Κυριακή, Ιουλίου 20, 2008

Η σχολή του κάγκουρα

Αν θέλαμε να αντιγράψουμε το Sex and the city και τις ηρωίδες του δεν θα μας λυπόμουν καθόλου. Αν θέλαμε να φλερτάρουμε επίσης. Κι όμως. Χτες προσπαθήσαμε να καταρρίψουμε κάθε μύθο. Τέσσερις γυναίκες μόνες στην παραλιακή δεν ψάχνονται και δεν ψάχνουν. Δεν καμακώνονται και δεν καμακώνουν. Δεν θέλουν άντρα ούτε συζητούν για το sex. Είναι κολλητές από το Γυμνάσιο διάολε και έχουν βγει να περάσουν μόνες τους καλά. Κανένας άντρας δεν μπόρεσε να το καταλάβει αυτό ή για να είμαστε ακριβείς κανείς κάγκουρας και κανένα 16χρονο δεν το έπιασε το νόημα. Αφού δεν μας πήγαν μέσα πάλι καλά.

Η φυλή του κάγκουρα τείνει να δημιουργήσει σχολή. Να φτιάξει κίνημα και να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την πόλη. Η φυλή του κάγκουρα ποικίλει σε ηλικία και χαρακτηριστικά έχει όμως ένα κοινό γνώρισμα. Αποτελείται από τύπους που δεν θα ήθελες ρε γαμώτο να συναναστραφείς μαζί τους ποτέ μα ποτέ. Κι όμως αυτοί θεωρούν ότι είσαι πολύ καλή για να σου την πέσουν. Και ζεις ένα μαρτύριο. Γιατί είσαι ευγενική. Γιατί είναι βλάκας. Γιατί δεν θες να χαλάσεις τη διάθεσή σου. Γιατί θεωρεί πως τα κερασμένα σφηνάκια τεκίλα είναι πανάκεια. Δεν είναι.

Ο πρώτος κάγκουρας εμφανίστηκε στην παραλία. Πορτοκαλί μαγιό με μωβ βούλες και γυαλί μάσκα με λευκό σκελετό ήρθε να παίξει βόλλεϋ μπροστά μας. Μια λεπτομέρεια βέβαια είναι ότι δεν απέκρουε την μπάλα με τα χέρια αλλά μονίμως με το κεφάλι, τόσο που φοβήθηκα μην του μείνει κουσούρι. Έκανε τις πιο θεαματικές βουτιές, έριξε 34567 φορές τη μπάλα στα πόδια μας και ήρθε να ζητήσει συγγνώμη με το πιο γλοιώδες στυλ. Με μια λέξη, μεγάλος καραγκιόζης.

Ο δεύτερος κάγκουρας είχε εμφανιστεί το βράδυ της Παρασκευής σε μαγαζί της Πειραιώς όπου μας κέρασε και ήθελε να πιάσει κουβέντα. Είναι το πιο άθλιο είδος γιατί έχει περάσει τα πενήντα, γιατί έχει φράγκα, νομίζει ότι κάτι είναι και γιατί υπερτιμά τις δυνατότητές του και τα γκάζια της BMW του αλλά αυτό δεν μας νοιάζει και πολύ. Αποκρούεται εύκολα με μια και μόνο ατάκα. «Κάπου σε ξέρω…πρέπει να ήσουν συμμαθητής του μπαμπά μου». Φεύγει τρέχοντας. Εγώ και να ήθελα δεν μπορούσα. Τα γνωστά δεκάποντα με είχαν τσακίσει.

