Παρασκευή, Μαΐου 30, 2008

Η πολυτάραχη σχέση μου με τον πάροχο

Τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να ανεβάσω έναν καναπέ στην ταράτσα, να αγοράσω μια ντουντούκα και να σας λέω τα νέα μου από εκεί μιας και ο ΟΤΕ είχε μετατρέψει την adsl σύνδεσή μου σε πιο αργή κι από dial up. Για να φορτώσει μια σελίδα πέρναγε μια αιωνιότητα και μια μέρα. Το mail άνοιγε μόνο στην html μορφή που η google συνιστούσε για αργές συνδέσεις, να είναι καλά. Στα blog σας για να μπω έπρεπε να είχα ελεύθερο κάνα 4ωρο περίπου κι αυτό μόνο για να σας διαβάσω γιατί αν ήταν να άφηνα και σχόλια θα είχα πεθάνει πάνω στο πληκτρολόγιο. Πριν λοιπόν πάρω την απόφαση να πάω προς τα ΙΚΕΑ για εύρεση καναπέ είπα να δω τι μπορώ να κάνω μέσω της τεχνικής υποστήριξης της ΟΤΕΝΕΤ. Εν κατακλείδει μάλλον θα έπρεπε να είχα πάει από τα ΙΚΕΑ και να είχα πάρει τηλέφωνο και το φίλο μου τον Βασίλη που είναι Κνίτης οπότε θα έχει ντουντούκα για να με προμηθεύσει.

Παίρνω λοιπόν η καλή σου και πέφτω στον πρώτο υπάλληλο.
«Καλημέρα σας η σύνδεσή μου σέρνεται, κάντε κάτι».
«Εσείς κάντε κάτι. Κάντε απεγκατάσταση στο λογισμικό του μόντεμ, ξανακάνετε εγκατάσταση και πάρτε μας». Φυσικά και τα κάνω. Φυσικά και το πρόβλημα δεν λύθηκε.
Παίρνω στο δεύτερο υπάλληλο και ενθουσιάστηκα που η ΟΤΕΝΕΤ μου παρείχε δωρεάν μαθήματα speaking και listening καθώς με το παιδί μιλήσαμε και ελληνικά και αγγλικά αλλά δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε και όχι δεν έφταιγαν τα αγγλικά του. Τα δικά μου φυσικά και είναι άπταιστα. Μου έδωσε μια διεύθυνση για να κατεβάσω ένα πρόγραμμα, να τεστάρω την ταχύτητα του πισιού μου και να τους ξαναπάρω. Μου την έδωσε λάθος.
Τρίτη κλήση από μέρους μου. Εξηγώ για τρίτη φορά στον τρίτο υπάλληλο τι γίνεται τι έχω κάνει και μου δίνει τη σωστή αυτή φορά διεύθυνση. Δεν τον κλείνω πλέον αλλά τον κρατώ στη γραμμή μπας και βρούμε άκρη. Το πρόγραμμα ήθελε 3 ώρες για να κατέβει. «Η σύνδεσή σας είναι πολύ αργή με ειδοποιεί το παλικάρι.» Ενθουσιάστηκα. Άρχισα να ζητωκραυγάζω σαν γνήσια γαύρος. Το πρώτο βήμα για τη λύση ενός προβλήματος είναι η συνειδητοποίησή του είχα διαβάσει σε κάποιο βιβλίο ψυχολογίας. Εδώ κολλάει, εδώ κολλάει σκέφτηκα. Πριν αρχίσω να χτυπώ και παλαμάκια το παλικάρι μου λέει «Μπορεί να μην είναι όμως χαλασμένη η γραμμή». Βγάλτε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού από την πρίζα και ξανακαλέστε μας.». Τι το ήθελε; Όχι, σας ρωτώ τι το ήθελε; Έ, εκεί λοιπόν σαν γνήσια γυναίκα έπαθα υστερία. «Τις πρίζες να τις ξηλώσω;» τον ρώτησα πολύ γλυκά. Ταυτόχρονα σκεφτόμουνα ότι το καλύτερο του θα ήταν να του το έκλεινα. Όχι χαρά μου, δεν θα του έδινα τέτοια χαρά. Τον κράτησα εκεί και αφού τα άκουσε μου είπε ότι θα δηλώσει τη γραμμή μου για βλάβη. Τόσο απλά.

