Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2008

Σκέψεις ενός ξενυχτισμένου μυαλού Νο 2. ...

Και να που η Αθήνα έχει 5 εκατομμύρια κατοίκους κι ο Μέρφυ δίκιο. Γιατί όταν Σάββατο βράδυ έχοντας βγει με τις φίλες σου, πέσεις είτε στο Γκάζι, είτε στου Ψυρρή, είτε στο Κολωνάκι πάνω στον πρώην δε χάθηκε ο κόσμος. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε. Μεγάλα παιδιά. Αν όμως πέσεις πάνω στον πρώην την ώρα που ο νυν έχει μπει στο ίδιο μαγαζί για να σε βρει και να σου κάνει έκπληξη τα πράγματα δυσκολεύουν. Κι αν ο νυν αντιπαθεί πολύ τον πρώην κι αν ο πρώην το παίζει πολύ αφ’ υψηλού κι αν η κολλητή σου έχει απλώσει το χέρι για συμπαράσταση τότε αυτή θα την πληρώσει. Γιατί αφενός η βραδιά θα της μείνει αλησμόνητη, αφετέρου το χέρι της θα πονά για λίγες μέρες από το σφίξιμο. Κι αυτό που με πειράζει περισσότερο δεν είναι ότι ο νυν τσαντίστηκε, ούτε ότι ο πρώην μας κέρασε σφηνάκια με sambuca, ενώ εγώ δε μπορώ ούτε να την μυρίσω μετά από ένα μεθύσι άλλο πράγμα που είχα κάνει πριν δύο καλοκαίρια, έναν Ιούλιο όπου έβλεπα τη θάλασσα να κινείται σαν εκκρεμές. Είναι που γράφω με το ένα χέρι. Ακόμα.
....................................................................................................
Είδα τη θεατρική παράσταση «Το Γάλα». Νομίζω ότι αν πω ότι συγκλονίστηκα θα είναι το ελάχιστο. Στη παράσταση δεν θα αναφερθώ. Να πάτε να τη δείτε, να ψυχοπλακωθείτε, να προβληματιστείτε, να δείτε σε τι κοινωνία θα φέρουμε τα παιδιά μας και να αφήσετε τα φουστάνια της μαμάς σας, αμάν πια κοτζάμ άνθρωποι. Προπαντός να δείτε πως είναι να ζεις σε μια κοινωνία που δεν σε αποδέχεται και πως νιώθουν αυτοί που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αφομοιωθούν μέσα σε αυτή. Ο πιτσιρικάς που υποδύεται το Λευτέρη είναι εκπληκτικός. Ονομάζεται Αλέξανδρος Μπαλαμώτης και γράφω το όνομα γιατί κάποια μέρα θα γίνει πολύ διάσημος ηθοποιός κι εγώ θα περιμένω υπομονετικά στην ουρά για αυτόγραφο σαν άλλη Ρουβίτσα. Φιλική συμβουλή μόνο του δίνω, μόλις γίνει πρώτο όνομα να μην δώσει συνέντευξη στο Gala στη Μαρία Σταματέρη και να μη βγει στο κους-κους στο μεσημέρι. Ας τον πουν σνομπ. Καλύτερα.
...............................................................................................
Αύριο του Ευαγγελισμού κι αυτή τη γιορτή τη χαίρομαι γιατί λατρεύω τον τηγανιτό μπακαλιάρο. Βέβαια και το Πάσχα σαν γιορτή το λατρεύω κι ας σιχαίνομαι το αρνί και τη μαγειρίτσα αλλά αυτό είναι δείγμα του πόσο παράξενος άνθρωπος είμαι αλλά δε βαριέστε, όλοι έχουμε κουσούρια. Η παρέλαση με αφήνει παγερά αδιάφορη. Αν είχα υπάρξει σημαιοφόρος και σε αυτή θα τη λάτρευα. Αν δεν είχα κληρωθεί θα τη μισούσα. Δεν έτυχε όμως να ξαναπαρελάσω έκτοτε και το μόνο που θυμάμαι από τα μαθητικά μου χρόνια για τη συγκεκριμένη γιορτή ήταν μια θεατρική παράσταση στην οποία ήθελα να παίξω τη Μαντώ Μαυρογένους κι ας μην υπήρχε σαν ρόλος. Η δασκάλα μου επί ματαίω προσπαθούσε να με πείσει. Και η μαμά μου σαν κλασική μαμά δεν ήρθε στο σχολείο να πάρει το μέρος μου. Πήρε το μέρος της δασκάλας και το θέμα έληξε εκεί. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω.
............................................................................................
Και μερικές απορίες: Οι κάτοικοι του κέντρου χάρηκαν με την αποκομιδή των σκουπιδιών επειδή καθάρισε η πόλη ή επειδή κάθε κάδος μαζί με τα στολίδια του έπιανε 3 θέσεις parking;
Οι οδηγοί που βρίζουν τους ταξιτζήδες έχουν σκεφτεί τι χαρακτήρα θα έβγαζαν αυτοί αν ήταν στο τιμόνι επί 10 ώρες κυκλοφορώντας σε αυτή τη χώρα; Κι όταν προτάσσουν το επιχείρημα ότι αυτοί όμως είναι επαγγελματίες για να υποστηρίξουν την άποψή τους τι εννοούν; Ότι έχουν σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της ζωής;

