, τρομάρα μου!
Τώρα πώς με γοήτευσε ένας Δαπίτης, τι να πω;; Φαίνεται είχα απωθημένα και μέσα μου βαθιά πάντα ένοιωθα ότι αυτοί έχουν τον τρόπο τους... Ευτυχώς όμως, εμένα πλήρωνε και τα δικά μου... Ως δεξιός ήταν και πουριτανός και ήθελε να τσακίσει τη φεμινιστική μου παντιέραα!!! Χαχαχα!!

Ωραία απεικόνιση και πολύ γλαφυρή της σημερινής κοινωνικής πραγματικότητας και κυρίως των σχέσεων μεταξύ των δύο φύλλων!
Μπράβο και πάλι ciderella!

Eclipse είπε...

Έλα βρε; υπάρχουν τέτοιοι τύποι να τους πληρώνεις κιόλας; φτου φτου μακριά από μας!

Η daisy είμαι, επανήλθα με νέο ιστολόγιο.

cinderella είπε...

@ Vk μου αυτά είναι τα αποφθεύγματα της Παρασκευής μαζί με τις κολλητές μου από το σχολείο.
Φυσικά και εγώ ήμουν αυτή στου Ψυρρή. Αν και σε υστερία, πολύ κλασάτη, δεν μπορείς να πεις. Παπούτσι ωραίο, τζινάκι και μπλούζα αγαπημένη...μια ζωγραφία ήμουν!!

Δεν ξέρω αν έχουμε ξεφύγει ως εποχή! Έχουμε ξεφύγει ως άνθρωποι και αυτό μου αρκεί. Νομίζω πως έχουμε χάσει κάποιυ τη μπάλα ή αλλιώς χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τη λέξη όριο και σε αυτούς που ζούν πίσω απί ένα φράχτη. Έχω την εντύπωση οτί τυς δεύτερους πρέπει να προσέχουμε περισσότερο αλλά και οι πρώτοι μας ταλαιπωρούν τα μάλα!!
Καλή Κυριακή όργιο!!
Τα φιλιά μου!!

Υ.Γ.Μεγάλωσα και έχω παψει να χρησιμοποιώ μεθόδους φαρισαϊσμού. Σε νορμάλ καταστάσεις όταν τρίτο πρόσωπο βρεθεί στη μέση, πολύ απλά οι άλλοι δύο που απάρτιζαν τη σχέση του έκαναν χώρο για να βολευτεί πιστεύω!!

cinderella είπε...

@ if μου η ηθική του καθενός διαφέρει αισθητά. Ο καθένας εκλαμβάνει το ηθικό με βάση τις δικές του προτεραιότητες και τα δικά του βιώματα.
Νομίζω οτι πιο διφορούμενη έννοια από αυτή δεν υπάρχει.

cinderella είπε...

@ Matrix
Το Γκάζι πλέον είναι μόνο για Πέμπτες.
Πάντως εμένα θα κάνει καιρό να με ξαναδεί και δεν θα μου λείψει κιόλας.

Επιτροπές, τι επιτροπές; Δεν έχω ακούσει κατι.

cinderella είπε...

@ Σοφάκι νομίζω οτι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Άσε που έχω δει παροδικές "ασθένειες" να καταλήγουν σε χρόνιες.
Δεν ξέρω αν είμαστε πιο συντηρητικοί. Εγώ πάντως γίνομαι όλο και πιο απαιτητική με τον εαυτό μου πρώτα.

cinderella είπε...

