Παρασκευή, Απριλίου 24, 2009

έλεος...δεν υπάρχεις!

Δεν υπάρχει Θεός. Δεν υπάρχει και στο λέω λίγες μέρες μόνο μετά από την Ανάσταση. Ε, είναι προφανές. Αν υπήρχε δεν θα παρήγαγε τόσα ελαττωματικά μοντέλα…άντρα! Αφού το βλέπεις…δεν τραβάει στην αγορά. Δεν πουλιέται, δεν υπάρχει ζήτηση, τι εξακολουθείς να το λανσάρεις; Δεν μπορεί. Αν υπήρχε θα τους είχε αποσύρει. Έστω θα είχε κόψει την παραγωγή. Μα αυτοί είναι πολλοί. Είναι παντού.

Είναι Σάββατο βράδυ στο Σόχο. Εγώ με μια φίλη έχουμε βγει για ποτό, μιλάμε, γελάμε και τσουπ…να τραβάμε την προσοχή δύο Ελλήνων. Καλώς τα κορίτσα. Δώσε βάση στο –τσα!! Τι θέλουν τα κορίτσα; Πάλι –τσα, πάλι – τσα. Να κεράσουμε κανέναν καφέ; Ώπα ρε large τύπε. Εμ, θες να ρίξεις γκόμενα, εμ είσαι στο Σόχο που έχει τουλάχιστον 65332 μπαράκια, εμ είναι δέκα το βράδυ. Κι εσύ προτείνεις καφέ; Πως δεν μας είπε να πάμε για υποβρύχιο βανίλια…Απορώ!

Είναι σε μια πολυπολιτισμική παρέα. Όλες οι φυλές του Ισραήλ και ο Έλληνας κάγκουρας μαζί. Δεν φταίει κανείς. Εγώ φταίω που του μίλησα. Αυτός για κάποιον ανεξήγητο λόγο νόμιζε ότι είναι ωραίος. Δεν ξέρω γιατί. Δεν μπόρεσα να βρω καμία απόδειξη για να επιβεβαιώσω την αυτοπεποίθησή του. Αυτός βέβαια νόμιζε ότι είναι ο Απόλλωνας οπότε εμάς λόγος δεν μας έπεφτε. Κάποια στιγμή είναι μια Αγγλίδα που τον κοίταζε….εντάξει τον έτρωγε με τα μάτια. Και εκεί…πίνοντας και χαριτολογώντας του λέω στα ελληνικά…καλέ αυτή σε κοιτάει! Τόσο εντύπωση μου είχε κάνει. Και τι γυρίζει και μου λέει; «Είναι που έχω ανοιχτό το κουμπί του πουκαμίσου. Αν ανοίξω και το επόμενο θα με γουστάρεις κι εσύ.» Εκείνη την ώρα του είπα απλά πως είναι καραγκιόζης, άρα όχι του γούστου μου. Αλλά μετά σκέφτηκα μια καλύτερη ατάκα. Σιγά ρε Φαίδωνα Γεωργίτση.

Είναι στην εστία της κολλητής μου της Ισπανίδας. Και είναι μεγάλος μαλάκας! Αυτηνής λοιπόν της άρεσε. Αυτουνού επίσης. Αλλά είχε το σύνδρομο του Αποστολάκη από τον παιδικό. «Μαιρούλα, μην πας πίσω από το κουκλοθέατρο…εκεί υπάρχει ένας λύκος με πράσινα αυτιά. Κάτσε εδώ κοντά μου. Και δείξε μου και το βρακάκι σου» Ο τύπος ήταν τόσο βλάκας που έλεγε στην κοπέλα ότι η Ελλάδα είναι πολύ επικίνδυνο μέρος για να ζήσεις και να κυκλοφορήσεις. Υπάρχει μαφία, νονοί της νύχτας και κοπέλα μόνη της σε ταξί το βράδυ δεν μπαίνει. Έρχεται η Ισπανίδα λοιπόν με τρόμο και μου τα λέει την επομένη, σκάω εγώ στα γέλια και της λέω…την επόμενη φορά θα του πεις ότι είναι μαλάκας. Εντάξει; Εντάξει. Ξανάρχεται μετά από λίγες μέρες και μου λέει πως της τα ξανάπε. Και τι του είπες την ρώτησα. Όχι, αυτό που μου είπες μου απάντησε. Αυτό το είχα ξεχάσει. Του είπα εκείνο που μου είχες μάθει την προηγούμενη εβδομάδα…εκείνο…το «έλεος, δεν υπάρχεις»!!