Χτες το βράδυ οι κάγκουρες ήταν αρκετοί. Ο πρώτος έρχεται και την πέφτει σε μια από τις κολλητές αλλά θέλει να το παίξει και κούλ ανοίγοντας συζήτηση σε όλες μας με την πιο κλασσική ατάκα του στυλ με τι ασχολείσαι. Και εκεί ενώ μέχρι τότε ήμουν χαλαρή και γέλαγα σοβαρεύω και τον ρωτώ αν έχει δει ποτέ στην τηλεόραση τη διαφήμιση «Μύριαμ και Τζόσουα» προβλέπουμε το μέλλον σας. Μου λέει ναι και του λέω ότι είμαι μια από τις πολλές Μύριαμ που λέω τα ταρώ και δίνω συμβουλές. Του εξηγώ ότι επιλέγω την πρωινή βάρδια που κυρίως τηλεφωνούν για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και πως οι βραδινές είναι οι χειρότερες γι αυτό και τις αποφεύγω. Οι κολλητές γελάνε και εγώ τελείως σοβαρή τον κοιτώ που με κοιτά σοβαρά και σκέφτομαι ότι μου κάνει πλάκα κάποιος. Με ρωτά τι μεροκάματο παίρνω και αν το έχω σπουδάσει. Είμαι πλέον απελπισμένη, ένα βήμα από τη θάλασσα και θέλω να φουντάρω μέσα. Πριν με πιάσουν τα κλάματα, ρωτά την άλλη κολλητή αν οδηγεί και εκείνη του απαντά πως έχει μια ροζ γουρούνα. Και εκεί ο τύπος την ρωτά αν την πουλά γιατί δεν βολεύεται με το αμάξι.

Οι επόμενοι κάγκουρες οδηγούν πενηνταράκι, μας πετυχαίνουν στο φανάρι και επειδή είναι καλοκαίρι και έχουμε ανοιχτό το παράθυρο μας ρωτούν αν θέλουμε να τους πάρουμε μαζί. Λέμε όχι αλλά δεν πτοούνται. Μας πλευρίζουν μια ανάσα τόσο που τα παίρνω και τους λέω πως αν μου σπάσουν τον καθρέφτη θα τους πάρει ο διάολος. Χαμογελάνε και μου λένε πως θα είναι ένας τρόπος να γνωριστούμε καλύτερα. Αν είδατε τέσσερις τύπισσες σε ένα αμάξι να κάνουν σφήνες στην παραλιακή χτες μην τις παρεξηγήσετε. Από κάτι 16χρονα ήθελαν να ξεφύγουν. Ουφ, τα κατάφεραν!!

39 σχόλια:

Σοφία είπε...

Την καλύτερη (και αποστομωτικότερη) απάντηση σε κάγκουρα την έχει δώσει μια φίλη μου σε έναν 16χρονο που την είχε πάρει από πίσω (όταν αυτή ήταν δεν ήταν 19). Σταμάτησε, γύρισε ώστε να έρθει φάτσα-μπάτσα με το αντράκι και του είπε επί λέξει: Φύγε γιατί δεν έχω όρεξη να με πάνε μέσα για παιδεραστία!

Κόκκαλο ο μικρός.

PN είπε...

Πω πω βρε νεύρα!!!!

Κοίτα δεν λέω, όλοι οι τρόποι μπασίματος που περιέγραψες είναι για τα μπάζα. Αλλά το είπες και μόνη σου. Είναι απλά 16-χρονα. Θα μάθουν όταν μεγαλώσουν!!! Ελπίζω, τουλάχιστον. Όσο για τον 50άρη, είναι απλά θλιβερό ή απλά καθείς με τον τρόπο του.

Από την άλλη, δες και την θετική πλευρά του πράγματος. Σας την πέφτει κόσμος. Αυτό και μόνο δεν είναι καθόλου κακό. Εμένα αν μου την έπεφταν οι γυναίκες κατ' εξακολούθηση (αχχχχχχ...που τέτοια τύχη) θα πέταγα από τη χαρά μου που δεν χρειάζεται να κουνήσω το δακτυλάκι μου. Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν ήμουν ο Brad Pitt (καλά ελάχιστα απέχω από τον εν λόγω κύριο...!!!) πάλι θα έπρεπε να κάνω το ατέλειωτο ψηστήρι!!!

Γι' αυτό σου λέω. Σταμάτα να παραπονιέσαι γκρινιάρα!!!!

αντωνης είπε...

Μαλλον χρειαζεσαι διακοπες cinderella. Χαχαχαχα, πολυ σημασια δινεις.
: )

Ανώνυμος είπε...

Χοχοχοχοχοχο!! Συγγνώμη που γελάω, αλλά έκανες μια περιγραφή... άλλο πράγμα!

Ανώνυμος είπε...

Δες το από την θετική του πλευρά: σου δίνει έμπνευση και δημιουργικό οίστρο. Νομίζω ότι κάθε κοπέλα περνάει απ'αυτή την φάση και οι πιο πολλές έχω την εντύπωση ότι το διασκεδάζουν, λιγότερο ή περισσότερο.