Σήμερα το πρόβλημα φτιάχτηκε. Χρειάστηκαν τέσσερα τηλεφωνήματα από μέρους μου (ένα ενδιάμεσο επειδή δεν έκανε καν σύνδεση και έβγαζε σφάλμα το οποίο ένας ενδιάμεσος υπάλληλος δεν μπόρεσε να το ερμηνεύσει το προσπερνώ για τη δικιά μου ψυχική υγεία), μιάμιση εβδομάδα σύνδεσης που θα ζήλευε τις ταχύτητες που παρέχουν οι κάρτες του περιπτέρου και φωνή. Σαν γνήσιος Έλληνας. Γιατί προσωπικό έχουν άπειρο στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης. Τόσα τηλεφωνήματα και ποτέ μα ποτέ δεν έπεσα στο ίδιο κοπέλι. Πάντα σε κάποιο άλλο έπρεπε να αφηγηθώ την ιστορία από την αρχή και πάντα το κάθε κοπέλι είχε και μια ξεχωριστή φαεινή ιδέα. Το ζήτημα είναι ότι όλοι μά όλοι είχαν ακριβώς την ίδια διάθεση. Να με ξεφορτωθούν και να με κάνουν πάσα στον διπλανό συνάδερφο που πιθανώς δεν χωνεύαν ή την ώρα που άκουγαν εμένα, εκείνος τα έξυνε και τον ζήλευαν κατάφορα. Το εκπληκτικό ήταν ότι την επομένη με πήραν για να επιβεβαιώσουν τη βλάβη και μόλις άκουσαν το πρόβλημα μου είπαν ότι σαφώς είναι δικό τους θέμα. Άργησαν όμως πολύ να το πάρουν χαμπάρι. Και μετά από όλα αυτά έρχομαι να ρωτήσω: Η ΟΤΕΝΕΤ πουλήθηκε μαζί με τον ΟΤΕ στους Γερμανούς; Και αν ναι, τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην επόμενη φορά που θα έχω πρόβλημα; Έχω να ελπίζω σε καλύτερες μέρες; Μήπως τελικά εκείνο τον καναπέ από τα ΙΚΕΑ να τον αγοράσω; Με μια ομπρέλα από τα πράκτικερ δεν θα είναι μούρλια τώρα που ανοίγει ο καιρός;

53 σχόλια:

αντωνης είπε...

γεια σου cindy

μερικα πολυ χρησιμα συμπερασματα απο το ποστακι αυτο

* εισαι γαβρινα (μπραβο το παιδι)
* κανεις παρεα με Κνιτες (ολοι το καναμε αυτο καποτε χαχαχα)

Προφανως και η ΟΤΕΝΕΤ πωληθηκε μαζι με τον ΟΤΕ. Γερμανικα ξερεις;;;

Να 'σαι καλα cindy, καλο Σαββατοκυριακο να εχεις
:)))

Α και κατι τελευταιο

Και σε αυτη την περιπτωση ισχυει η 11η εντολη :"Ου μπλεξεις".
Βοηθεια μας...

PN είπε...

Σε κατανοώ και συμπάσχω στην πολύπαθη περιπετειά σου. Ενδέκατη Εντολή: "Ου μπλέξεις με ελληνικό δημόσιο ή άρτι ιδιωτικοποιηθέν"!!!!

Τον καναπέ πάντως μην τον αποκλήσεις καλού κακού από το σχεδιασμό σου. Έτσι κι αλλιώς ένας καναπές δεν πάει ποτέ χαμένος. Μπορείς να μας φωνάζεις να ανεβαίνουμε όλοι μαζί στην ταράτσα και να πίνουμε τον καφέ μας με την ησυχία μας. Γιατί εδώ που είμαι ντουντούκα δεν βλέπω να πιάνει.