@ Μαριάνα μου καλή τι πλάκα που έχει το σχόλιο σου!!
Λοιπόν η έννοια του φασώματος παραμένει απ'ότι βλέπω ακόμα και σήμερα πρωταρχικής σημασίας για όλες τις πιτσιρίκες.
Μας θυμάμαι στο σχόλασμα να συζητάμε και να συνωμοτούμε, να κουτσομπολεύουμε και να προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε την έννοια του φασώματος που τελικά περιείχε φιλί, πασπάτεμα και κάτι άλλο ιιι πολύ αηδιαστικό όπως λέγαμε τότε!!!
Πες στη μικρή σου πως η cindy που δεν είναι μαμά της, ούτε έχει και την μεγάλη διαφορά ηλικιακα, την ξορκίζει να κάνει μόνο αυτά που πραγματικά θέλει και όχι όσα η προχωρημένη συμμαθήτρια της συνιστά. Να αποφασίζει μόνη της και στην τελική να μην βιάζεται.
Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που εγώ συνιστώ να μετανιώσεις για κάτι που δεν έκανες παρά για κάτι που έκανες.
Ο κούκλος του σχολείου κατά πάσα πιθανότητα σε λίγα χρόνια δεν θα βλέπεται!! Αυτό το τελευταίο μάλιστα είναι μεγάλο μυστικό!!

Σήμερα αν το αντικείμενο του πόθου μας έχει σχέση ή είναι παντρεμένος είναι καλύτερα. Πρώτον είναι δοκιμασμένος και δεύτερον ακίνδυνος! Χαχαχα!!!
Μαριάναααα!!!!

Υ.Γ.Κι εμένα ο πρώτος μου έρωτας ήταν ΔΑΠιτης. Και μπορώ να πω οτι ήταν και πιο αυθεντικός από πολλούς ψευτόαριστερούς!!
Αν και πάντα Α.Α (αμετανόητα αριστερή) είχα περάσει πολύ ωραία, δεν μπορώ να πω!!!

cinderella είπε...

@ Βatgirl welcome back!!!
Υπάρχουν, υπάρχουν!! Κάτσε να μαθαίνεις!! :))

katerina είπε...

Μεγάλη κουβέντα άνοιξες και πολύ σκληρή.
Αυτό το «δικός μου», αυτό το «δική μου», αυτό το «εμείς».

Ανήκω σε μια γενιά που απομυθοποίησε ....ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Που έζησε την στιγμή χωρίς να επενδύει στο αύριο.
Που έζησε το όνειρο των 2-3 ωρών, των 2-3 ημερών, που δεν ξανάηρθαν ποτέ. Που πιθανά αν ξανάρχονταν, δεν θα ήταν οι ίδιες.

Ανήκω σε μια γενιά που τα έκανε όλα, χωρίς «ηθική», χωρίς «περιορισμούς», χωρίς «χάδια», χωρίς «ανασφάλειες», χωρίς «αύριο».

Ίσως κάψαμε τον έρωτα, ίσως επενδύσαμε πολύ περισσότερο στην συντροφικότητα.

Γιατί ξέρεις Σταχτοπούτα, ΚΑΠΟΤΕ πίστευα πως ο έρωτας είναι στιγμή, και η συντροφικότητα αιωνιότητα.

Αλλά μιας και δηλώνω υπέρμαχος της διαλεκτικής, μιας και δηλώνω υπέρμαχος αυτής της Αριστεράς που για μένα είναι απλά ένα «ίσως», ένα «μπορεί», προσφέρω στον εαυτό μου την δυνατότητα .....ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΠΟΨΗ.
Θέση, ούτως ή άλλως δεν είχα ΠΟΤΕ.

Ο καθένας ......όπως ξέρει και μπορεί Σταχτοπούτα.

Κλισέ, νόρμες, τσιτάτα, πλαίσια, ιδιοκτησίες, .......αντιβαίνουν σε αυτό που φύσει και θέσει είναι ο έρωτας.

cinderella είπε...