Βέβαια, το "αν μου σπάσεις τον καθρέπτη, θα σε πάρει ο διάολος" δε το λες και κλασική απάντηση σε καμάκι, αλλά είπαμε: in the kagoura ways, anything plays!

Φιλιά

fpboy είπε...

Παράξενο.
Βλέπω δεκάδες κοπέλες κάθε βράδυ να ''ξεκολώνονονται'', να ''προκαλούν'', και τα αγοράκια να μην κάνουν τίποτα, να ντρέπονται, να κομπλάρουν.
Σίγουρα θα είναι κολακευτικό για μια γυναίκα να έχει τέτοια επιτυχία, δεν μπορεί να ήταν τόσο άσχημα....

Matrix είπε...

Θα συμφωνήσω με το VK στο:
"Από την άλλη, δες και την θετική πλευρά του πράγματος. Σας την πέφτει κόσμος. Αυτό και μόνο δεν είναι καθόλου κακό."

Διασκέδασε το λίγο.
Δεν μπορεί το καμάκι να είναι πάντα όπως αυτά των τελευταίων ημερών θα έχει και καλά κάποιες φορές.

Α και, όχι σφήνες είναι πολύ επικίνδυνες κυρίως για τους δικυκλιστές. :)

cinderella είπε...

@ All
Περίμενα γυναικεία συμπαράσταση, βρήκα αντρική κριτική, τα πάντα καλοδεχούμενα στον καναπέ μου, το ξέρετε...δεν θα με μάθετε τώρα.
Να πω κάτι...δεν έγραψα αυτή την ανάρτηση γιατί ήθελα να γκρινιάξω. Έγραψα αυτή την ανάρτηση γιατί ήθελα να γράψω κάτι light. Κάτι εύπεπτο και χαλαρό. Οι μέρες μου μετά από πολύ καιρό είναι χαλαρες...οι νύχτες μου γεμάτες...η αδρεναλίνη μου στο τέρμα...
Αν ήμουν σε άλλη φάση τον χτεσινό τύπο θα τον είχα στείλει αδιάβαστο με δυο ατάκες κι ας μην την έπεφτε σε μένα. Αντίθετα έστησα ένα ολόκληρο σκηνικό χαβαλέ...ασορτί με την ψυχολογία μου. Μύριαμ...
Στο τέλος φεύγοντας μας ρώτησε που πάμε και του είπα στο Φλωρινιώτη...
Καταλαβαίνετε οτι περνώ μια φάση χαλάρωσης...συγχωρέστε με πλησιάζουν και οι διακοπές!!

cinderella είπε...

@ Σοφάκι και καλά έκανε!! Γιατί αν έκανε το λάθος να τον πάει για φαγητό θα πλήρωνε αυτή την κόκα κόλα του και το σουβλάκι που θα την κερνούσε!!! :)))))
Καλή εβδομάδα!!
Φιλάκια πολλά!!

cinderella είπε...

@ Κωνσταντίνε μου δεν παραπονιέμαι...γελάω. Γελάω και το έχω ρίξει στην τρελή!!Καθώς δεν απέχω και πολύ!!
Όσον αφορά την ατάκα "σας την πέφτει κόσμος. Αυτό και μόνο δεν είναι κακό" είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Δεν μετρά η ποσότητα καλέ μου. Μετρά η ποιότητα. Κάπου τελικά προβληματίζομαι...για να έλκω όλους τους κάγκουρες...μήπως τελικά κι εγώ είμαι τριτοδεύτερη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;; :)))))))
Φιλάκια πολλά και Χρόνια πολλά και καλά!!

cinderella είπε...

Αντώνη μου μετά απο πολύ καιρό αποφάσισα να δώσω βάση στα επουσιώδη...και να αφήσω την ουσία και τα οινοπνέυματα για το Σεπτέμβρη!!! :))))
Πλησιάζουν και οι διακοπές...

cinderella είπε...

@ Θειε Σκρούτζ γέλα γέλα...αφού είμαι για τα πανηγύρια!!!
Φιλιάααα

cinderella είπε...