Μπορείς κιόλας την ταράτσα σου να την κάνεις και κήπο, όπως θέλει και ο "χαρούμενος" δημαρχός μας Νικήτας. Αμά λάχει κόβεις και μια ωραία είσοδο και αποσβαίνεις και τον καναπέ. Ααααα μην ξεχάσεις να βάλεις όμως wi-fi στην ταράτσα!!!!

PN είπε...

Γαμώτο με πρόλαβε άλλος για την 11η εντολή, αλλά στην παραδίδω πιο πλήρη...!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω αντιμετωπίσει βλάβη μέχρι τώρα, αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλλίτερα για άλλες εταιρείες. Μάλλον τυχερή είσαι που σου απάντησε κάποιος. Όταν συνέδεα τον εξοπλισμό, κάθε τηλεφώνημα είχε αναμονή μία ωρίτσα για να βρώ άκρη (HOL). Εδώ: http://www.adslgr.com/forum/index.php όποιος έχει όρεξη μπορεί να βρει παράπονα, εμπειρίες, καντήλια για όλες τις εταιρείες...

Επίσης ένας άλλος τρόπος σε περίοδο βλάβης είναι να ψάξεις για γείτονα με ξεκλείδωτη ασύρματη πρόσβαση :-)).

Άσχετο. Βρήκα ένα παλιό σου ποστ:
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7728835482512484537&postID=2457542427396853435

Unknown είπε...

Καλησπερούδια σου! Δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι, και ακριβώς έτσι συμβαίνει πάντα... Καμμία αλλαγή, λες και βλέπω τον εαυτό μου να προσπαθεί να βρει άκρη. Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι γράφεις υπέροχα. Με τη συγκεκριμένη ανάρτηση πέθανα στο γέλιο! Μπράβο!

Artanis είπε...

Φαντάζομαι οτι πουλήθηκε, όπως και τα 400 Γερμανός, τα 2500 ακίνητα, το μονοπώλιο στα Βαλκάνια και ο Hellas Sat...Έτσι γίνονται οι καλές δουλειές...
Τη ΔΕΗ, που μας έχει τρελάνει στις διακοπές σήμερα, και θα μας φορτώσει στους λογαριασμούς, και το πρόστιμο από την Ευρ.Ενωση, επειδή είναι και πολύ βρωμιάρα, πότε θα την πουλήσουν να ησυχάσουμε; Μαζί με τους μάνατζέρ της όμως...

Ανώνυμος είπε...

Γερό πακέτο μου φαίνεται η όλη κατάσταση... :))))) Σε παρηγορεί αν σου πω ότι οι περισσότερες εταιρείες είναι το ίδιο εξυπηρετητικές;

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Ναι ναί,όντως πουλήθηκε η otenet στον ΟΤΕ αν και σκεφτόταν σοβαρά να την ξεφορτωθεί.
Μπορείς να μην μου θυμίζεις οτι είσαι γαυρίδιοοοο;; γκρρρρρρρ...
Όσο για την deutse telecom πιστεύω οτι σε κάτι τέτοια θέματα ίσως τον σοβαρέψει τον οτε...Ιδωμεν...

Σοφία είπε...

Από την ιστορία σου συμπεραίνω ότι μάλλον έχει στείλει συμβούλους η BT να κάνουν σεμινάρια στο προσωπικό του OTE σχετικά με τον χειρισμό βλαβών. Μιλάμε για καρμπόν, όχι αστεία!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε εμπνεεις τωρα !

tzonakos είπε...