@ Εγώ Κατερίνα πιστεύω στον έρωτα φανατικά. Ίσως μάλιστα η Αριστερά μου να κινδυνεύει από αυτή την τυφλή προσήλωση μου σε ένα άλλο δόγμα, σε μια άλλη θρησκεία...αυτή του έρωτα.
Αρνούμαι να απομυθοποιήσω αυτό που με τόσο κόπο έχω υποστηρίξει και έχω επενδύσει. Έχω κυνηγήσει τον έρωτα σε τρένα, σε ταξίδια, σε εκδρομές, στις άδειες ώρες, στις γεμάτες νύχτες.
Νομίζω πως αν Αυτός χαθεί, χάθηκα. Χαθήκαμε.

Υ.Γ. Γι αυτό με εντυπωσιάζει η έννοια της αρπαχτής. Και του φασώματος.
"Να σ' αγαπάω μια φορά ούτε με φτάνει, ούτε μ' αφορά, κάποτε θέλαμε κι οι δυό μα τώρα πια σε θέλω για τον έαυτο μου..."

PN είπε...

Ζωγραφιά δεν λέει τίποτα. Μπορεί να είσαι όργιο, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται...!!!!! Κούκλα η Cindy, κούκλα...!!!!

Λοιπόν, όσο για το σήμερα. Δεν ξέρω για τρελούς και φράκτες, ξέρω απλά για ανθρώπους που έχουν αρχίσει να φοβούνται τους πάντες και τα πάντα. Μια κοινωνία άγρια ωσάν της ζούγκλας και τις ανθρώπινες σχέσεις - φιλικές και ερωτικές - να συμβιβάζονται ελάχιστα!!!

leondokardos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
leondokardos είπε...

cindy μου, αλλάζουν οι άνθρωποι. Οι εποχές διαμορφώνουν θέσεις, πεποιθήσεις, συμπεριφορές. Ανάλογα με τα δικά μας πιστεύω ,ακολουθούμε ή οχι.

Θέλω να συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με το δικός σου σχόλιο για τον έρωτα, αυτό που έγραψες σήμερα στις 1.01.
Ειναι πράγματι κρίμα να μη μπορεί κάποιος να νιώσει και να διαφυλάξει όλα εκείνα τα ξεχωριστά συναισθήματα που προσφέρει ο έρωτας.
Φιλιά.

"ζαχαρούλα.." είπε...

Υπουργός πράγμα και νυχτοπερπατείς....

τς τς τς....

καλό βράδυ.. τα σέβη μου!

Elli είπε...

τι να πώ πια μαζί σου!
έχεις ξεπεράσει κάθε όριο!
εσύ παιδι μου χαραμίζεσαι!

msn και sms κοντά στα 30... ο κάθε άντρας πλέον που φτάνει στα 30 (ας με συγχωρέσουν όσοι αισθάνονται ότι τους τσουβαλιάζω...)

του τα πληρώνει όλα ε;
αυτό είναι ένα θέμα ρε γαμώτο!
αλλά πώς να του το 'σερβ'ιρει' οτι δεν πάει άλλο αυτή κατάσταση;

κι άμα τρώει και πολύ αυτός κ η κολλητή απλά πληρώνει όσα τρώει ο άλλος!!!???

geokalp είπε...

δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, το έγραψες!

έχω γνωρίσει κάμποσους τέτοιους και γενικώς ήταν "καλά παιδιά"

cinderella είπε...

@ Vk μου στείλε μου σε μάιλ τον αριθμό του λογαριασμού σου να σου βάλω τα λεφτά στην τράπεζα!! :)))

Αν δεν απλώσεις το χέρι, δεν θα σε αγγίξει κανείς, κι αν δεν σε αγγίξει κανείς δεν θα έχεις νιώσει τίποτα...!

cinderella είπε...

Λεοντόκαρδε μου με ένα μόνο ακόμα στοιχείο. Τον έρωτα θα πρέπει παράλληλα να τον φοβόμαστε. Να τον σεβόμαστε, να τον κοιτάμε στα μάτια και να μην δειλιάζουμε.
Ο έρωτας είναι ντόμπρος και αγαπά τις καθαρές κουβέντες. :)))
Καλή εβδομάδα καλέ μου!!

cinderella είπε...