58 σχόλια:

mmexer είπε...

Έκατσα αναπαυτικά στον καναπέ και διάβασα ότι έχασα!!!!

Προσυπογράφω για "Το Γάλα".... Από τις καλύτερες παραστάσεις!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καλημέρα εριστικό γαυράκι.
Σημείωσα να πάω να δώ την παράσταση αυτή(για να δώ και τι γούστα έχεις),χάρηκα που έφαγες πακέτο με τον νύν και τον πρώην(χεχεχε..κακός άνθρωπος ε;)-κρίμα που δεν τις παίξανε,χάρηκα που δεν είσαι τούβλο να χαίρεσαι με τις παρελάσεις και τις εθνικές εορτές,εύχομαι καλή όρεξη απο τον μπακαλιάρο και καλη ξεκούραση για σήμερα(με πιάνει και το καλό μου που και πού).
Υ.Γ.:Για τους ταρίφες θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως.Αν δεν μπορούν να αντέξουν 10 ώρες στην χαβούζα να κάνουν άλλη δουλειά,να γλιτώσουμε και εμείς απο τόση κίνηση καθημερινά και απο άλλα πολλάααα..Φιλάκιααα..

Thalassini είπε...

Oλα αυτά μαζί???Χαλαρά!!Δεν είναι τίποτα η άνοιξη και τα λουλουδάκια!!Σε φιλώ πολυ!

NdN είπε...

Καλημέρα Cinderella,

Δεν βλέπω κανένα κακό στην συνάντηση του νυν και του πρωην. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να τρέχφει αισθήματα ο νυν για τον πρώην ή και ατίστροφα. Κανενός είδους συναίσθημα, συμπάθειας ή αντιπάθειας. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να απλώσει κάποιος χείρα βοηθείας. Ποιος πια έχει τόσο μεγάλη ανάγκη όταν συναντά πρώην; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Εμείς στη Σαλονίκη καθότι είμαστε μικρή πόλη (ή ένα μεγάλο κρεβάτι όπως έχει ειπωθεί) δεν δίνουμε σημασία σε τέτοιες συναντήσεις. Στο Λονδίνο δετέτοιες συναντήσεις σπανίζουν ακόμα περισσότερο.
Στα του θεάτρου δεν έχω κάτι να σχολιάσω.
Στα της παρέλασης επίσης. Μπακαλιάρο δεν θα φάω. Θέατρο δεν έπαιξα ποτέ μου, άλλωστε θα ήμουν απιστευτα κaκός ως ηθοποιός. Αυτά και για την 25η Μαρτίου.

Πάντως δεν ξέρω τι λες, μερικοί ταρίφες είναι ανεκδιήγητοι. Κάθε φορά που έχουν απεργία, ανασαίνει η πόλη.

Καλη σου μέρα!

Roadartist είπε...

πο πο πο καταιγιστική είσαι!!! Να σου αφησω τις ευχές μου για τη μερα που ....μολις περασε (δεν πειραζει καλλιο αργα παρα ποτε) και τις καλησπερες μου... :) ΦΙΛΙΑ!

pafa64 είπε...

Γιατί βρε παιδιά πολιτισμένοι άνθρωποι δεν είμαστε?
Όσο για το θέατρο δεν είμαι για άλλο ψυχοπλάκωμα, δεν θα το αντέξω.
Κατάργηση τουλάχιστον των μαθητικών παρελάσεων και γενικώς των παρελάσεων θα έλεγα.
Θα έχει και καλούς ταρίφες ... σίγουρα ...
Την καληνύχτα μου.

cinderella είπε...

Τι παθαίνει όποιος είναι σε υπερένταση; Δεν κοιμάται! Σωστά!!