Kαλά, γιατι μου θυμίζεις τι ομάδα εισαι ;
Θες να σε πετύχω στο δρόμο να τ ακούσεις ; Θα σε πετύχω, πού θα πάει ;
Εχω ακουσει πολλά κ διάφορα παράπονα για τον ΟΤΕ αλλ ατο ίδιο και για την Ολυμπιακή, ΟΣΕ, κλπ.
Μας έμαθαν να απαιτούμε παραπάνω πράγματα απο το "Δημόσιο", εν μέρει σωστά.
Ομως κι οι άλλες εταιρείες ειναι ου μπλέξεις. Προσωπικά με τη forthnet εχω ακομα εκκρεμμότητες εδω και καιρό. Κανεις υπάλληλος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ασε που περιμένω με τις ώρες να πιάσω γραμμή να μιλήσω και σου λενε κάνε αυτο κάνε κεινο με το ενα χέρι φυσικά γιατι με το άλλο κρατάς το τηλέφωνο !
Ναι, ο υπάλληλος τους φοράει στο αυτί εκεινο οτ μαραφέτι κι εχει 2 χερια φρή.
Τελοσπάντων χαίρομαι που φτιάχτηκε τελικά κι εχουμε την cinderella μας πίσω !
Καλημερα ... ωωωχχχχ τι ωρα ειναι ;;;

NdN είπε...

Η Σοφία τα είπε πολύ σωστά! Μάλλον η BT έστειλε consultants στον ΟΤΕ. Και εγώ όταν μετακόμισα, για να βάλω ιντερνετ μου βγήκε η πίστη!

Το ότι η ΟΤΕΝΕΤ πουλήθηκε στην DT δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να το μάθεις.

Οσο για τους Κνίτες φίλους, απλά θα πω ότι τους φίλους μας του αγαπάμε με τα ελαττώματα τους! Για το οπαδικό, έχω ξαναπεί ότι δεν ασχολούμαι με ομάδες.*

Καλό υπόλοιπο ΣΚ Cinderella!

*Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα...

Matrix είπε...

Καλημέρα επειδή τα πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα, τελικά μια λύση είναι πληκτρολογείς 121 και τους αναφέρεις ότι "Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ , ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ".

:)

cinderella είπε...

@ Αντώνη μου καλημέρες!! Φυσικά και είμαι γαυρίνα! Τι άλλο θα μπορούσα να είμαι;; χαχαχα
Οι Κνίτες είναι καλά παιδιά και ο Βασίλης απλά εξαιρετικός!!

Γερμανικά δεν ξέρω δυστυχώς. Η κλασική μου παιδεία περιορίζεται στα Γαλλικά και σε 3 χρόνια πιάνο!!

Την 11η εντολή δεν τη γνώριζα, νομίζω όμως οτι είναι η πιο σημαντική από όλες!!Μετά από αυτή έπονται τα ου φονεύσεις, ου ψευδομαρτυρήσεις, ου βρίσεις τον υπάλληλο της τεχνικής υποστήριξης και τα λοιπά!! χαχαχα!!

cinderella είπε...

@ Κωσταντίνε το βλέπεις έτσι, στην ανάγκη των Γερμανών για την τηλεφωνία έπεσα, των Σουηδών για τον καναπέ, του Μπαγκλαντές για την ομπρέλα. Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε αυτός ο πλανήτης. Ο άλλος δεν ξέρω!!

Βασικά νομίζω οτι πρέπει να διοργανωθεί μια βραδιά τσίπουρων να λύσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν!! Έστω και στην Ταράτσα. Τον Δήμαρχο μην τον πιάνεις στο στόμα σου. Έχει τρεχάματα αυτό τον καιρό. Ψάχνει θρανία για το πανεπιστήμιο του, τον πέτυχα στο πράκτικερ που πήγα για την ομπρελα που λέμε!!!

cinderella είπε...

@ Μανώλη ΟΛΟΙ μου οι γείτονες έχουν κλειδωμένες τις ασύρματες τους συνδέσεις!! ΌΛΟΙ!! Πιάνω τρία δίκτυα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά! Άσε η απογοήτευση του τσαμπατζή!!

Σε ευχαριστώ για το λίνκ. Ναι, νομίζω οτι πουθενά δεν είναι καλύτερα τα πράγματα. Θα έρθω να σχολιάσω και στο lost!! ;)
Καλή Κυριακή καλέ μου!!!!

cinderella είπε...

@ Lily μου γλυκιά χαίρομαι που το διασκέδασες!! Είδες άμα έχω κέφια ή νεύρα πως γράφω;; χαχαχα!!
Καλή Κυριακή και καλό μήνα!!

cinderella είπε...