Ζαχαρούλα τα φιλιά μου!!!

cinderella είπε...

@ Έλλη αν και όντως αυτός τρώει και πίνει, ναι εκείνη πληρώνει!!
Του το είπε πολύ ωραία. "Εχω μάθει να με αντιμετωπίζουν ως κυρία". Αυτός το κατάλαβε αλλά έκανε κι άλλες γυφτιές και μετά αυτή τον σχόλασε και τώρα αυτός τρέχει από πίσω της και εγώ κάθομαι και γελάω και τα γράφω και στο blog μου και άμα με πάρουνε χαμπάρι θα με δείρουνε αλλά δεν πειράζει!!! :)))

Γιατί έχω ξεφύγει; Γιατί έχω ξεπεράσει τα όρια; Τί έχω κάνει; Πες μου!!

cinderella είπε...

@ Κι εγώ geokalp έχω γνωρίσει και έχω συμπαθήσει τέτοια παιδιά!! :))
Μια χαρά συμφωνούμε!!

Unknown είπε...

Εγώ έχω μια απορία:

Τι σχέση έχει η πολιτική τοποθέτηση με τον έρωτα? Αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω, στην μέση, τι ρόλο παίζει?

Αν σκεφτείς έτσι, ξενέρωσες στο δευτερόλεπτο :P...

Και τι σχέση έχει ποιός θα πληρώσει? Όποιος έχει, θέλει και μπορεί, πληρώνει!

Τώρα για τις παράλληλες σχέσεις και τις ρεζέρβες δεν ξέρω... Μάλλον αναλωνόμαστε σε ...άσχετες καταστάσεις...

Σε φιλώ και καλή σου εβδομάδα!

Unknown είπε...

" Μάλλον αναλωνόμαστε σε ...άσχετες καταστάσεις..."

αυτό το είπα γενικά, έτσι? Θα μπορούσα να πω "ο κόσμος", απλά χρησιμοποίησα το α πληθυντικό :P

leondokardos είπε...

Μα κορίτσι μου, μήπως η αγωνία, ο φόβος δεν είναι κι αυτά συστατικά του έρωτα ; Τόσα ξεχωριστά συναισθήματα ζούμε συνηπαρμένοι απο αυτόν.
Και θα συμφωνήσω άλλη μια φορά μαζί σου οτι ο έρωτας θέλει σεβασμό. Και κότσια γερά. Γιατί πράγματι είναι ντόμπρος και καθάριος και μόνο έτσι επιβιώνει.

Spy είπε...

Η φίλη σας έχει κοιταχτεί καθόλου τώρα τελευταία;
(και δεν εννοώ στον καθρέφτη!)

Ανώνυμος είπε...

Σωστά... το φυσιολογικό είναι να πας για πίτσα στις 5.30!! Όσο για τον τύπο που δεν πληρώνει μία... απλώς απαράδεκτος!! Κανονικά θα έπρεπε να απαιτεί και πληρωμή!! (αστειάκι, μην βαράς...)

stojohn είπε...

Δε με λες?

Αυτό που λέει ο τίτλος, το έχεις πει ποτέ εσυ?

Θέλω να πω, εντάξει καλό κορίτσι είσαι, δεν σε έπιασε με το σεντόνι και επισκέπτη στη ντουλάπα. Αλλά καμιά φορά, να έκανε "μούτρα" το αίσθημα για καναν τύπο, εσυ να είπες δεν τρέχει τίποτα, αλλα μέσα σου να ήξερες οτι κρατιέμαι και δεν τρέχει ρε μαλακαααααααα? Μα πες μου ειλικρινά, αυτά δεν είναι τα καλύτερα???

Αν με βοηθήσεις να περάσω και το δικό μου το μάθημα, σου υποσχομαι να σου βρω τον καλύτερο γαμπρό. ΠΟυ θα έχει τις χάρες όλες. Και ξέρεις, πες την σχέση σου, οτι άμα μπω εγώ στο κόλπο, είναι χαμένος απο χέρι λεμε τώρα...