@mmexer βολέψου και διάβασε τι περνώ και δεν το ομολογώ!! Το Γάλα ήταν υπέροχο. Βέβαια η μαμά μου το είχε δει πέρυσι στο Εθνικό και μου είπε οτι ήταν ακόμα καλύτερο. Ασε και είχα να συγκλονιστώ σε θεατρική παράσταση χρόνια. Αφού έκανα ώρα να συνέλθω!!
Καλημέρες!! :))

cinderella είπε...

@ Νίκο
Αν πας και δεν σου αρέσει δεν θα φταίω εγώ!! Να το ξέρεις γιατί είσαι ικανός να μου ζητήσεις και τα ρέστα επειδή σου χάλασε τη διάθεση το έργο!!
Όσον αφορά το σκηνικό με τον πρώην και τον νύν εγώ απλά ήμουν η κολλητή που άπλωσε το χέρι βοηθείας, είπε πολλές μαλακίες για να μην υπάρχει παγωμάρα, χαμογελούσε σαν το παιδί της crest και ήπιε το σφηνάκι sambuca. Πολύ χάλια όμως!! :)))
Ρε όχι και τούβλο! Άκου εκεί τούβλο! Σε λίγο θα με (ξανα)πεις και μανταμίτσα δηλαδή!! χαχα
Καλημέρες!!

cinderella είπε...

@ Θαλασσινή μου
Σαν να λέμε δηλαδή και που να σφίξουν οι ζέστες;; :))
Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου!!

cinderella είπε...

@ Νdn μου τη λες ή ιδέα μου είναι; Δεν είναι ιδέα μου! Μου τη λες!
Εσείς στη Σαλονίκη είναι που είστε μεγαλόψυχοι άνθρωποι και δεν έχετε τέτοια ζόρια. Έχετε μεγάλες καρδιές. Εδώ κάτω εμείς είμαστε μικρόψυχοι. Ζηλέυοουμε. Που και που κάνουμε και καμιά σκηνή. Μπελάς οι σχέσεις στην Αθήνα. Άστα να πάνε.
Ούτε εγώ έφαγα μπακαλιάρο γαμώτο. (:(:

Υ.Γ. Δεν εισαι θεατρίνος; Εντύπωση μου κάνει. Δηλαδή στις γενικές συνελεύσεις όταν μίλαγες ως εκπρόσωπος της ΠΑΣΠ αυτά που έλεγες τα πίστευες κιόλας; ;);)
(Δε φταίω εγώ!! Εσύ μου τα έχωσες!Ας πρόσεχες!) ;)

cinderella είπε...

@ roadartist μου είμαι η ρουφιάνα και έχω και ένα μαγνήτη κουλών καταστάσεων πάνω μου άλλο πράγμα!! :))
Καλημέρες και πολλά φιλιά κοριτσάκι!!

cinderella είπε...

@ Παντελή μου
πολιτισμένοι είμαστε. Άλλα είμαστε και λιγάκι ζηλιάρηδες. :))
Καλά η παράσταση δεν είναι λίγο ψυχοπλακωτική. Είναι πάρα πολύ! Αν δεν έχεις κλίση προς αυτά αστο καλύτερα!!
Οι παρελάσεις είναι φαινόμενο και παρωχημένο και οπισθοδρομικό αλλά όχι το μοναδικό σε αυτή τη χώρα!!
Καλημέρες και σε σένα καλέ μου!! :))

Matrix είπε...

Καλημέρα,

ελπιζω χτες να έπινες καφέ με τον νυν κάπου με ήλιο!

Τα περίεργα είναι για να γίνονται και να τα θυμάσαι...

Γαυράκι διαβάζω :( , δύσκολα σας βλέπω σήμερα...

Όσο για τους ταξιτζήδες έχω αντίθετη άποψη, αν και τα τελευταία χρόνια προσπαθώ με κάθε μέσο να τους αποφύγω.

BUTTERFLY είπε...

καλημερα!γεματο το σκ σου βλεπω...ελπιζω να ειχαν ολα αισια καταληξη ;-)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Αν πας και δεν σου αρέσει δεν θα φταίω εγώ!!
E ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΕΙ ΕΓΩ;;;ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ..
Όσον αφορά το σκηνικό με τον πρώην και τον νύν εγώ απλά ήμουν η κολλητή που άπλωσε το χέρι βοηθείας, είπε πολλές μαλακίες για να μην υπάρχει παγωμάρα,
ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΣΟΥ
ΕΕΕ;;; ΧΑΧΑΧΑ
χαμογελούσε σαν το παιδί της crest και ήπιε το σφηνάκι sambuca. Πολύ χάλια όμως!! :))) ΤΟ ΗΠΙΕΣ ΟΜΩΣ...ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ..
Ρε όχι και τούβλο! Άκου εκεί τούβλο!ΕΓΡΑΨΑΑΑ:ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΒΛΟΟΟ..ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΣΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ;;;
Σε λίγο θα με (ξανα)πεις και μανταμίτσα δηλαδή!! χαχα
Καλημέρες!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ...ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ,ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ...ΧΑΧΑΧΑ..;)

Δ. Τζ. είπε...