@ Artanis μου και άκουσα οτι έρχονται διακοπές ρεύματος από αύριο. Έ ρε τι μας περιμένει τους άμοιρους...
Δεν ξέρω αν η πώληση είναι λύση. Η απαξίωση πάντως δεν είναι!! Απαράδεκτοι!
Έγραψε η αγαπημένη μου afrodiet στο blog της:

"Λες και πρόκειται να φύγουμε από τη χώρα. Πουλάμε ό,τι έχουμε για να μην ασχολούμαστε άλλο με τη διαχείρισή τους.
Αυτό είναι μια ωραία ιδέα για αυτόν που κουράστηκε πολύ στη ζωή του, θέλει να βγει στη …σύνταξη και αν μπορεί ας παίρνει και κανένα ενοίκιο. Για να κάνει επιτέλους τη ζωή του, τα ταξίδια του. Να ζήσει μωρέ αδερφέ, ξένοιαστος.
Παίρνοντας μόνο λεφτά, ως εισοδηματίας.
Στην περίπτωση όμως του κράτους, αυτό είναι η απόλυτη γουρουνιά.
Είναι σα να έχω δώσει στο λογιστή μου το ΑΦΜ μου για να μου κάνει μια δήλωση κι αυτός ανοίγει δουλειές, κάνει επενδύσεις, αγοραπωλησίες με τα δικά μου στοιχεία για να κάνει διακοπές στη Βραζιλία."

afrodiet.blogspot.com

Νομίζω οτι συνοψίζει όλο το νόημα!!

cinderella είπε...

@ unclescrooge
Καλώς όρισες στον καναπέ μου!! Ελπίζω να βολεύτηκες!! Σε μια κλεφτή ματιά που έριξα, είδα οτι έχεις ένα άκρως ενδιαφέρον blog! Θα περάσω σύντομα.

Μπα δεν με παρηγορεί. Θα θελα να με αντιμετωοπίζουν με σεβασμό από τη στιγμή που πληρώνω και να μην προσπαθούν απλά να με ξεφορτωθούν. Νομίζω οτι δεν ζητώ πολλά!! ;)
Καλή Κυριακή και Καλό μήνα σου εύχομαι!! :)))

cinderella είπε...

@ Νίκο και τι να ήμουν δηλαδή; Αεκτζού; Κρίμα δεν θα είμαι; Μια ζωή τρίτη, ή δεύτερή; Καλά βέβαια το χειρότερο θα ηταν να ήμουν Πάο. Αυτό ούτε στον εχθρό μου δεν θα το ευχόμουνα!!
Δεν ξέρω αν θα τον σοβαρέψει πάντως ή θα στείλει τις υπηρεσίες στις Ινδίες όπως η ΒΤ που λένε και παρακάτω τα παιδιά!!
Καλή Κυριακή Χανουμάκι μου!!
Εγώ σε πάω κι ας είσαι κίτρινο!!!

cinderella είπε...

@ Σοφάκι αυτά ακούω και τρομάζω!!! ;)
Τα ίδια περνάτε κι εσείς εε; Άτιμη παγκοσμιοποιήση!!
Φιλιά και καλό μήνα!!!

cinderella είπε...

@ xeirovompira μου σε διάβασα!! Γράφεις λέμε!! Καλό μήνα όργιο!!

cinderella είπε...

@ Ρε Τζονάκο μου τι ώρα είναι αυτή που μπαίνεις στα ξένα μπλόγκια;; :P:P:P

Εδώ πάντως όχι να το παινευτώ αλλά γραμμή έπιανα με την πρώτη!!

Να σου πω εγώ ιστορίες με τον ΟΣΕ να σου σηκωθεί η τρίχα. Αλλά την Ολυμπιακή την πονάω όσο δεν πάει. Όταν κλείσει θα πενθήσω πολύ χειρότερα από τους ίδιους τους εργαζομένους. Και όταν ειδικά θά πέσω στην ανάγκη της AEGEAN ακόμα χειρότερα. :(:(
Όχι επειδή είναι μόνο δημόσια. Απλά και μόνο επειδή δεν αισθάνομαι οτι με κοροϊδεύει και δεν με παραπλανεί. Η AEGEAN μόνο στα ωραία διαφημιστικά περιορίζεται. Στην πράξη τα εισιτήρια της είναι στα ύψη, σπάνια είναι πιο χαμηλά από την Ολυμπιακή και ποτέ μα ποτέ τα 39 ή 59 ευρώ που τάζει δεν ισχύουν. Εκτός θέματος, το ξέρω αλλά μου έδωσες πάσα!!!

cinderella είπε...