Και μετά από όλα αυτά…λέω ότι ο Σωτηράκης μου στο νηπιαγωγείο ήταν πολύ πιο άντρας από όλους αυτούς. Γιατί όταν του είχα πει εκείνο το πρωινό στις κούνιες…πως θέλω να χωρίσουμε και να μην χορέψουμε τα λιονταράκια την τελευταία μέρα του παιδικού, εκείνος μου γύρισε ένα σκαμπίλι που είχα να το θυμάμαι χρόνια. Βέβαια ούτε αυτή η μέθοδος πέτυχε γιατί εγώ δεν ξαναγύρισα στην αγκαλιά του, δεν ξαναπήρα σοκολατάκια από αυτόν, δεν ξαναπήγα να παίξω μαζί του το γιατρό και ντύθηκα και χορεύτρια την τελευταία μέρα του σχολείο. Είχα χορέψει μάλιστα λαμπάντα. Όχι, παίζουμε.

33 σχόλια:

ftylos είπε...

χα χα χα χα χα....Φαιδρότατος ο τύπος..Μου θύμησε ένα υπέρτατο καμάκι που είχα πετύχει κάποτε live στα Σεπόλια..Τύπος γύρω στα 40 με αλογοουρά λιγδιασμένη,τζιν πουκάμισο και παντελόνι,σκαρπινάκι και λευκή κάλτσα,πάνω σε 50ράκι μηχανάκι να κολάει σε τροφαντή πιτσιρίκα και να της λέει ατάκες του τύπου: Xάρισέ μου το ονοματάκι σου κλπ..
Τελικά οι Γαρδέληδες ακόμα ζουν και μάλλον θα ζουν για πάντα!!

BUTTERFLY είπε...

Μετα τον Χομο Ερεκτους, τον Χομο Νεαντερνταλ, τον Χομο Σαπιενς, το νεο ειδος ανθρωπου κατακτα τον κοσμο...ο Χομο Καγκουρας!!!

Χριστος Ανεστη κουκλιτσα, με υγεια παντα!

Flonsavardu είπε...

βρε τον σωτηράκη! θεός! (είδες υπάρχει; χαχα)

τέλεια η ατάκα με τον γεωργίτση! γιατί όλες οι καλές ατάκες μας έρχονται μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεστομίσουμε την όχι και τόσο καλή; γκρρρρ δηλαδή!

PN είπε...

Το θέμα είναι ότι υπάρχει...και χαλάει και την πιάτσα! Η επανάληψη λέει δημιουργεί τον κανόνα. Ωστόσο ήθελα να ήξερα, αν σκεφτούμε την αποτυχία που θα έχει ένας τρόπος πεσίματος, πως το πρότυπο διατηρείται; Εννοώ ότι και εξελικτικά να το δεις...θα έπρεπε να είχε εκλείψει. Μάλλον τελικά μπορεί και να μην είναι τόσο αποτυχημένο! Έλεος!!!

Όσο για το Σωτηράκι μπράβο του...έτσι ξηγούνται οι άντρες. Άκου δεν ήθελες να χορεέψεις λιονταράκιαααα!!!!! Αλήθεια τι είναι τα λιονταράκια; Χαχαχα!!

apos είπε...

Είναι που λένε Live your myth in Greece (ενίοτε και outside Greece).

AfT_K είπε...