Τελικά αυτός ο Μέρφυ τα φέρνει από εδώ τα φέρνει από κει, αλλά πάντα επιβεβαιώνεται. Πάντως χαίρομαι που επικράτησε ψυχραιμία. Έτσι, "βορειοευρωπαϊκή" αντιμετώπιση: ο πρώην είναι (σαν) ένα καλό φιλαράκι.

Για το θέατρο θα το σημειώσω κι εγώ στην ατζέντα μου. Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω έχει ψυχοπλάκωμα, οπότε θέλει και ανάλογη διάθεση!

Σε σχέση με αυτό που λες για τα σκουπίδια στο κέντρο υπάρχει και άλλη μια παράμετρος: ολόκληροι δρόμοι είχαν... κλείσει λόγω των συσσωρευμένων απορριμμάτων. Όχι να παρκάρεις δε μπορούσες, αλλά να φτάσεις στο σπίτι σου (που λέει ο λόγος).

ΥΓ. Θέλει να αγιάσει κάποιος και δε τον αφήνουν! Το είχες πει κι εσύ κάποτε cinderella μου και σε θυμήθηκα τώρα. Θέλω να ανταποκριθώ στην πρόσκληση σου, αλλά με τις… προτάσεις μομφής τους δε μ' αφήνουν σε ησυχία, με τσιγκλάνε να γράψω για τα της πολιτικής. Που θα πάει όμως θα το γράψω κι αυτό...

cinderella είπε...

@ Συνάδερφε Matrix καλησπέρες! Όπως έχω ξαναπει δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ αλλά η αλήθεια είναι οτι κρίμα που χάσαμε μόνο για 2 πόντους! Δεν πειράζει. Τουλάχιστον ευρωπαϊκά περάσαμε στους 8 ενώ εσείς σκοντάψατε! Βέβαια όπως θα έχεις καταλάβει με το ποδόσφαιρο παθιάζομαι οπότε ελπίζω μέχρι το τέλος να μην σου δώσω περιθώρια να με πειράξεις! Φιλιά στη Ξάνθη έστειλα; Δεν έστειλα!! :))

Για τους Ταξιτζήδες έχω να πω πως όσοι οδηγούμε απλα΄μας είναι αδιάφοροι. Για τον υπόλοιπό κόσμο όμως τι γίνεται!

Τα κουλά γίνονται για να τα ζούμε και μετά να τα αφηγούμαστε και να γελάμε!! :))

cinderella είπε...

@ Xριστινιώ μια χαρά!! Όλα καλά! Το ίδιο ελπίζω και για σένα!! Φιλάκια κοριτσάκι μου!! :))

cinderella είπε...

@ Νίκο δεν έκανα διαφήμιση ρε!!! Τη γνώμη μου είπα! Η παράσταση αξίζει πραγματικά. Να πας να τη δεις. Να ψυχοπλακωθείς. Και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος!! :)))

Ναι καλέ με μέσο μπήκα. Μου έδωσαν τα θέματα. Λυμένα κιόλας!

cinderella είπε...

@ Δ. Τζ. μου
Αυτό πάλι που ένας γκόμενος γίνεται φιλαράκι μετά το χωρισμό ποτέ δεν το κατάλαβα και δεν το κατάφερα κιόλας. Δηλαδή είναι νορμάλ να βγαίνεις με τον πρώην για καφέ και να του λές τα προσωπικά σου; Μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος; Προβληματίζομαι!!

Την παράσταση να τη δεις και περιμένω κριτική! Βέβαια είναι sold out οπότε πρέπει να το κανονίσεις έγκαιρα αλλιώς δεν θα βρεις! Το θέατρο είναι στο Μεταξουργείο. Τέρμα Θεού, αρχή Αλλάχ. Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν είχα ξαναπερπατήσει σε αυτή την περιοχή. Με έκραζε και η soulmate οτι είμαι παιδί του Κολωνακίου...ψέμα μεγάλο! Αξίζει η εμπειρία! χαχαχα

Υ.Γ. Περιμένω να παίξεις να το ξέρεις!! Δεν ξεφεύγεις! :))