@ NdN μου θα συμφωνήσω απόλυτα στο τελευταίο. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Δεν είναι ομάδα!!! χαχαχα

Όσον αφορά τους Κνίτες φίλους μου δεν το συζητώ. Κουσούρια μπορεί να έχουν αλλά έχουν και ιδεολογία χαλαρά. Όχι σαν άλλους φοιτητοπατέρες!! ;)
Φιλιάαα και καλή Κυριακή!

cinderella είπε...

@ Μatrix μου δεν το ήξερα αυτό! Την επόμενη φορά! Thanks a lot!!! Καλή Κυριακή και καλό μήνα!! Ελπίζω όλα να είναι οκ τώρα!

andreas athanasopoulos είπε...

Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που είσαι γαυρίνα., χαχαχα από ότι ξέρω και η ΟΤΕΝΕΤ πουλήθηκε στους Γερμανούς(οι Γερμανοί είναι φίλοι μας) μαζί με τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Νομίζω πάντως ότι καλό είναι να κοιτάξεις και καμιά ιδιωτική….ας πούμε την ΗΟL που είναι και επίσημος χορηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Πάντως καλό είναι να μάθεις γερμανικά…..τώρα ας μην πιάσουμε κουβέντα αν όντως καλά έκανε η κυβέρνηση και πούλησε τον ΟΤΕ….. αλίμονο αν πουλάμε και τις κερδοφόρους κρατικούς οργανισμούς

tzonakos είπε...

...και οχι μόνο σου δωσα πάσα αλλα εσυ την πήρες και την έστειλες εκει που πρέπει.
Με δικαιώνεις για οσα πιστευώ για σενα. Θα σου εξηγήσω.

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλό μήνα .. καλό καλοκαίρι να έχουμε και μην αγχώνεσαι για τίποτα!!!!!!!!!

φιλάκια!!!!!!!!!

Marios είπε...

Καλησπέρα
Καλό μήνα.
Στην Ελλάδα πρέπει να έχεις πολύ γερά νεύρα,στομάχι για να μπορέσεις να αντέξεις απλά καθημερινά πράγματα.
Καλό κουράγιο.....

Artanis είπε...

Εγώ πάντως φεύγω το Γενάρη για Αυστραλία...Πάω σε κράτος...
θα μείνω για 5 χρόνια..., τί θα βρω επιστρέφοντας δεν ξέρω...
Άντε και καλό μήνα...

Giannis Kafatos είπε...

στην (πονεμένη) καρδιά μου μίλησε αυτό το ποστάκι σου. ξέχασες μάλλον μέσα στη σκοτούρα σου να αναφέρεις και την ... πελώώώώ -ι-α (που λέει κι ο τρίχρονος γιος μου) αναμονή μέχρι να πιάσεις γραμμή. Επίσης έχω ζήσει και το δράμα του " δώστε μου έναν υπεύθυνο γιατί δε μπορώ να λέω σε 10 συναδέλφους σας την ίδια ιστορία" και παίρνεις για απάντηση ένα ελληνικότατο ...ουγκ!
χαρά στο κουράγιο σου και ... μας!
:)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Ταχυδρόμος! είπε...

Στην Ελλάδα γλυκιά μου έτσι είναι. Και πάλι καλά να λες. Έχω φίλους που από τον Μάρτιο τώρα πήρανε γραμμή και μένουν και στο κέντρο της πόλης. Είσαι προνομιούχοςςςςςςςςςς!

andreas athanasopoulos είπε...

ΝΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1984...ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ
Μεχρι το 1957-1958 στο χωριό μας δεν ειχαμε προβλημα με το τηλέφωνο γιατί φυσικά δεν είχαμε τηλέφωνο, απο τότε όμως που είρθε και σε μας ακομα ένα προιόν τεχνολογικής εξέλιξης αρχιζουν και τα προβληματά μας. καταρχήν έπαψε ο ταχυδρόμος να φέρνει γράμματα.Στην αρχή εκείνο το προπολέμικο καφεκούτι που όταν ελεγες κάτι έφτανε στην άλλη άκρη του σύρματος αφού το είχε ακούσει όλος ο τέως δήμος Ωλένης και λαμπείας.
κατόπιν αύτοματοποιηθήκαμε και πήραμε το μαγικό αριθμό 61314. Ειναι όντως μαγικός αριθμός γιατί ολο τον ψάχνουμε και δεν τον βρίσκουμε. Στις 365 ημέρες του χρόνου τισ....366ειναι χαλασμένος. Υπερβολές θα μου πείτε , δικιο έχετε άν δεν έχετε δοκιμάσει ,δοκιμάστε και θα δείτε οτι είμαι και επιεικής. Τότε γιατί δεν κάνετε έγγραφο αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ πατρών? Μα η απάντηση είναι γνώστή , ως μας πληροφόρησε η αρμόδια υπηρεσία πύργου η βλάβη η οποία οφείλετο σε πτώση κεραυνού αποκατεστάθει αμεσως , ωστόσο εμείς ολο αυτό το διάστημα ώσπου να παρουμε απάντηση μπορεί και να περιμένουμε στο ακουστικό μας.

Ενα μικρό άρθρο απο το περιοδικό "Η ΑΓΙΑΝΝΑΝΑ" του 1984

Roadartist είπε...

Exw otenet φοιτητικο και ειναι αψογο ως τωρα. Σε ολα.. και στην εξυπηρετηση και στη ταχυτητα και ποτε δεν εχει κοπει... (φτουυυ μη το ματιασω!!) τι να πω....
Καλο μηνα βασικα και καλο καλοκαιρακι :))

dyosmaraki είπε...

Δεν θα μπορούσες να είχες περιγράψει καλύτερα την απίστευτη ταλαιπωρία για κάτι το οποίο θεωρείται πως είναι απλό!!!! Μια σύνδεση....

Τα ίδια τράβηξα και προ πώλησης του ΟΤΕ, πιστεύω πως δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Ηταν τον Δεκέμβρη που αποφάσισα να αλλάξω εταιρία αφού όλοι μου έλεγαν πως η ΟΤΕΝΕΤ είναι η καλύτερη.

Μετά από αντικατάσταση 2 Conn X τα οποία βγήκαν ελαττωματικά και μετά από αλλεπάληλες προσπάθειες να συνεννοηθώ αποφάσισα να αγοράσω άλλο modem και έτσι μπόρεσα να συνδεθώ.

Ωστόσο περιμένω να περάσουν οι 6 μήνες για να επιστρέψω στην παλιά εταιρία όπου βρισκόμουν από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το διαδίκτυο.

Πολύ γλαφηρή μα και αληθινότατη η περιγραφή σου....

Καλημερούδια

patsiouri είπε...

Πω πω, κι εγώ μ'αυτά μπλοκάρω, βραχυκυκλώνω και παίζουν τα νεύρα μου! Κουράγιο!

Kwlogria είπε...

Κωλομηχανάκια!!!!!! :))))))))))))))

cinderella είπε...

@ Antarth γενικά στηρίζω και στήριζα τον ΟΤΕ ειδικά επειδή είναι δημόσιος. Δεν θα στρεφόμουν σε μια εταιρία με το σκεπτικό οτι είναι ιδιωτική. Πάντως αν και είναι πολύ μεγάλη κουβέντα προφανώς και κακώς πουλήσαμε έναν κερδοφόρο οργανισμό. Το κείμενο είναι το 1984 ε; Άνετα "φοριέται" και σήμερα με μερικές μικροαλλάγες!!! Απίστευτο!!

cinderella είπε...

@ Tζονάκο μου check your mail!! ;)

cinderella είπε...

