Τετάρτη, Μαρτίου 10, 2010

Τι έγινε Γιωργάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;

Την ώρα που το λίτρο η αμόλυβδη έχει φτάσει κοντά στο 1.5 ευρώ, πριν ακόμα εφαρμοστεί η αύξηση του ΦΠΑ από τους μαυραγορίτες βενζινοπώλες γνήσιους απογόνους του Καλογήρου (του Σπύρου καλέ) στη «Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά», ο Γιώργος κάνει διακοπές μέσω του κοινωνικού Τουρισμού αφού στήθηκε σε ουρές και κόντρα ουρές για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο χαρτάκι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για Γερμανία και ΗΠΑ.

Ενώ το αίμα μου έχει ανέβει στο κεφάλι και σε κάθε βενζινάδικο που πηγαίνω τσακώνομαι για να μου δώσουν απόδειξη (εγώ και ο Συκοφάντης κι ας μην έχω το μπόι του και τη λεβεντιά του – όχι δεν τον έχω δει ποτέ) απειλώντας πως δεν θα πληρώσω, τα βράδια χαλαρώνω χαζεύοντας φωτογραφίες του Γιώργου από τις διακοπές στην Ευρώπη και την Αμερική. Να, εδώ ο Γιώργος μπροστά από την Πύλη του Βραδεμβούργου αγκαζέ με τη Μέρκελ. Εδώ, εδώ ο Γιώργος μπροστά από το Κοινοβούλιο πιάνει το χέρι της Μέρκελ. Κι εδώ ο Γιώργος μπροστά από το τείχος χαμογελάει και κλείνει το μάτι στη Μέρκελ.

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται και στις ΗΠΑ όπου να ο Γιώργος φιλάει την Χίλαρι. Εδώ ο Γιώργος χαϊδεύει τη Χίλαρι και εδώ ο Γιώργος υποκλίνεται στη Χίλαρι.

Είναι εντυπωσιακό που όλες οι κοντές ξανθές τσαχπίνες βλαχάρες τούτου του πλανήτη με έπαρση και καμάρι κάνουν τεμενάδες στο αγόρι μας.

Και του τάζουν ηθική στήριξη και τους μοιράζει χαμόγελα, και του τάζουν πολιτική στήριξη και τους ξαναμοιράζει χαμόγελα, και του λένε θα τους πατήσουμε κάτω τους κερδοσκόπους κι αυτός γνέφει καταφατικά με αγαλλίαση.

Η οικονομική στήριξη δεν αναφέρεται γιατί είναι σίγουρη. Δεν πιστεύω να παραμυθιάζεται έστω και ένας για την έκβαση του ειδυλλίου. Εξάλλου έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Είναι αυτό το ψηστήρι πριν από…το γεγονός. Αυτό μωρέ…το “πονάω αλλά μ’ αρέσει το κάνω για τη μέση”. Ναι ντε…αυτό της Τζούλιας. Σου λένε άμα το δώσεις από το πρώτο ραντεβού δεν έχει χάζι. Άσε να τον ψήσουμε λίγο…να το παίξουμε δύσκολες…δεν το έχουμε εύκολο στο χωριό μας (το χαρτζιλίκι βρε). Θα ενδώσουν είμαι σίγουρη. Εδώ ενέδωσε η τραβεστί στον Παπακαλιάτη. Αυτές θα πουν (τελικά) όχι; Όχι!

Γιατί οι εξοπλισμοί είναι πολλοί Γιώργο! Και να τα χιλιάδες όπλα για τα τιμημένα στρατά της χώρας και να τα αεροπλάνα και τα βαπόρια…κλείνεται η συμφωνία με τους φίλους τους καλούς. Και να το 6% επιτόκιο δανεισμού, την ώρα που οι ομογενείς δέχονται να αγοράσουν ομόλογο για να μας βοηθήσουν με 2-3%, αριθμός που θα δελεάσει και τους Έλληνες για ένα ελληνικό ομόλογο που θα μοιραστεί εσωτερικά. Την ίδια ώρα μάλιστα που οι τράπεζες δίνουν 1.2% ετήσιο επιτόκιο για καταθέσεις…παραδείγματος χάρη η Εμπορική! Τι να σου λέω λατρεία μου. Αλλά τι να πεις. Το ξένο είναι πιο γλυκό. Και πιο ακριβό. Κάτι σαν φύκι για μεταξωτές κορδέλες που θα ξεχρεώνουν και τα δισέγγονά μας επειδή εμείς στήνουμε…παιχνίδια εξουσίας. Ε ναι! Σας παρακαλώ δεν θα θελα! Μήπως γίνεται αυτή την τσόντα εγώ να μην τη δω;

10 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Θεα οπως παντα! Ο τροπος σου να καυτηριαζεις την επικαιροτητα ειναι μοναδικος! Επεστρεψες και αρχισες να ξαναγραφεις για τα καλα ε;;;!!! Αντε, καιρος ηταν!

katerina είπε...

