Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2009

yes, yes, yes, eklo...yes!

Πάρα πολύ χαίρομαι που έχουμε εκλογές. Έχω ενθουσιαστεί. Αυτή η χώρα δεν σε αφήνει να πλήξεις ποτέ. Πάρα πολύ ενθουσιασμένη είμαι. Με πέτυχε η Ινδή μου στη κουζίνα και τρόμαξε να με γνωρίσει. Poor κορίτσι της είπα κι εγώ. Τυχερή είσαι που είσαι στα Λονδίνα και κάνεις μάστερ στην Αρχιτεκτονική. Αν ήσουν στην Ελλάδα θα δούλευες στο αναψυκτήριο του Μαγγίνα. Δεν με κατάλαβε η χαζή. Έφυγε απορημένη.

Βέβαια δεν είμαι και τελείως μες στην τρελή χαρά. Στεναχωριέμαι λιγουλάκι. Έλα, δεν θέλω χαζά! Δεν θα κατέβει τελικά η Βάνα στις εκλογές. Κρίμα. Θα κέρδιζε με διαφορά στήθους. Ούτε ο Ψινάκης. Στεναχωρήθηκα και μ’ αυτό. Η Έφη Σαρρή δεν ξέρω αν θα ξαναβάλει και μια μικροανησυχία την έχω αλλά μέχρι να ξεκαθαριστεί έμαθα ότι θα κατέβει η γυναίκα του Πασχάλη στη Β Αθηνών και ανακουφίστηκα κομμάτι. Τι ποιανού Πασχάλη παιδί μου; Του στιγμιαίου λάθους! Που άλλαξε την ιστορία στη μέθοδο αναπαραγωγής και διαιώνισης του ανθρώπινου είδους. Στιγμιαία πιάνονται τα παιδιά. Ένας φίλος μου – κακεντρεχής φυσικά – μου έλεγε τις προάλλες πως δεν πιάνονται στιγμιαία τα παιδιά. Αν είσαι απελπισμένη πιάνονται αφού τρυπήσεις με καρφίτσες όλα τα προφυλακτικά έξω από το σακουλάκι. Κακεντρεχής, το είπαμε. Στιγμιαία πιάνονται. Η γυναίκα του λοιπόν κατεβαίνει βουλευτής.

Καλέ και η Τσιντικίδου κατεβαίνει! Πες μου τώρα ότι δεν χάρηκες! Και η Πέμη Ζούνη! Αμέ! Την είδες; Εγώ την είχα δει πρόπερσι στο «Η Μαργαρίτα Γκοτιέ ταξιδεύει απόψε» με το Γεωργούλη. Και στο Όνειρο Καλοκαιρινής Νυκτός. Αυτό το είχα δει στα Χανιά κάνα δυο καλοκαίρια πριν. Εννοείται και στη σειρά του Παπακαλιάτη – πάρε με στη Σύρο μέσα στην βάρκα ρομαντικά. Ξεχνιέται αυτό; Αξίζει την ψήφο, την αξίζει.

Ξέρεις ποια δεν την αξίζει έτσι; Η Μπόκοτα. Έλα, δεν θέλω αηδίες. Η γυναίκα ήταν γρουσούζα! Δεν είχαμε σταυρώσει νίκη για νίκη όσο ήταν παρουσιάστρια! Και δεν μιλάω μόνο για τη Eurovision! Μιλάω και για τα παιχνίδια χωρίς σύνορα (JSF) κάθε Κυριακή στην ΕΡΤ. Στηνόμουν το πιτσιρίκι εκεί να απολαύσω αλλά φευ. Όλες οι χώρες που και που κέρδιζαν, εμείς μόνιμα πάτος. Γρουσούζα σου λέω. Άπαπα. Μην την σταυρώσεις, δεν θα βγει.

Και η γυναίκα του Νταλάρα κατεβαίνει. Η κυρία Νταλάρα. Δεν φταίω εγώ αλλά συνέχεια μου έρχεται στο μυαλό η ατάκα του Λαζόπουλου, δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα και γελάω! Από χτες δηλαδή.

Κι ο Ανατολάκης κατεβαίνει. Σαν γαύρος πρέπει να τον υπερασπιστώ. Να τον στηρίξω σε αυτό το δύσκολο αγώνα. Αλλά να φοβάμαι ότι ούτε τη δικιά του τη ψήφο δεν θα πάρει και στεναχωριέμαι.