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Δεν θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος..Θέλω να μείνω πίθηκος..Εδώ θα είμαι να στην λέω,δεν πρόκειται να γλιτώσεις απο μένα..:)--
Σιγά μην ψυχοπλακωθώ με μιά ταινία που ονομάζεται γάλα.Cinderella με λένε; :)
Το περίμενα οτι μπήκες με μέσο..Θα έλεγες στους εξεταστές αυτά τα χαριτωμένα που τσαμπουνάς και σε εμάς και τσίμπησαν τα θύματα και σε πέρασαν..:)))
Και η άσχετη ερώτηση της μέρας:αυτή η φωτό που κότσαρες δίπλα στο άθλιο όνομα σου τι συμβολίζει;Φαντάζομαι είναι υψηλή τέχνη που δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι κοινοί θνητοί ε;χε χε..
Καλό βράδυ φάτσα.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Αυτό πάλι που ένας γκόμενος γίνεται φιλαράκι μετά το χωρισμό ποτέ δεν το κατάλαβα και δεν το κατάφερα κιόλας. Δηλαδή είναι νορμάλ να βγαίνεις με τον πρώην για καφέ και να του λές τα προσωπικά σου; Μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος; Προβληματίζομαι!!

ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ..:)-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ POST ΑΥΤΟ.

patsiouri είπε...

Προσυπογράφω κι'εγώ για το Γάλα.....
Και δε φέρνω παιδιά σ'αυτό τον κόσμο!!

Όσο για τον πρώην...μακάρι να κέρναγε και ο δικός μου πρώην σαμπούκες...

Equilibrium είπε...

Εγώ πάλι κάθησα στη μεγάλη τη μαξιλάρα, για να σε παρακολουθώ που μού μιλάς από τον όμορφο καναπέ σου.

Εδώ που τα λέμε, μαζί με τη μπόχα, όντως απελευθερωθήκαν και οι θέσεις πάρκινκ. :)

Θα τα λέμε!

BUTTERFLY είπε...

Μεγαλη συζητηση η φιλια μεταξυ πρωην...
Εξαρταται καταρχην απο τη θεση που εχει ο πρωην στην καρδια και στη ζωη σου. Θελω να πω πως αν ειναι ενας πρωην που δε σημαινε και πολλα για μενα, ΟΚ να ειναι καλα, αν τον δω θα του πω ενα γεια, θα χαρω να τον δω ευτυχισμενο, αλλα ως εκει. Σιγα να μην κρατησω και επαφη. Αν ομως ο πρωην μου, ηταν σχεση ζωης; Αγαπας εναν ανθρωπο, κανεις ονειρα μαζι του, τον αγγιζεις και σε αγγιζει βαθια στην ψυχη, μετα χωριζεις και μετα τι; Παυεις να τον αγαπας, παυεις να νοιαζεσαι γι' αυτον, μπορεις να του βαλεις απλα ενα Χ; Εγω παντως, δεν μπορω!Οχι οτι θα γινει ποτε "φιλαρακι", αλλα ενας πολυ πολυ δικος μου ανθρωπος, που παντα θα εχω αναγκη να του μιλαω που και που και να μαθαινω νεα του. Τωρα, να βγουμε και τετραδα με τους νυν...ΧΛΩΜΟΤΑΤΟ!
Βεβαια, μετραει και ο λογος που χωρισες με καποιον. Αν πχ απλα και οι δυο επαψαν να ειναι ερωτευμενοι, τοτε τα πραγματα ειναι απλα. Οταν σβησει αυτη η φωτια δεν ξαναφουντωνει. Εχω παραδειγμα πολυ δικο μου μακροχρονιας σχεσης (8 ετη) και συμβιωσης, που καποια στιγμη απλα τους τελειωσε και τωρα ειναι κυριολεκτικα σαν αδερφια! Εχουν επιχειρησεις μαζι, βγαινουν μαζι, ξερουν ο ενας τους δεσμους του αλλου, ειναι πλεον σαν οικογενεια.
Γενικα, ειναι ολα τοσο υποκειμενικα και η καθε περιπτωση τοσο διαφορετικη...

Elli είπε...

cinderella μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! λοιπόν χτές σκεφτόμουν όσα γράφεις στο πρώτο μέρος του post σου!
Επίσης, είδα και το γάλα! H αντίδρασή μου ήταν ίδια με τη δική σου!
Φιλάκια!

Artanis είπε...