Πάντα διασκεδάζω με τις αναρτήσεις σου, σήμερα ειδίκα, που είμαι σε μία αίθουσα με 16 άπο τα 18 άτομα να είναι άντρες θα συμφώνησω μαζι σου. Αλλά έλα που σαν γυναίκες νοιώθουμε ασφάλεια όταν υπάρχουν άντρες στη ζωή μας και τους θεωρούμε απαραίτητους ώστε να χτίσουμε τη φωλιά μας, δηλαδή την οικογένεια μας. Πόσες γυναίκες νιώθουν απόλυτα ανεξάρτητες να κάνουνε οικογένεια μόνες τους? πόσες γυναίκες είναι απόλυτα ευτυχισμένες όταν δεν ειναι σε μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα?Οι άντρες είναι απαραίτητοι στη ζωή μας όπως και εμείς είμαστε στη δική τους...

Unknown είπε...

Πως να εκλειψει εξελικτικα ο καγκουρας ρε παιδια, οταν υπαρχουν οι Αγγλιδες που καινε τα ρουχα τους για παρτη του..

Little Hope Flags είπε...

Εμένα αυτά τα σκηνικά μου θυμίζουν λιγάκι το "Είσαι το ταίρι μου". Προφανώς, όταν οι Έλληνες φεύγουνε εκτός Ελλάδας, γίνονται Ελληνάρες, Greek Lover, Με τρίχα για πουλόβερ κλπ κλπ.

Πρέπει μια φορά να αφήσεις έναν Έλληνα να σε πλησιάσει, να το παίξεις ξένη και λιγούρα, και όταν πετάξει την ηλίθια ατάκα, να του πεις "Άντε μου και στο ***** χαμένε!".

(Ζηλεύω...θέλω και εγώ να μετακομίσω Αγγλία!)

Μανώλης είπε...

Μωρέ έπρεπε να ανοίξει και το άλλο κουμπί να πέσεις ξερή, να δείς εσύ... ΕΕΕμα πια.

(Πάντως για να έχει τέτοια ιδέα, από κάποιες έχει δει ανταπόκριση, άρα...)

Matrix είπε...

Εγώ πάλι Σάββατο πρωι γέλασα αρκετά με το post, οπότε ευχαριστώ. :)

τσούτσουρος είπε...

den iparxei! TSA!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Αυτός ο Σωτηράκης...έεεε...πού μένει;

Artanis είπε...

OMG...Σε κυνηγάει η τύχη σου...
Γέλασα όμως...Η ατάκα του Γεωργίτση, απλά θεϊκή...
Φιλιά πολλά...

Fegia είπε...

Δροσερό post....μου άρεσε!
Όσο για το αν υπάρχει Θεός...όπως λέει και ο Γούντυ Άλλεν, "όχι μόνο δεν υπάρχει Θεός αλλά σας θέλω να ψάχνετε υδραυλικό το Σαββατοκύριακο..."

Καλή εβδομάδα!

KitsosMitsos είπε...

Χαχαχα! Αυτές είναι ατάκες! Δεν υπάρχουν, απλώς δεν υπάρχουν!
Καλημέρα.

ΥΓ Το κουμπί τελικά το άνοιξε ή μόνο το κουτάκι με τις λαλακίες;

fpboy είπε...

δεν μπορώ να γράψω απο τα γέλια.
α, ρε greek lover αθάνατε !

υ.γ - ρε κάνε ενα delete στους Έλληνες εκεί που είσαι.
θα μας φας στην μάπα όταν γυρίσεις, δεν σου φτάνει ;

cinderella είπε...

@ ftyle...εννοείται!!! Έχω γνωστό που ακόμα νομίζει οτι ρίχνει γκόμενες με την ατάκα: "έχεις ώρα;" για να του πει η τύπισσα π.χ. 7 και να απαντήσει..."όχι τέτοια ώρα.Ώρα για να γνωριστούμε!!" Δεν υπάρχουν αυτοί οι τύποι!!!
Αλλά είναι παντού!!

cinderella είπε...

@ Butterfly μου ξέρεις ποιο είναι το κακό έτσι;; Αυτός δεν θα εξελιχθεί ποτέ!! Θα μείνει για πάντα Κάγκουρας!!!
Φιλιά όμορφη!!

cinderella είπε...