@ writersblokc
Με έχασες και είπες να εκπέμψεις sos?? I' m fine!!! :)))
Λοιπόν κοίτα η αλήθεια είναι οτι γενικά το διασκεδάζω γιατί ήταν και η παρέα στο ίδιο στύλ και κάναμε χαβαλέ με τα καγκούρια. Από εκεί και πέρα δεν με τρελαίνει να μου κάνει ο άλλος ψηστήρι και να μην έχω συμπαράσταση αν δεν μου αρέσει ή αν είμαι αλλού!!(Γυναίκες....!!!!!)
Όσον αφορά το αμάξι μου...έχω ψύχωση. Αν μου έσπαγε τον καθρέφτη δεν ήμουν υπερβολική θα τον έπαιρνε ο διάολος!!
Μα τι μαλάκας Θεέ μου...τώρα που το σκέφτομαι!! Ακου τι βρήκε να μου πει!!

cinderella είπε...

@ fpboy είναι πως το παίρνει η κάθεμια. Εγώ απλά νιώθω άβολα γιατί γενικά δεν υποστηρίζω το καμάκι σε clubs και σε μπαράκια. Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν με κέντρισε αυτός ο τρόπος επαφής ούτε ποτέ έκανα κάτι παραπάνω με τύπο που μετά από κάποιες σαμπούκες λύθηκε η γλώσσα του και άπλωσε τα δίχτυα του...
Τώρα αν μου την πέσει ο Σπαλιάρας...οκ δεν θα πω όχι. Αλλά δεν μου την εχει πέσει!!!

cinderella είπε...

@ Μatrix νομίζω οτι απο τα παραπάνω σχόλια ξεκαθάρισα οτι το διασκέδασα και γι αυτό σας έγραψα τις ατάκες και τις σκέψεις μου.

Όσον αφορά την οδήγηση..μη μου ζητάς πράγματα που δεν μπορώ να κάνω...Εχε μου εμπιστοσύνη πάντως...είμαι καλή... :)))
Να φανταστείς προχτές έβγαλα τα δεκάποντα και φόρεσα ίσια παπούτσια για να οδηγήσω...μέχρι που και ο παρακαδόρος μου έδωσε τα συγχαρητήρια του!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Τι να κάνουν τα άρμα τα παιδιά βρε cindy; Τεσερεις νεαρές κοπέλες μαζί , δεν μπορεί κάτι θα προκύψει, οι πιθανότητες είμαι καλές.
Άλλος με τις κολοτουμπες του(πιάνει κάποιες φορές!) άλλος με την bmw του (αυτό πιάνει… συχνά!) , άλλος με το παπάκι του (χμ… χλωμο το βρίσκω!), άλλος ανοίγοντας συζήτηση περί ασχέτων θεμάτων( υπό προϋποθέσεις έχει κάποιες καλές πιθανότητες), ότι μπορεί ο καθένας .
Ε΄ και εσείς αν δε θέλατε, βάλτε μια πινακίδα ή κάτι ρε παιδί μου, που να λέει «κλειστον»
ή «νέες γυναίκες μόνες δεν ψάχνουν»
να μη χάνουν άδικα τον καιρό τους τα παιδιά…

katerina είπε...

Α, καλη μου, ξέρεις τώρα εγώ ...μαζί σου...πάντα...
Αλλά, να πουμε και του στραβου το δίκιο, γιατί κι ο στραβος...ε, όσο ....στραβός να είναι, ...μεγάλη η ..λάμψη κοριτσάρα μου

andreas athanasopoulos είπε...

Οι πιο πολλές γυναίκες θα ένιωθαν όμορφα μετά από τόσα «πεσίματα» και θα είχε ανέβει η ψυχολογία τους πάρα πολύ, πάντως αν θες να αποφεύγεις τέτοιες καταστάσεις καλό είναι να επιλέγεις το που θα πιεις το ποτάκι σου. Μόνο τους πιτσιρικάδες με το μηχανάκι δεν ξέρω πως μπορείς να αποφύγεις. Πάντως αν και εσείς δεν κουνήσετε την ουρά σας και ήσαστε αδιάφορες κανένας καγκουρας δεν θα σας πλησιάσει ,,,αλλά ακόμη και αν πλησιάσει η καλύτερη άμυνα είναι Η αδιαφορία! Πάντως το ότι έστησες ολόκληρο θεατρικό χαχαχαχα δείχνει ότι δεν πέρασες και τόσο άσχημα!

τσότσος είπε...