Καλησπέρα Σταχτοπούτα...ήρθα να α πούμε κι από τον αναπαυτικό καναπέ σου...
1.Όσον αφορά τους πρώην, τους νυν και τους επόμενους, άσε τους να τα βρουν μεταξύ τους, και εσύ κάθισε κι απόλαυσε το θέαμα...Ά, πάρε και κανένα ξηροκάρπι, ενόσω θα πλακώνονται...
2.Το "Γάλα" δεν το έχω δει ακόμα, έχω διαβάσει όμως γι αυτό...Αν έρθει από 'δω κατά το καλοκαίρι...
3.Επίσης, μπακαλιάρο θα φάω το Σάββατο, 2 διαφορετικές συνταγές, με άγρια χόρτα και με σκορδαλιά, μας έχει καλέσει για φαγητό η μητέρα μου...
4.Τα παιδιά μου παρέλασαν φέτος, και είχα παρελάσει κι εγώ κάποτε, όταν ημουν στο Γυμνάσιο, προ αμνημονεύτων, που λένε...
5.Εμείς εδώ δεν έχουμε τόσο πολύ κίνηση, όσο εσείς, είναι σαφώς καλύτερη η κατάσταση...Τα σκουπίδια κι εμάς μας δυσκόλεψαν τη ζωή, τώρα είμαστε εντάξει...
Αυτά τα ολίγα, καλή μου, καλό σου βράδυ...

cinderella είπε...

@ Νίκο, ναι οι "χαριτωμενιές" μου πουλάνε! Τι δεν καταλαβαίνεις στο καινούργιο μου αβατάρ; Δείχνει το πόδι της cinderella την ώρα που της δοκιμάζει το γοβάκι ο πρίγκιπας από την ταινία! Καλησπέρες και φιλιά!

cinderella είπε...

@ patsiouri μου το Γάλα ήταν εκπληκτική παράσταση πραγματικά. Έχω την αίσθηση πως ήταν τόσο ωμή και συνάμα τόσο ανθρώπινη που δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!!
Για τα παιδιά δεν το σχολιάζω! Πολύ προσωπική απόφαση και πολύ νωρίς για μένα ακόμα!! Άσε να πήξει το μυαλό μας!! :))
Ρε πατσιουρί δεν ξέρεις τι μεθύσι είχα κάνει τότε γι αυτό το λες...Έκτοτε δεν μπορώ να τη μυρίσω. Και το ούζο επίσης. Μια από τα ίδια. Ενώ παλιά τα λάτρευα. Ελπίζω να μου περάσει κάποια στιγμή. :))
Φιλιά πολλά κοριτσάρα και καλά κουράγια με τα ζόρια!
Υ.Γ. Όταν κάνεις το ταττοο ενημέρωσέ μας!! :)))

cinderella είπε...

@ equilibrium καλώς όρισες στον οντά μου!! :))
Βολέψου όπου προτιμάς και εννοείται οτι απο δω και πέρα θα τα λέμε! ;)
Φιλιά πολλά!

cinderella είπε...

@ Χριστινιώ μου συμφωνώ πως αν ένας πρώην δεν λέει και πολλά ας πάει στο καλό. Αν όμως ένας πρώην αποτελεί κεφάλαιο στη ζωή μας, τον αγαπάμε, τον νοιαζόμαστε, αισθανόμαστε πράγματα γι αυτόν τότε γιατί τον αφήσαμε να γίνει παρελθόν; Κατά πόσο μπορούμε να τον δούμε φιλικά όταν έχουμε περάσει τόσα μαζί του και αν σημαίνει τόσα πολλά; Πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό για μας και πόσο πίσω μας πάει; Οι μεγάλες αγάπες δεν μετατρέπονται ποτέ σε φιλίες. Αυτό πιστεύω εγώ! Οι μεγάλες αγαπες καλό είναι όταν "τελειώνουν" να θάβονται κιόλας. Για καφέ με τον μεγάλο έρωτα της ζωής μας; Και στο μεσοδιάστημα sms από την νέα του αγάπη; Ποτέ!!! :)))))

cinderella είπε...

@ Έλλη μου είναι που έχουμε τόσα κοινά! Και Χανιώτισσες και Μηχανικοί και με ίδια γούστα. Βέβαια εγώ δεν είμαι ξανθιά!! :))
Φιλάκια κούκλα!!

cinderella είπε...