Ο Σημίτης δεν κατεβαίνει. Κατεβαίνει όμως ο Έβερτ στο επικρατείας. Εγώ πάρα πολύ τον αγαπάω τον Μιλτιάδη κι ας είναι 6424673 χρόνια στην πολιτική σκηνή όπως και ο θείος Αχιλλέας που λογικά θα πρέπει να έχει θάψει τους πάντες από τον κύκλο του και γι αυτό πλήττει θανάσιμα και αντί να παίζει πρέφα στο καφενείο, ασχολείται με τα κοινά. Τον Μιλτιάδη όμως τον συμπαθώ για άλλο λόγο. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Ο Θεός να του δίνει χρόνια. Σώθηκε το σπίτι της φίλης της μαμάς μου, της κυρίας Νίκης στο Πικέρμι. Τυχερή, τυχερή δεν λες τίποτα. Η φωτιά πλησίασε αλλά ευτυχώς ακριβώς απέναντι της μένει ο Έβερτ. Και έτσι αποτράπηκε το κακό. Ούτε κουκουνάρι δεν τους άρπαξε. Καλός ο Έβερτ, καλός.

Έφτασαν οι εκλογές λοιπόν. Άμα μάθεις κάτι τελικά για τη Σαρρή πες μου σε παρακαλώ. Και μην με αφήσεις σε μαύρα σκοτάδια. Με τον Πύρρο Δήμα τι έγινε; Η Άννα Βαγενά θα βγει η τσάμπα πίνω; Και η Καφαντάρη; Η Καφαντάρη παιδιά;

29 σχόλια:

Ο Μικρός Ναυτίλος είπε...

κατεβαίνουν όλοι αυτοί στις εκλογές.. ουάου... κατάντια, όχι αστεία.. αα, ο Γεργούλης δεν είναι πολύ κοντός σε live έκδοση; τον είχα πετύχει κάποτε στη Βουκουρεστίου, κοντό μού φάνηκε.

Χάρης είπε...

Δεν κατάλαβα? Καλύτερα κυβερνάνε οι πολιτικοί απ' ότι θα κυβερνούσαν αυτοί? :)
Έλα δεν θέλω αηδίες! (που λες κι εσύ)
Τέλος πάντων. Πάω για ύπνο. Πάω να δω όνειρο πως θα ήταν το κοινοβούλιό μας με όλους αυτούς. Καληνύχτα.
Σε φιλώ...

Artanis είπε...

Αχα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα όλα τα λεφτά αυτό το ποστ...
Να έβλεπα τον Ψινάκη με σταυροκούμπωτο πουκάμισα μεταξωτά ανοιχτά στο στέρνο και μωβ χαλαρό φουλάρι να αποκαλεί τους υπόλοιπους 299 "Τρελές", και τί άλλο!!!
Ο μόνος σοβαρός αποδείχτηκε αυτός, πάντως...
Φιλιά πολλά απο ΝΖ, καλά να περνάς...

apos είπε...

Η Δάφνη Μπόκοτα είναι φαβορί-αουτσάιντερ και θα φροντίσει να φέρει τις ψήφους από το γκρουπ των χωρών της Βαλτικής, το οποίο ως γνωστόν δεν μας δίνει πάνω από 3.

Διότι τελικά, αν το καλοσκεφτείς, τι μας έμεινε να χαιρόμαστε; Eurovision και εκλογές...

habilis είπε...

Tον Κάτμαν δεν βλέπω ακόμα υποψήφιο καί ανησυχώ.
:-))

KitsosMitsos είπε...

Όλοι στην αρένα! Όλοι στην μάχη!
Εσείς δεν θα κατέβετε;

leondokardos είπε...

cindy μου γιατί εκπλήσεσαι με τη συμμετοχή ανθρώπων του θεάματος στους συνδιασμούς των κομμάτων;;;
Κορίτσι μου εκεί είναι ο χώρος τους. Θέατρο το πολιτικό μας σύστημα δεν έχει γίνει ;;;
Θεατρίνοι όλλοι τους.
Και εμείς χειροκροτάμε,εκστασιασμένοι απο τις μαλακίες τους. Σύμφωνοι, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως υπάρχουν και πολίτες, πιστοί σε μιά ιδεολογία, όποια κιαν είναι αυτή,που ψηφίζουν ακριβώς με βάση αυτή τους την ιδεολογία, αδιαφορώντας ίσως για τα πρόσωπα των συνδιασμών. Και αυτούς εγώ τους θαυμάζω. Μόνο που είναι λίγοι.
Τέλος πάντων.