Καλημέρα Cinderella,
Είχα την εντύπωση ότι κάγκουρες λέγονται οι "ζεν πρεμιέ" των δυτικών προαστίων (ΔΠ), όπως τους κατηγοριοποιούν οι αντίστοιχοι των ΒΠ (βόρειων προαστίων).
Και οι δυο, ΒΠ-ΔΠ, είναι εξίσου αντιπαθητικοί, περισσότερο όμως οι της ηλικίας μας (..ήντα) που, λόγω επερχόμενης κλιμακτηρίου, βάζουν μπροστά τη BMW να κρύψουν την ουσιαστική ανεπάρκειά τους,
Τα 16ρικα δεν θα πρέπει να σε "φοβίζουν", μάλλον πλάκα έχουν με την αδεξιότητά τους...
Δεν νοιώθετε όμως εσείς οι ωραίες μια περιπαικτική αίσθηση όταν εμείς, τα άμοιρα αρσενικά, σας την "πέφτουμε";

leondokardos είπε...

Πολύ ...καλοκαιριάτηκο το κείμενό σου cinderella. Έξοχο το παιγνίδι σου, τουλάχιστον διασκέδασες αυτό.
Με αυτούς τους τύπους μόνο στη πλάκα μπορείς να το ρίξεις, κι αυτό εαν έχεις διάθεση.

Τώρα δε ξέρω εαν οι ηλιθιότητες και τα κόμλεξ παρόμοιων τύπων, μπορεί να έχουν και θετική πλευρά.
Ξέρεις, εγω πάντα πίστευα οτι τη σημερινή εποχή αξίζει να υπολογίζει και να κρατά κανείς τα λόγια που το λένε και το τρόπο που του φέρονται, όταν αυτά προέρχονται απο ανθρώπους που εμείς κατ΄αρχήν εκτιμούμε. Τότε έχουν πράγματι αξία για μας.

Τώρα για τη πλάκα του πράγματος, εντάξει, μια χαρά τα πήγατε...

afrodiet είπε...

Τώρα το καλοκαίρι αυτοί βγαίνουν μαζικά, σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν έχουν κάπου φωλιά!
Όποιος τη βρει να φλιτάρει!
Φλιτ! Φλιτ!

Φιλιά πολλά!

Υ.Γ. Κάγκουρες είναι, θα περάσουν.

BUTTERFLY είπε...

Πολυ γελιο κοριτσακι! Να' σαι καλα!

cinderella είπε...

@ Nικολιό...άσε και δεν είσαι καλός στην υπεράσπιση!!!Τα παιδιά ήταν απλά καμένα. Μα να πιστέψει οτι δουλεύω σε γραμμή 090???
Τείνω όλο και περισσότερο να πιστέψω οτι σε αυτή τη ζωή όλο και κάτι κάνω λάθος!!! :))))

cinderella είπε...

Mε σας θα τα πούμε αργότερα κυρία μου!! Στην ανάρτηση του απογεύματος!!! :))))
Φιλιά και πολλές αγκαλιές!

cinderella είπε...

@ Αντάρτη...όχι δεν προκαλέσαμε αν αυτό εννοείς. Δεν είναι του στύλ μου άλλωστε! Κανέναν δεν μπορείς να αποφύγεις πιστεύω πάντως γιατί πολύ απλά πρέπει να είσαι αγενής κι εγώ δεν είμαι! :))))

cinderella είπε...

@ Τσότσο μου τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ ευγενική το έπαιξα μέχρι που ο τύπος είπε την καφρίλα με τον καθρέφτη!!
Γενικά οι ΒΠ και ΔΠ με τρομάζουν. Με παραπέμπουν σε υποστηρικτές της γνωστης γαλάζιας φοιτητικής παράταξης και τρελαίνομαι!!! :))))

cinderella είπε...

@ Λεοντόκαρδέ μου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας νομίζω οτι πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς τα λόγια αυτών που εκτιμάμε και δεν έχουν μάθει να είναι απλά κόλακες.
Η αλήθεια είναι οτι επειδή ειδικά το Σάββατο ήμασταν καθιστές και πολύ χαλαρές, γελάγαμε, κάναμε πλάκα κλπ, βρήκαν πρόσφορο έδαφος να μας πλησιάσουν. Την Παρασκευή έτυχε πολύ αργά που αλλάξαμε στέκι. Γενικά δεν είναι οτι κάνουν και ουρά για να με γνωρίσουν...μην τρελαθούμε κιόλας!!! Καλά αυτό αν το διαβάσει ο Κωνσταντίνος θα με κοροϊδεύει κάνα δίμηνο!!!
Φιλιά πολλά πολλά καλέ μου Λεοντόκαρδε!!!

cinderella είπε...