Τελος να πω οτι στο πρώτο ραντεβου με την γυναίκα πάντα πληρώνεις. Και στο δευτερο δεν είναι άσχημο. Στο τρίτο πρέπει οπωσδηποτε να έχεις ρωτήσει, πόσα σπιτια έχουν και τι δουλειά κάνει ο μπαμπας!!!

Thalassini είπε...

Μια χαρά τα λες, ούτε όρια γνωρίζουμε πια ούτε τίποτα.
Καλώς σε ξαναβρίσκω! Φιλιά πολλά!

cinderella είπε...

@ Lily μου πολιτική με την ευρεία έννοια. Δεν θα μπορούσα να έβγαινα με κάποιον χουντικό, φιλοβασιλικό, χρυσαυγίτη κ.οκ. Γιατί πίσω από την πολιτική κρύβεται μια στάση ζωής, ένας χαρακτήρας, πολλά πιστεύω και μια νοοτροπία που δεν αλλάζει εύκολα.

Αν δεν ταιριάζεις με τον άλλον τότε μια σχέση δεν πρόκειται να κρατήσει, ή έτσι λέει τουλάχιστον η δικιά μου μικρή εμπειρία.
Άσε που επειδή το έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα, για μένα όλα είναι μέσα στο μυαλό. Γι αυτό πάνω και πρώτα από όλα θέλω να τον θαυμάζω τον άλλον και να τον σέβομαι!!
Το βάρυνα, σόρρυ!!

cinderella είπε...

@ Λεοντόκαρδε, εντάξει και ντόμπρα και καθαρή είμαι (μπανάκι κάθε βράδυ, δεν το συζητώ) αλλά μήπως θα μπορούσε να μην μου προκαλόύσε τόση αγωνία; Τόσο φόβο; Να μην χάνω την όρεξή μου; Να μην πέφτω σε λήθαργο; Ναι, κοιμάμαι ελάχιστα αλλά πέφτω σε κώμα.
Και πολλά πολλά ακόμα ερωτικά συμπτώματα!!! :))))

cinderella είπε...

@ Αγαπητέ κατάσκοπε, ξαναδιάβασα την ανάρτησή μου προσκεκτικά. Νομίζω οτι αυτή που χρήζει παρακολούθησης είναι η ιστορία Νο 2. Δηλαδή εγώ. Μου το λέτε μήπως ευγενικά να κοιταχτώ;;;

cinderella είπε...

Θείε Σκρούτζ εκείνες τις ώρες προτιμώ το βρώμικο της Μιχαλακοπούλου!!

cinderella είπε...

@ Θαλασσινή μου ομορφιά πολλά πολλά φιλιά!!! :)))

cinderella είπε...

@ Stojohn

Αν ποτέ αποκαλέσω ποτέ κάποιο αμόρε "μαλάκα" σημαίνει οτι τον έχω γτπ, οπότε ξαναπάρτο από την αρχή!!!
Αν κατάλαβα καλά με ρωτάς αν κρατιέμαι να μην κερατώσω; Δεν ξέρω αν το σήμα είναι ασθενές αλλά εξήγησέ μου γιατί δεν...!!

Με συγκινείς! Αλήθεια σου λέω!!! Ούτε αδερφός...Φυσικά να σε βοηθήσω. Και επειδή είμαι πολύ βολική όπως θα έχεις καταλάβει μόνο 2 στάνταρ θέλω να έχει. Πολυτεχνείτης και αριστερός. Δεν κάνω έκπτωση σε κανένα...Σου υπόσχομαι 10, στο μάθημα!!

leondokardos είπε...

cindy αφού τα ζείς όλα αυτά, πάει να πεί οτι ξέρεις να ζείς και να απολαμβάνεις τον έρωτα !!
Και τα ΄αλλα συμπτώματα καλά είναι...