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα!
Λοιπον, εμενα δεν με ενοχλει να κατεβαινουν ως υποψηφιοι ηθοποιοι, αθλητες κτλ..αλλωστε απο αρχαιοτατων χρονων ξερουμε πως καθε Ελλην πολιτης εχει δικαιωμα και υποχρεωση συμμετοχης στα κοινα. Ο χωρος προελευσης λοιπον δεν με απασχολει. Στην τελικη, ενας αθλητης που εχει αγωνιστει για την τιμη της χωρας, πιθανως να εχει πιο αγνα κινητρα και να την αγαπαει περισσοτερο απο τους διαφορους καρεκλοκενταυρους...
Το ηθος ειναι που με ενδιαφερει. Γιατι κυρια μου αλλο το να εισαι ηθοποιος (που εξ' ορισμου σημαινει ποιω ηθη) αλλο το να βγαινεις και να ξεκατινιαζεσαι σε καθε ευκαιρια. Αλλο το να εισαι τραγουδιστρια και αλλο το να εξευτελιζεις ακομα και αυτη την ιδια σου την επιθυμια να συμμετασχεις με τραγουδια του τυπου "σταυρωστε με"...
Εν ολιγοις, δεν υπαρχουν ουτε στεγανα ουτε στερεοτυπα. Αν εχεις διαγει εναν σεμνο βιο, εχεις ηθος και παιδεια (με την ευρυτερη εννοια) και μπορεις να μου αποδειξεις οτι θες να προσφερεις και οχι να φας...τοτε και μονο τοτε θα σε ψηφισω!

phlou...flis είπε...

Και σε ορισμένους, ημερολογιακά μας έρχονται κουτί. Μικρές διακοπές μέσα στον οκτώβρη

Σοφία είπε...

Μήπως θα πρέπει να καταγράφουμε αυτούς που ΔΕΝ καταβαίνουν στις εκλογές; Γιατί αυτοί που κατεβαίνουν σαν πολλοί μου φαίνονται...

Nikos Lioliopoulos είπε...

update: Δεν κατεβαίνει ο Τσιτουριδης ούτε η Ποπη Μαλιωτακη!

Kος Μηδενικός είπε...

Νταλάρα, Νταλάρα η αγαπημένη μου πόλη!

Για τη Μπόκοτα πάντως κοπελιά μαζί σου! Όχι...όλα για όλα! Η γυναίκα είναι γρουσούζα. Δεν το συζητώ!

Αυτή η σύζυγος πάντως του στιγμιαίου λάθους, πόσο icon φιγούρα μπορεί να είναι; Και ο φίλος σας - όχι ιδιαίτερα κακεντρεχής...εγώ θα τον έλεγα ρεαλιστή - μια χαρά τα λέει! Να τον ακούτε σας λέω αγαπητή μου. Λίγα είναι τα στιγμιαία λάθη στη ζωή. Αν σου βγουν βέβαια σε καλό...τότε είναι άλλο πράγμα!!

cinderella είπε...

@ Mικρέ μου Ναυτίλε δεν τον θυμάμαι καλά να σου πω! Γενικά το θεωρώ λίγο υπερτιμημένο - δεν είναι αυτό που λέμε και τεράαααστιο υποκριτικό ταλέντο - οπότε μου περνά αδιάφορος! Νομίζω έχει εγκλωβιστεί στο καλούπι του ωραίου - έχουμε δει και καλύτερους!!! ήμαρτον - και δεν κάνει καμιά περαιτέρω προσπάθεια - παρα μόνο να κάνει καριέρα στο Hollywood όπως πολλοί ακόμα νέοι, ωραίοι και ανόητοι έλληνες!

cinderella είπε...

@ Όχι Χάρη δεν κυβερνάνε καλύτερα οι υπόλοιποι από αυτούς αλλά θεωρώ τρομερή υποκρισία που οι ηθοποιοί κλαίγονται πως τα μοντέλα τους τρώνε τις δουλειές. Αυτοί τρώνε τις δουλειές των πολιτικών αλλά δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται γι αυτό!! χχχ!!
Και με ενοχλεί που αυτό πέρα από την πλάκα γίνεται για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. Εδώ το καλό πράμα περάστε κι από μας!!
Φιλί μεγάλο και σε σένα!

cinderella είπε...