@Αφρο μουυυυυ
γύρισες κοριτσάκι μου και εν μέσω καύσωνα βγήκες βόλτα στην μπλογκογειτονιά;;
Κάγκουρες είναι θα περάσουν;; :))))

cinderella είπε...

@ Χριστινιώ μου φιλάκια πολλά!!! :))))

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν μας είπες πόσα βγάζεις από τα ταρώ;

marianaonice είπε...

Λοιπόν φίλη μου συμφωνώ ότι καμιά φορά αυτοί οι κάγκουρες είναι πολύ ενοχλητικοί έως απαίσιοι!!
Όμως για σκέψου ότι διανύουμε μία εποχή που τα πάντα έχουν "ουδετεροποιηθεί" και το αέναο κυνήγι του αρσενικού για το θηλυκό τείνει να εκλείψει!!
Μήπως λοιπόν σε λίγα χρόνια θα νοσταλγούμε αυτά τα "ψησίματα" των ανδρών που τείνουν να αφανιστούν και να εκφυλιστούν;;
Αντράκια είναι cinderella μου και μην τα παρεξηγείς! Διασκέδασε με τις "μαγκιές" τους και σκέψου ότι κάποτε μπορεί και να τις αναπολείς!!
Όλα στη ζωή είναι και αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα στην έξοδό σας πώς θα έκανες εσύ σήμερα αυτή την καταπληκτική ανάρτηση;;

Σπουδαία και η προηγούμενή σου ανάρτηση για τη Νανά Τσούμα!!
Φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζεσαι ο τύπος να σου απαντούσε: Και εγώ είμαι ένας από τους Τζόσουα!!!

leondokardos είπε...

cinderella μου αυτό υποστηίζω και εγω: μετράμε και υπολιγίζουμε μόνο τα λόγια αυτών των ανθρώπων που εμείς εκτιμούμε,τίποτα άλλο. Αλίμονο εαν λάβουμε υπόψιν κουβέντες διάφορες που θ΄ακούσουμε στη διαδρομή της ζωλης μας. Χαθήκαμε.
Τώρα απ΄οτι φαίνεται και γράφεται, μάλλον ουρά κάνουν για να σε γνωρίσουν !!!
Καλό αυτό φτάνει να μπορείς να ξεχωρίζεις.
Καληνύχτα μένα φιλί!!!

cinderella είπε...

@ Maνώλη είπα 70 € τη βάρδια. Καλά είναι ή λίγα;

cinderella είπε...

@ Mariana μου καλή η αλήθεια είναι οτι το διασκεδάζω...κάνω πλάκα...γελάω και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς!!
Το μόνο που με φοβίζει είναι μην αναπολήσω τελικά τη γυναικοπαρέα αυτή του Σαββάτου που κρατά από τα χρόνια του σχολείου και με έχει συντροφεύσει χέρι με χέρι μέχρι σήμερα!!!
Φιλιά καλή μου!!!

cinderella είπε...

@ Πέννυ θα τον ρωτούσα σε ποιά βάρδια πηγαίνει για να κανονίσουμε να συμπέσουμε!!!

cinderella είπε...

@ Λεοντόκαρδέ μου ειδικά αυτες τις μέρες όπου κάποια μου έχει κάνει το βίο αβίωτο και έχει πει απίστευτες κουβέντες για μένα κάνοντας φυσικά κατάχρηση της εξουσίας που έχει, εκφυλίζοντας την έννοια του Δημοσίου Υπαλλήλου...απλά σε ευχαριστώ...!!!
Πολλά φιλιά όχι ένα!!

leondokardos είπε...

cinderella μου γλυκιά, νάσαι εσύ πάντα καλά. Θα συνατνήσεις πολλούς κακούς, φθονερούς, ασήμαντους στη ζωή σου. Αγνόησε τους.

Καληνύχτα κορίστι μου.
Πάρα, μα πάρα πολλά φιλιά κι απο
μένα.

Unknown είπε...

Γέλιο η υπόθεση...Εντάξει μωρέ, τι να κάνει και ο κόσμος, κάπως πρέπει να γ.....Προσπαθεί να κάνει την...αρχή!χιχι
Φιλάκια πολλά πολλά!