@ Αrtanis μου θα μου πάρει λίγο χρόνο για να διαβάσω τον Πάτροκλο επειδή έχω πολλά τρεχάματα αυτή την εποχή αλλά επιφυλάσσομαι να το μελετήσω με την ησυχία μου σιγά σιγά!!
*Το φαγητό της μαμάς είναι πάντα το καλύτερο και με χόρτα ο μπακαλιάρος είναι πολύ νόστιμος!
*Ελπίζω να έβγαλες φωτογραφίες τα παιδιά. Έτσι για το μέλλον. Θα έχουν αξία και σε λίγα χρόνια θα τις βλέπετε και εσύ θα καμαρώνεις από τη μια και τα πιτσιρίκια σου θα έχουν φτάσει στην ηλικία μου και θα γελάνε!!
Σε ποιά πόλη είσαι καλή μου;

Από Μηχανής Θεός είπε...

Χμμμ... Παξιμαδοκλέφτρα.. καπνίστρια με όμορφη άποψη, δημιουργός εκρηκτικών καταστάσεων [μήλον έριδος], εύστοχη...

Νομίζω ότι θα τα λέμε...!

Καλώς σε βρήκα!

If...ιγένεια είπε...

Να το δω.. Το γάλα..

Σοφία είπε...

Ξενυχτισμένη ή όχι, τα λες πολύ ωραία :-)

Artanis είπε...

Στον ωραίο Βόλο...Το κακό ξεκινά όταν όλοι ξέρουν την πόλη για τα πολλά τσιπουράδικα που έχουμε, σύνολο πάνω από 350...Έχουμε όμως και ωραία παραλία,καθαρές ακτές, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους... Το βουνό είναι κοντά, το Αιγαίο επίσης...

cinderella είπε...

@ Απο μηχανής Θεέ κάνε να σταματήσει η βροχή γιατί από το πρωί έχω κάνει 12567 χλμ με τα πόδια, έχω πέσει σε 9964 λακκούβες, έχω κουβαλήσει εκτός από τη τσάντα μου και την ομπρέλα και 58043 βιβλία! Και είμαι και άϋπνη.
Για Παξιμαδοκλέφτρα πάντως καλά τα πάω!
Καπνίστρια: που και πού.
Μήλον της έριδας: Μπα δεν θα το έβαζα στο βιογραφικό μου!
Καλησπέρες και καλώς ήρθες!! :)))
Με το καλό να τα λέμε!

cinderella είπε...

@ If μου να το δεις και να μου πεις τη γνώμη σου! Φιλάκια πολλά!!

cinderella είπε...

@ Σοφάκι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Σήμερα έχουμε μια βροχή που δεν σας ζηλεύουμε καθόλου!! :):):)
Κιsses!

cinderella είπε...

Ε πες το έτσι καλή μου artanis!! Βόλο έχω έρθει πολλές φορές τα τελυταία χρόνια καθώς έχω παρεάκι μου σπουδάζει εκεί και το επισκέπτομαι συχνά πυκνά! Θα ανέβω μάλιστα και το επόμενο Σαββατοκύριακο!
Έχετε μια υπέροχη παραλία για βόλτα, το κέντρο σας πλακοστρωμένο για ψώνια, έχετε πολύ ωραίες γωνιές, έχετε τις Σποράδες απέναντι και το Πήλιο δίπλα! Τι άλλο θέλετε;;
Δες αυτή την ανάρτηση(http://stokanape.blogspot.com/2007/11/blog-post_20.html) . Ήταν μετά από ένα ταξιδάκι εκεί.

Υ.Γ. Έχετε και εκπληκτικό φαγητό! Ακόμα και το φάστ food σας είναι μοναδικό!

tzonakos είπε...

Για το πάρκινγκ χάρηκα, για το πάρκινγκ :)

Για το πρώτο κομμάτι και το μπέρδεμα με τους πρώην μου θύμισε παρόμοια φάση όπου εχουμε βγει βράδι και ξαφνικά κάποια αλλάζει τελείως συμπεριφορά. Δεν ηξερα τι έγινε αλλα έμαθα και κατάλαβα αμέσως. Ειχε μπεί ενας πρώην της στο μαγαζί. Δεν ειναι οτι δεν υπήρχε αυτος που την συνόδευε, ειναι οτι δεν υπήρχε κανεις στην παρέα. Δεν εχω πετύχει ποτέ δική μου πρώην πουθενά !

ράγες είπε...

Έλα; Μήπως είσαι Αθηναία;
Για όλα φταίει η "απαλλοτρίωση" των ημερών! Θα σου συστήσω ένα κατάλληλο τραγούδι να ακούσεις! Χα!Χα! :)

leila είπε...

εγω κραταω τις προτασεις σου για το γαλα.. το εχω σημειωσει για να το δω..

katerina είπε...

Το γάλα .....απαιχτο.
Εσυ;;; Απαιχτη....
Και καλή μου εισαι η μονη υπέροχη Σταχτοπόυτα που ειδα ποτε!!!!!!!!!!!!!