@ Αρτάνις θα είχε πλάκα ομολογουμένως!! Βέβαια αν κρίνουμε από άλλους που ήδη έχουν κάνει καριέρα...οι άνθρωποι αλλωτριόνονται στα έδρανα. Σοβαρεύουν - βλέπε Άντζελά Γκερέκου!!! Φιλί εκεί μακριά!!

cinderella είπε...

@ Απος έχεις ακούσει για νέες παράνομες ελληνοποιήσεις από Βαλτική; Όλοι στον Πειραιά θα ψηφίσουν; Αυτή ούτε τη ψήφο της δεν θα πάρει, άκου με! Το ψηφοδέλτιο της θα βγει άκυρο!
Φιλί και καλημέρα!

cinderella είπε...

@ habili μου τον άλλον θέλω...που δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν. Τον φίλο του Κάτμαν...εκείνος θα φέρει ψηφαλάκια...εκείνον να κατεβάσουν! Είχε κάτι το αναρχοαυτόνομο πάνω του, γι αυτό έφυγε κι από την Πάνια!

cinderella είπε...

@ Κίτσε Μίτσε μου θα κατέβαινα αλλά δεν προλαβαίνω να ραφτώ. Γι αυτή τη στιγμή ζω, μην νομίζεις. Που θα αναμετρηθώ με την Παπακώστα. Όνειρο το έχω.

cinderella είπε...

@ Λεοντόκαρδέ μου, μου άρεσε ο παραλληλισμός πολιτικής και θεάματος! Μπα, δεν εκπλήσσομαι πια!
Πάντως ναι, αυτοί που είναι οι πιο αξιέπαινοι είναι όσοι στηρίζουν ιδεολογίες και όχι φρου φρου και αρώματα. Αλλά είναι λίγοι όπως λες κι εσύ. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου!
Φιλί μεγάλο γλυκέ μου!!!

cinderella είπε...

@ Χριστινιώ εμένα με ενοχλεί που όλα αυτά τα πρόσωπα χρησιμοποιούνται ως κράχτες για να μαζέψουν τους ηλίθιους που θα εντυπωσιαστούν από τη Χ ηθοποιό και τον Ψ αθλητή που θα κατέβει στις εκλογές. Με ενοχλεί που η πολιτική στην ουσία της έχει μπει στο περιθώριο και οι προτάσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα μετά από την Ψ λαμπερή τηλεοπτική περσόνα που κατεβαίνει στις εκλογές.
Έτσι δεν είναι;

cinderella είπε...

@ phloufli μου κι εγώ διακοπές θα κάνω! Μαζί σας! ;)

cinderella είπε...

@ Σοφία καλή ιδέα! Λοιπόν εγώ δεν κατεβαίνω. Καρατσεκαρισμένο. Εσύ μάλλον όχι ε; Μέχρι στιγμής 2 σιγουράκια! :):):)
Καλημέρες κορίτσι!

cinderella είπε...

@ Nίκο για τον Σάββα δεν πειράζει! Αλλά η Πόπη γιατί;; Πολύ κρίμα. Πολύ στεναχωριέμαι!

Kος Μηδενικός είπε...

Σειρά μου τώρα;;;;;

cinderella είπε...

@Μηδενικέ τι λέτε; Γιατί δεν σας πιάνω; Νταλάρα η αγαπημένη μου πόλη; Ρίξτε υπότιτλους!

Ο φίλος μου είναι κακεντρεχής πάει και τελείωσε. Δεν θα μου πείτε εσείς τι είναι! Ααααα!!

cinderella είπε...

Αααααα θα σας δείρω!!! Μην με παρακολουθείτε!! Τρομάζω λέμε!!!

Kος Μηδενικός είπε...

Δεν μου βλέπατε κα Δύο Ξένους! Αχ, αχ! Και θέλετε να πάτε και μπροστά! Αθάνατη ατάκα Σοφίας Φιλιπίδου είναι. Αμάν, όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω; Νισάφι! Μου έχετε και πολιτική άποψη!

Kος Μηδενικός είπε...

Χαχαχαχαχαχα!!!! Μπουυυυυυυυ!!!!!

cinderella είπε...

Δεν το θυμάμαι είναι γεγονός. Έβλεπα Δυο ξένους. Σας παρακαλώ. Με προσβάλλετε! Θυμάμαι, ήταν όταν πήγαν να ψάξουν τη Μίνα. Αλλά την ατάκα...δεν! Κρίμας. Μην με τρομάζετε λέμε!!! αααααα!!