Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009

Αλλαξό****…άντε μην σου πω

Το σκέφτηκε η Κατερίνα . Όλες τις φανταστικές ιδέες αυτή η γυναίκα τις έχει. Μετά το είπε σε μένα. Το πρότεινε στον Απος, το άκουσε ο Vk που πέρναγε από εκεί, και πήγε λέγοντας.

Καημό το είχα να ανεβάσω «ξένο» πόστ στο blog μου. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι αυτή η διαδικτυακή επικοινωνία κρύβει από πίσω της πολύ εγωκεντρικούς ανθρώπους που θεωρούν εαυτούς ταλαντούχους στην γραφή και αρκετά ενδιαφέροντες ώστε να αποκτήσουν το δικό τους αναγνωστικό κοινό χωρίς κανένα κόπο.

Έτσι χάρηκα για την ανταλλαγή. Πήρα το πόστ του Vk. Πόσταρα έναν τελείως κόντρα – ρόλο κείμενο με μια πρωταγωνίστρια στα πατώματα. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτή. Νομίζω ότι φάνηκε άλλωστε. Ναι, ούτε ηρωϊδα μου θα μπορούσε να ήταν. Αλλά μου άρεσε. Ακόμα και τώρα δεν είμαι σίγουρη αν τον σκότωσε ή τον αιχμαλώτισε στην αγάπη της. Νομίζω ότι εγώ θα το τέλειωνα κάπως αλλιώς.

"Φόρεσε τις κόκκινες δεκάποντες γόβες της, κούμπωσε την εκρού καμπαρντίνα και φεύγοντας άφησε το ζευγάρι των κλειδιών που εκείνος της είχε βγάλει, στο πάσο της κουζίνας. Περπάτησε μέχρι τη λεωφόρο να βρει ταξί ενώ εκείνος αντίκρισε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό την μίζερη του πραγματικότητα. Αυτή…που εκείνη είχε ντύσει με τη λαμπερή της φαντασία."

Κάπως έτσι δηλαδή. Αλλά είπαμε. Το πόστ δεν το έγραψα εγώ. Εγώ το φιλοξένησα και το απόλαυσα.
Και θα θελα να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό.
Το παρακάτω τραγούδι…μεγάλη επιτυχία…Αναφέρεται στην απάτη και έχει την απίστευτη ατάκα της Ράντου μέσα. «Μην μου κάνεις εμένα φου.»

14 σχόλια:

Artanis είπε...

Χα,χα,χα,χα, νόστιμο το βίντεο, αν και δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται... Κάποια νέα ταινία με την Ράντου, να υποθέσω...Το "Φου" θεϊκό...
Καλά να περνάς...Εντάξει με τη σχολή;

katerina είπε...

Πραγματικότητες, φαντασιωσεις, απάτες και ...αυταπάτες.
Ψηφίζω τις τελευταίες...
Εθιζεσαι ...αλλά όταν αποφασίσεις να τις κόψεις, όταν αποφασίσεις να τραβήξεις την λαμπερή πορφύρα με την οποία εσύ τις έντυσες, τρομάζεις τόσο πολύ με τον σκελετό της απατης που έκρυβαν μέσα τους, που φευγεις τρεχοντας...για να βρείς την επόμενη...
Ε, κάπου πρέπει να ακουμπήσεις και την πορφύρα που κρατάς ακόμα στα χέρια σου.

wilma είπε...

Ευχήθηκα και στους υπολοιπους "απατεώνες" για καλό μήνα και πάντα τέτοια! Οπότε ήρθα κι από εδώ για να κλείσω τον κύκλο της μαφίας!

BUTTERFLY είπε...

Ε, μα ειπα κι εγω! Γι' αυτο δεν αφησα σχολιο, δεν ηξερα τι να γραψω, κατι δε μου πηγαινε καλα!
Πολυ ωραιο κειμενο παντως και πολυ πρωτοτυπος τροπος να υποδεχθεις τον Απριλη! Καλο μηνα!

PN είπε...

Το ότι φιλοξένησα κείμενο δικό σου ήταν επίσης γαμάτο! Η αδυναμία μου στα κείμενά σου είναι δεδομένη και δεν θα βαρεθώ ποτέ να την ομολογώ!

Τον κύριο εγώ τον σκότωσα κανονικά, αλλά είναι ωραίο ο καθένας να παίρνει αυτό που θέλει...

marianaonice είπε...

Καλά άπαιχτο το βίντεο!!!
Κι εγώ τον ίδιο επίλογο θα έδινα Σίντυ μου!!
Έτσι να μάθουμε πια να μη ντύνουμε με τη λαμπερή φαντασία μας τη γυμνή μίζερη πραγματικότητα των δήθεν κάποιων!!

Φιλιά!!

stojohn είπε...

Πήγε να με αποσπάσει λίγο ο βύζος της Ράντου, αλλά άμα τραγουδάει ο George Margaret, όλα τα υπόλοιπα είναι σε δεύτερη μοίρα...

cinderella είπε...

@ Αρτάνις μου το βίντεο εκλπληκτικό έτσι;;; :):):)
Πολλές καλημέρες από την Αθήνα σε όλους σας εκεί!!!!

cinderella είπε...

@ Κατερίνα...είπαμε...οι απάτες και οι αυταπάτες...κάποια στιγμή τελειώνουν. Και το τέλος είναι δυστυχώς γι αυτές οριστικό.

cinderella είπε...

@ Wilma μου καλή σου μέρα και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!!! Ευχαριστώ για τις ευχές!

cinderella είπε...

@ Χριστινιώ...με έχεις καταλάβει πια!!!!!! :)))))
Καλό μήνα κούκλα μου!!!! Φιλάκιααα

cinderella είπε...

Τον σκότωσες εεε; Μια χαρά του κανες μωρέ. Μαλάκας μου φαινότανε!!!

cinderella είπε...

@ Μαριάνα ακριβώς! Χαίρομαι που σου άρεσε το βίντεο! Είχε πλάκα!!!

cinderella είπε...

@ Stojohn...άσε μας καλέ μου!!! Πανε να γίνεις θαυμαστής της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο fb και άσε τα υπόλοιπα! Τα ακούν και μερικοί άλλοι και παίρνουν θάρρος!!!