@Flonsavardu μου ξέρεις ποιο είναι το ζήτημα; Ότι με έπιασε εξ απροόπτου. Δεν φανταζόμουνα οτι υπάρχει άνθρωπος που θα ξεστόμιζε τέτοια ατάκα!! Το θεωρούσα πολύ καμμένο!! Κι όμως τελικά!! Πόσο λίγο ξέρω τους ανθρώπους...πόσο λίγο!!!!!

cinderella είπε...

@ Λατρεύω κοινωνικόπολιτική ανάλυση όργιο...με φυλετικές προεκτάσεις στο ζήτημα του κάγκουρα. Πιστεύω οτι όλοι αυτοί υπάρχουν γιατί κάποτε κάποια έπεσε με αυτόν τον τρόπο. Κατα τ' άλλα νομίζω οτι είναι πλήρως αποτυχημένος σαν τρόπος γιατί όλοι αυτοί...μετά γυρίζουν και λένε πως όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες. Ε δεν θα είναι;; Κι αυτοί είναι μαλάκες...πως να το κάνουμε!!!

cinderella είπε...

@ Απος μου καλύτερα...live your myth somewhere else!! :):)
πολλά φιλιά.

cinderella είπε...

@ Αft_k μου εδώ δεν αναλύουμε τους άντρες!! Εδώ αναλύουμε το φαινόμενο κάγκουρες! Καμιά σχέση με τους πρίγκιπες που θα μας κάνουν ευτυχισμένες και με τους οποίους θα μοιραστούμε!! :):):)
φιλάκια!!

cinderella είπε...

@ agit8d πες τα ρε γαμώτο. Μα να τα καίνε;; Αν δεν το έβλεπα...δεν θα το πίστευα!! Κι όμως...λυσσασμένες τι να πεις!!

cinderella είπε...

@ Carina άντε έλα!!!
Ναι είναι λίγο άστα να πάνε. Γενικά είναι Έλληνες...δηλαδή ένα βήμα κάτω από τον πίθηκο. Δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση.!!

cinderella είπε...

@ Μανώλη ναι δυστυχώς. Το είχε ήδη 2 κουμπιά ανοιχτό...και δεν ήταν μύθος...το δασύτριχό του στήθος. Ασε με!!! :):):):)

cinderella είπε...

@ Μatrix
πολύ χαίρομαι! :):)

cinderella είπε...

@ τσούτσουρε...μην πετάγεστε έτσι! Μου κόψατε τη χολή!

cinderella είπε...

@ Βιολίστρια δεν ξέρω...χαθήκαμε!!! Τον είχα δει ξανά σε ένα πάρτυ στη δευτέρα δημοτικού...αλλά δεν μιλήσαμε!!!
χαχαχαχα

cinderella είπε...

@ Αρτάνις μου...ναι αλλά την στέφτηκα εν των υστέρων!!!
Φιλιά πολλά!!!

cinderella είπε...

@ Fegia...τι νόμιζες;; Τσάμπα είχε τέτοιο σουξέ ο Σάκης; Ο υδραυλικός; Γιατί η γιατρίνα πέρασε στα αζήτητα; Γιατί υπάρχουν χιλιάδες σαν αυτή.
Μπα...Θεός δεν υπάρχει. Το πιστεύω πια!!!
Καλησπέρες!!

cinderella είπε...

@ Κίστε Μίτσε μόνο το κουτάκι! Ευτυχώς...μας λυπήθηκε!!
Μην γελάτε...σας παρακαλώ...εγώ ζω ένα δράμα!!!
φιλιά!!!

cinderella είπε...

@ fpboy...το ίδιο με τον Κίτσο κι εσείς.
Δεν κάνω. Αυτοί με κυνηγάνε!!!!(Εγώ δεν τους κάθομαι!!!)
τι γράφω η τρελή;; (Αλήθειες!!)
Φιλιάαα!!

phlou...flis είπε...

Σε λάθος χώρα, σε λάθος μέρος, με λάθος "άντρες" βρέθηκες. Ακούς εκεί να έχει τα κουμπιά του ...κουμπωμένα; και περιμένει να βγάλει γκόμενα; Τς, τς, τς