Τι έγινε θα γυρισει πίσω ο Γιωργος ή θα συνεχίσει και καμιά Λατινική Αμερική.
Μπά όχι. Στην Αργεντινή Γιώργο μου, στην Αργεντινή να πας. Εκει που ειναι και όμορφη και classy η κυρία. Μια μελαχρινή, δεν χρειαζεται στην συλλογή του;

Εδώ μιζερα τα πραγματα. Αντε να βουτάς τον Σαχινίδη και τον Παπουτσή απο το αυτί, και να τους νουθετείς να μην μαλώνουν. Ασε που κάτι ψωμοζητουλες, δεν καταλαβαίνουν ότι ο μισθός ειναι πολυτελεια βρε, αφου τωρα δεν θα χρειαζεται να ξοδευτουν για να βγάλουν βίζα.
Πως να πεισεις τους άξεστους ότι η "εθνική υπέρηφάνεια" φωτίζει τόσο πολύ που δεν χρειαζεται πλέον να αναβεις το φως (και να πληρώνεις την ΔΕΗ).

Γιατί να χρησιμοποιείς το αυτοκινητο σου, και να καις βενζίνες- κάνεις και έξαλη την Τίνα- να κάθεσαι στο σπιτι σου και να απολαμβάνεις τους τηλε-ευαγγελιστές να τονώνουν το εθνικό σου φρονημα. Αμα μπουκώσεις πολύ και απο κανένα Πρετεντερη, βάλε να χαζεψεις λίγη Τζουλια.

Μόνο ένα παραπονο έχω απο την Κυβερνηση. Δειτε την Τίνα, δειτε και την Jouanno, την γαλιδα ομολογο της και παρηγορητρια του φίλου μας, του συμμαχου μας, του κοντου (που όποιος τον ξαναπει κοντό, να του βγει το μάτι). Που να την εμφανίσεις γαμώτο την Τίνα;

Αλλά την ΕΡΤ να την πληρώνεις. Είναι εθνικό το καθήκον.

Y.G.Εξαιρετικό Cindy. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ!!!!

dyosmaraki είπε...

Μπααααα! Οι πληροφορίες μου λένε πως ο επόμενος σταθμός του Γιωργάκη θα είναι στο Αφγανιστάν. Θα αναλάβει λέει διοικητής του εκεί αεροδρομίου....

Καλά φοβερός ο τρόπος που περιγράφεις τις καταστάσεις

Καλημέρες πολλές

Artanis είπε...

ΚΙ έλεγα κι εγώ από πού είναι η ατάκα...
Γέλασα πολύ, πάντως :Ρ
Φιλιά...

leondokardos είπε...

Τον έφαγες τον άνθρωπο!!!
Μα επιτέλους δε μπορούμε να εκτιμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτός ο ακούραστος ηγέτης μας;
Ατρόμητος, μέσα στο αεροπλάνο, να τριγυρνά το κόσμο, να υποκλίνεται, να χαιρετά, να μιλά άπταιστα τα αγγλικά,τη μητρική του γλώσσα.
Ιδού το αποτέλσμα: "καλό κουράγιο" μας εύχεται ο Ρεν. "Ζητω η Ελλάς" ανακράζει ο Ομπάμα !
Κι εσεις, Ελληνίδες 'Ελληνες, αχάριστοι, κάνετε έτσι για τις...οριζόντιες μειώσεις στους μισθούς και τα επιδόματα.!!
Γλυκιά μου Cindula, πάω να πιώ το τσιπουράκι μου, πρώτον για να μου ανοίξει την όρεξη και δεύτερον για να με κοιμίσει το μεσημεράκι, μήπως ξεφύγω λίγο, μήπως ονειρευτώ...
Και σκέψου να δώ το Γιωργάκη στον ύπνο μου !! Η φωνή τρόμου θα φθάσει σε σένα !!!!!!

BUTTERFLY είπε...

Σε ματιασα καλο μου; Που εισαι;

hackaday είπε...

"Εξάλλου έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα." Σωστώ αυτό αλλά ο έρωτας θα περιέχει και μπόλικο σεχ. Αγοράστε τις βαζελίνες με τις ντουζίνες.

hackaday είπε...

Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση.

KitsosMitsos είπε...

Εγώ του δανείζω με 5 πάντως αν τα χρειάζεται τόσο πολύ. Αρκούν φαντάζομαι.

BUTTERFLY είπε...

Που χαθηκες εσυ κοριτσακι;;;