@ Ζαχαρούλα μου προσπαθώ να μην σκάω αλλά δεν τα καταφέρνω!! Δεν βοηθά και η ρημάδα η χώρα βλέπεις!! Πολλά φιλιά καλή μου!!

cinderella είπε...

@ Μάριε μου και λίγα λες!! Και φωνή επίσης!! Το βασικότερο. Καλησπέρες και θα περάσω να δω πως τα πάτε σύντομα! Φιλιά!

cinderella είπε...

@ Αrtanis μου τι πας να κάνεις στην Αυστραλία; Για 5 χρόνια; Τρομερό! Πραγματικά σου εύχομαι ότι καλύτερο στο νέο σου ξεκίνημα και καλά κουράγια!!

cinderella είπε...

@ Γιάννη πολλά φιλιά στο γιό Καφάτο που έχει πιάσει το νόημα της ελληνικής πραγματικότητας και έχει αρχίσει να εξοπλίζεται με το σημαντικότερο προσόν για να ανταπεξέλθει. Την υπομονή. Επίσης πείτε στο παιδί να μην χάσει την παιδίκή του φωνή. Μεγάααλο όπλο και αυτό επίσης!!
Κάθε υπάλληλος και ένα ουγκ... ;)

cinderella είπε...

@ Ταχυδρόμε δεν το δέχομαι οτι στην Ελλάδα είμαι και γι αυτό πρέπει να τα λούζομαι όλα και να κάνω τουμπεκί!! Να αλλάξουμε κάποια στιγμή νοοτροπία, πάμε, όλοι μαζί, έτσι να σπρώχνουμε σιγά σιγά τον τροχό γιατί όπως έχω ξαναγράψει σε λίγα χρόνια ένα από τα δίδυμα θα μας κυβερνά και ναι, ο Ψωμιάδης δεν θα είναι απλή κριτική επιτροπή στα καλλιστεία. Θα τα παρουσιάζει μρ την Τατιάνα. Γιατί στην Ελλάδα είμαστε!!

Υ.Γ. Καλά τόσα νούμερα σε αυτή τη χώρα πως έχουν μαζευτεί;;; χαχαχα
Φιλιά ταχυδρόμεε!!!

cinderella είπε...

@Roadartist κι εγώ ΟΤΕΝΕΤ φοιτητικό έχω και κόβεται, σέρνεται, μου βγάζει 23565 διαφορετικά σφάλματα... άστα να πανε. Τυχερή, πολύ τυχερή είσαι!! Να ευχαριστείς τον ύψιστο γιατί δες τι γίνεται στο διπλανό σου blog. Δηλαδή στο δικό μου!

cinderella είπε...

@ Δυοσμαράκι μου έχεις περάσει κι εσύ μπόλικα εε; Κατάλαβα... Κάθε σπίτι κι ένα adsl ζόρι...Κουράγια και ελπίζω γυρίζοντας στην παλιά σου εταιρία όλα να είναι οκ!!
Φιλιά πολλά καλή μου!!

cinderella είπε...

@ Πατσιουρί thanks, thanks, thanks!! Νομίζω οτι το πρόβλημα προς το παρόν λύθηκε!! Φιλάκια μούτρο!!

cinderella είπε...

@ Κράξε σε κωλόγρια μπάς και έρθουνε στα ίσα τους!! Ρίξε κανά μπινελίκι! Τι σε έχουμε;; χαχαχα!!
Φιλάκιααααα!!

Eclipse είπε...

vivodi 4ever!!!

tzonakos είπε...

Well, I've checked my mail, and still not sure what do you ask me ...
promise i will reply soon :)

cinderella είπε...

@ Daizy welcome back!!!!!
Kissesssss!!

cinderella είπε...

@ Tzonako μου με κατάλαβες, με κατάλαβες!!! Δες και την καινούργια ανάρτηση!! Και μην μου τα χώσεις!!
Κι εσύ Αντώνη, Vk, NdN, Matrix και xeirovompira!!!

cinderella είπε...

@ neoinileias

Διαφημιστείτε, διαφημιστείτε, ελεύθερα!