Artanis είπε...

Σαχτοπούτα καλημέρα...Προσπάθησα να μπω στην συγκεκριμένη ανάρτιση αλλά δεν μπορώ, κάτι δεν κάνω καλά μάλλον...Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα...Τα λέμε

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Το κανόνισα..απο εβδομάδα πάω στο Γάλα.Ετοιμάσου να τα ακούσεις μανταμίτσα έτσι και δεν μου αρέσει..Χαμός θα γίνει..χαχα..
Καλό Σ-Κ να έχεις βρε.

cinderella είπε...

@ Τζονάκο μου όταν λες οτι δεν έχεις πετύχει ποτέ πρώην σου τι εννοείς; Τι απογίνονται μετά το χωρισμό; ΠΟυ μεταναστεύουν; Εγώ τι κάνω λάθος; Εσύ τι κάνεις σωστό; Είμαι και πολύ ξενυχτισμένη αλλά πραγματικά θέλω τα φώτα σου!! :)))
Καληπσπέρες καλέ μου!! :))

cinderella είπε...

@ Και Αθηναία είμαι και φαν της Νταίζης Ντούκουνα είμαι και νυστάζω και από όλα τα καλά έιμαι και συμφέρω κιόλας ράγα μου! Φιλιά καλέ!!

cinderella είπε...

@ Λέιλα μου να το δεις! Και να προσέξεις και τον πιτσιρικά που θα γίνει μεγάλο όνομα μια μέρα!! :))
Καλό Σαββατοκύριακο! Φιλιά! :))

cinderella είπε...

@ Κατερινιώ το έχεις δει το Γάλα; Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε! Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ζεστά σου λόγια. Εσείς είστε ο λόγος που αυτό το blog εξακολουθεί να υπάρχει! ;)

cinderella είπε...

Έχεις δίκιο καλή μου artanis. Εγώ έβαλα λάθος το λινκ! Κάνε copy paste το παρακάτω και νομίζω οτι είναι οκ! Τη φωτογραφία την έχω τραβήξει εγώ!! :))

http://stokanape.blogspot.com/2007/11/blog-post_20.html

cinderella είπε...

@ Νίκο να πας και περιμένω να μου πεις πως σου φάνηκε!! Είναι λίγο ψυχοπλακωτική αλλά αξίζει πολύ!! :))
Καλό Σουκού καλέ μου και φιλιά!! :)))

tzonakos είπε...

Xaxa :) Εντάξει, θα σου πώ τι γίνεται.
Οι πρώην, έγιναν πρώην επειδή τελικά δεν ταιριάζαμε σε πολλά πράγματα και κυρίως στον τρόπο και το ύφος διασκέδασης.
Φαντάσου να μένω και σε κοντινή απόσταση κάποτε με κάποια επι 2-3 χρόνια και να μην την πετύχω ποτέ ουτε καν στο Σούπερ Μάρκετ.
( Αργότερα βέβαια έμαθα γιατί )
Φαντάσου λοιπόν πως ουτε στο σούπερ μάρκετ δεν ταιριάζαμε, ουτε στο φαγητό ουτε σε τίποτα.
Αρα οι πιθανότητες να πετύχω πρώην ειναι μικρές και μόνο αν πηγαίνω γυρεύοντας και αν !

Βοήθησα ;

tzonakos είπε...

υγ. μην πάς στα ίδια στέκια !

cinderella είπε...

Γενικά δεν αλλάζω στέκια. Έχω την αρχή να αλλάζουν στέκια αυτοί! Τα δικά μου στέκια τα αγαπάω και δεν τα αποχωρίζομαι. Η αλήθεια όμως είναι οτι έπαιζα το προηγούμενο Σάββατο σε εκτός έδρας παιχνίδι οπότε δικαιολογούμαι. ;)
Δηλαδή αυτή δεν πήγαινε ούτε super market? Με τι κόσμο έχεις μπλέξει πουλάκι μου; :)))
Φιλάκια πολλά!! :)))

tzonakos είπε...

Eλα, ντε. Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές. Μα πόσο λάθος ;
Μα γιατι το πάθος οδηγεί σε λάθος ;

...

cinderella είπε...

@ Τζονάκο τέλειο!! Tα παθη οδηγούν σε λάθη! Τι γίνεται όμως όταν εξανεμιστούν τα πάθη και μείνουν μόνο τα λάθη;
Και πάλι σε πάθη θα πέσουμε...και λάθη θα κάνουμε.
Οι εξισώσεις του έρωτα θα μπορούσε να ονομαστεί αυτό! :))